Şimdi Ara

Malatya Organik Kayısı Pazarı! 🍑 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
29
Favori
10.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pm yerine buraya yazsanız cevapları da biz de öğrensek. Bunlar gizli bilgiler değil ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Traful T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar,

    İlan altında favorisinde olan ve cevaplama yapanlara açıklamalar uzarsa bildirimlerle rahatsızlık vermek istemediğimizden bu şekilde cevaplama yapmıştık. Zannedersem alışverişleri minimum ne kadar yapabiliyoruz diye soruyorsunuz, hemen cevaplandıralım diğer üyeler de bilgi sahibi olabilirler.

    Minimum siparişler 500 Gr şeklindedir. Ürünlerin her kaleminde bu minimum bandı geçerlidir. Sizler siparişlerinizi ilanın da içeriğinde olan WhatsApp iletişim linkinden tarafımıza teslimat isim-soyisim, adres ve telefon bilgileriyle beraber iletirseniz, öğleden önceki tüm siparişler aynı gün içinde; öğleden sonraki tüm siparişler ertesi gün tarafınıza kargo çıkışı yapılmaktadır.

    Sipariş öncesinde ve sonrasında tüm süreç boyunca gerek ürünlerin sağlıklı şekilde sizlere ulaşması gerekse tüketimi sonrasındaki memnuniyetinizi ölçümlemek adına müşterilerimizle her zaman iletişim halindeyiz.

    Daha sağlıklı ve birebir iletişim için merak ettiğiniz diğer tüm detayları buradan cevaplama yaparak, WhatsApp iletişim kanalından veya PM olarak yöneltebilirsiniz.

    Sağlıklı günler dileriz, esen kalınız...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Daha önceden de almıştım.

    Ürünler taze sorunsuz bir şekilde ulaştırıldı.

    Vezir Tepsisini tercih ediyorum. Her üründen bulunduruluyor.

    Eminönü’nde bu kaliteli karışımı almaya kalktığımda 80₺ de dur dedim. Birileri deli gibi para kazanıyor ya aracılar ya da son satıcı.

    Üreticiyi desteklemek ve tabi ki fiyatının kusursuz olması sebebiyle 45₺ ye aldiğim ürünlerini yemeğe başladım. Organik yapay şeker yok iftardan sonra rahatsız vermiyor.

    İnsallah daha çok kazanır emeğinin karşılığını alırsın hocam.

    İlgin alakan icin teşekkür ederim


    Malatya Organik Kayısı Pazarı! 🍑

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deneme amaçlı yarımşar kg 7 8 üründen sipariş verdik, siparişten kargo gelene kadar takip edip bilgi verildi, ürünleri dün teslim aldik, hepsi birbirinden güzel, herkese tavsiye ederim.
    Fotoğraf düzgün çıkmamış, 7 8 kişi vardı etrafımda talan ettiler :)
    Malatya Organik Kayısı Pazarı! 🍑

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kargo ücretini neden küçük punto ile yazdınız merak ettim bu forumdakilerin hepsini kargo ücreti rahatsız eder bence en az 1 kg alıma kargo ücretsiz olsun hayırlı satışlar
  • makyuz13 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Kargo ile işlem yapan, alım-satımla uğraşan, uzaktan satış yapan esnaf veya zanaatkârların da bileceği gibi artık kargo ücretleri oldukça yüksektir. Bizler yapmış olduğumuz anlaşma gereğince Türkiye'nin her yerine 10 Kg'a kadar standart 8 ₺ kargo ücreti ile gönderim sağlıyoruz. Hazırlanan paketler kargo tarafından teslim alınıp sistemlerine işlendiği anda ilgili müşterimize kargo firmasınca takip numarası SMS'i gönderilir ve kargo, teslimat adresine gidene kadar bizlerin ilgili kargoyla olası aksaklıkları çözümlemek adına iletişimi devam eder. Tüm bu süreçleri detaylıca paylaştıktan sonra şunu ifade edebiliriz ki bu rakamın yurdun her bir köşesine gönderimde oldukça iyi bir fiyatlandırma olduğunu gerek forum üyelerimiz gerekse haricen satışını yaptığımız diğer platformlardaki müşterilerimiz oldukça olağan karşılamaktadırlar.

