|
Mal bildirimi taahhütlü mektupla da yapılabilir mi yoksa bizzat kendimiz mi gidip mal bildiriminde bulunmamız gerekir? |
| _____________________________ |

|
Mal bildirimi taahhütlü mektupla da yapılabilir mi yoksa bizzat kendimiz mi gidip mal bildiriminde bulunmamız gerekir? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Veraset ve Harç Vergi dairesi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 2 Mart 2022; 0:59:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın... Şuan e-devlet üzerinde interaktif vergi dairesinden mal bildiriminde bulunabildim.Yine de vergi dairesine gitmem gerekiyor mu? |
|
O bulunduğun mal bildirimleri neler ise tapu ruhsat gibi onlarla birlikte daireye gideceksin ve beyanname vereceksiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Miras kalan malların beyanı mı, vergi borcu sebebiyle istenen mal beyanı mi? Mirastan kaynaklı beyan ise sizin yaptığınız şey o değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
KYK borcu hocam. Şuan işsizim ödeyecek durumum yok.Üstüme birşey de yok.Bana gelen ödeme emrinde hiçbir şeyim olmasa dahi 15 gün içinde mal bildiriminde bulunmam gerektiği yazıyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Mart 2022; 15:30:11 > |
|
Tamam o zaman doğru. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Mart 2022; 15:32:32 > |
|
Rica ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|