    Küçük-büyük punto DH Forum'un ilan açarken üyelere sunduğu ilan açma, düzenleme, yazım kuralları gereği ilanı renklendirme ve daha çok satışta olan ürünleri öne çıkartmak için dizayn şeklinde kullandığımız bir formattır. Ürünün siparişi öncesinde, sipariş sırasında, paketin ilgili müşterimize ulaşana kadarki yolculuğu hatta tüketimi sonrasında ürünlerimize dönük müşteri memnuniyetini ölçümlemek adına müşterilerimizle daima iletişim halindeyiz ve tüm bu süreci oldukça şeffaf bir çerçevede ilerletiyoruz.

    İlginiz için çok teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • ediza kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız ve memnuniyetiniz bizler için çok değerlidir Ediz Bey. Sizlere ve ailenize sağlık, afiyet ve huzur diliyorum.

    Mutlu ve umutlu nice bayramlara dileklerimizle, esen kalınız...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • speedyDNA kullanıcısına yanıt
    Ürünlerimizle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara her zaman içtenlikle ve özenle cevap verilecektir.

    İlginiz için çok teşekkürler...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Değerli görüşleriniz ve detaylı paylaşımınız gerek diğer forum üyelerine fikir vermesi gerekse ÜR-GE sürecinde bizlere olumlu katkısı sağlaması açısından çok değerli Enes Bey. Ürünlerimiz üretiminden paketlenmesine; kargo sürecinden sizlere sağlıklı şekilde teslimatına kadar büyük bir titizlik ve özenle takip edilmekte olup her zaman için en uygun ve en lezzetli ürünleri sizlerle buluşturma gayreti içindeyiz.

    Tekrardan afiyet olsun dileklerimi ileterek, sizlere ve ailenize sağlıklı günler diliyorum. Yeni alışverişlerde buluşmak dileğiyle...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Vezir de sefere gidecek heralde , o nasıl tepsidir :)))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkürler. Daha sağlıklı ve birebir iletişim için merak ettiğiniz tüm detayları buradan cevaplama yaparak, WhatsApp iletişim kanalından veya PM olarak tarafımıza yöneltebilirsiniz.

    Sağlıklı günler dileriz, esen kalınız...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Daha önce bazı ürünleri deneme şansım olmuştu hepsi gayet iyiydi, uygun bir zamanda yeni bir sipariş verecek gibiyim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

    Değerli görüşleriniz için öncelikle çok teşekkürler. Sizlere yeniden hizmet vermekten mutluluk duyarız. Tarafımıza PM kullanarak veya ilan üzerindeki WhatsApp iletişim kanalından her zaman ulaşabilirsiniz.

    Tekrardan görüşmek dileğiyle, esen kalınız... 🍀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperburaksenturk -- 16 Haziran 2020; 2:34:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Harika ürünler
    Yeni siparişler için arkadaşla irtibata hemen geçtim
    Hayırlı işler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adliarchie A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Çok teşekkürler değerli görüşleriniz için. Sizlere yeniden hizmet vermekten mutluluk duyarız. Tarafımıza PM kullanarak veya ilan üzerindeki WhatsApp iletişim kanalından her zaman ulaşabilirsiniz.

    Esen kalınız...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • siparişim geldi hepsini tattım ve çok güzel.ürünlerdeki tatlılık oranı marketten aldıklarımdan daha dengeli ve aroma oranı daha fazla.ürünler tükenince tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum.emeğiniz için teşekkür ederim
  • Birkaç senedir doğru dürüst kayısı yemedik , bu sene gidip Malatya'da çarşıdan aldık görüntü çok benziyor ama tadı farklı; Ankara'da markette satılan kayısıdan hiçbir farkı yok , eskiden ciddi bir tatlılığı veya şerbetliği olurdu! Bir ara dolu vurdu Malatya da, o zamandan beri doğru dürüst kayısıyı Malatyalı bile bulamıyor. Bu sene bir iki ay geç gittik İncir zamanına denk geldik, yoksa anneannemin bahçesinden toplardık gerçi pek olmadı herhalde bahçesinde, yoksa bize en azından kayısı reçeli verirdi! Malatya çarşıda satılan ile anneanneminkiler arasında hiçbir fark olmazdı eskiden, sanırım dolu vurduktan sonra önlem aldılar bu da tadını değiştirdi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 23 Temmuz 2020; 23:45:19 >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Öncelikle değerli görüşlerinizi konu başlığımız altında paylaştığınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Malatya kayısı özü itibariyle geçmişten bu yana temel lezzetini, aromasını barındırıyor fakat ürünlere artık çiftçiler çokça sun'i takviyeler, böceklenme önleyicileri, erken olgunlaştırıcılar, çillenme engelleyici ve parlak olması için ekstra takviye ilaçları verebiliyorlar. Dolu olayı ve don vurması dediğimiz her sene kayısı çiçeklerinin açma zamanlarında yani ilkbaharda gerçekleşen bu tabii olaylara çiftçiler önleyici herhangi bir şey yapamıyorlar fakat yukarıda saymış olduğumuz satış yönüne etki edebilecek diğer detaylardan kaynaklı kullanılan kimyasal maddeler ürünlerin tadını bozuyor ve orijinal meyveyi yapay hale getirebiliyor.

    Peki, lezzetli ürünü nasıl bulabiliriz dediğinizi duyar gibiyiz? Ürünü tatmadan; aroması yönüyle özlenen, istenen o eski lezzetleri alabilmeniz biraz zor açıkçası. Bu konuda dürüst ve işini severek yapan, önemseyen, titizlikle icra eden esnafları tercih etmek gerekiyor. Bu anlamda konu biraz daha ticaret ahlakı ve üreticinin desteklenmesi odaklı yaklaşıma evriliyor. Bizlerin de zaman zaman bir üretici olarak denk geldiği ve garipsediği kayısı ürünleri oluyor. İnanın sizi çok iyi anlıyoruz.

    Kayısı gerçekten özel bir meyve. *Dünya kayısı üretiminde 123.805 hektar alanda 730.000 ton ile -bu konuda son veri 2017 yılına aittir- Türkiye zirvede olan üretici ülkedir. **Türkiye'deki 17 milyon kayısı ağacından yaklaşık 8 milyonuna sahip ve "Dünya'nın kayısı başkenti" olarak nitelendirilen Malatya'da 50 bin civarında aile geçimini bu üründen sağlıyor. "Antep baklavası" ve "Aydın inciri"nden sonra Türkiye'nin Avrupa Birliği nezdinde coğrafi işaret tesciline sahip üçüncü ürünü Malatya kayısısıdır. Dolayısıyla Dünya pazarının önemli bir kısmını elinde bulunduran ülkemizde bu işi yapan binlerce insan mevcuttur ve pek tabii ki birbirinden çok farklı kombinasyonlarda üretimler söz konusudur. Satışı yönüyle geniş pazar payını değerlendiren insanımız kendi kayısının daha çok tutulması, erken çıkması; daha parlak, göze hitap eden, tezgahta kendini belli eden ürünü üretmek için yukarıda saydığımız detaylı işlemlere girdiğinde bunlar ürünün kalitesini çok ciddi anlamda etkilemektedir.

    Bizler ise gerek üretimde gerekse satış kısmında insanlarımıza şeffaf olarak; en lezzetli ve iyi ürünü vermekten yanayız. Ürünlerimize gösterilen ilgi ve beğeni ile motive oluyor; gönlümüze de aklımıza da vicdanımıza da yaraşır şekilde hizmet vermekten yanayız. Tadarak, deneyerek bizim kendimizi anlatmamıza gerek kalmadan tavsiye üzerine çok fazla dönüşlerimiz oldu ve bu birbirine tavsiyeler ile beğeninin doğal bir reklam olduğunu bir kez daha bizler de görmüş olduk.

    Bu kapsamda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyar; merak ettiğiniz tüm diğer detayları da aynı heyecan ve özveriyle cevaplandırabileceğimizi belirtmek isteriz.

    Sağlıklı günler dileriz...


    Kaynaklar:
    *Dünya Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) 2017 Raporu:http://www.fao.org/faostat/en/#rankings/commodities_by_country_exports
    **https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/dunyanin-kayisi-baskentinde-hasat-suruyor/1918362
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.