Şimdi Ara

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
79
Favori
382.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    vallahi 25 liralık 1 sene gidiosa direk onu tak.orjinalıde bi yaz bi kış gordumu sapıtıo zaten:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İntizar ettim satamasin , hayrını görmesin , bana yaptıkları saygısızlığı affetmeyeceğim. Tek başımayım diye bin lira kapora verdim diye ahlaksız adamlar bana hakaret edebileceklerini zannettiler.



    Bir damacana suya birkaç damla zehir katılırsa ben o sudan bir yudum dahi içmem, sevdiklerime de iciremem.



    Bu esnafa ; helal kazancınızı haram edilen parayla kirletmeyin dedim önemsemedikleri gibi aninda hakarete başladılar. Haddinizi bilin yaşınıza hürmet ediyorum buna müsaade etmem mimvalde konuşma yaptım.



    Her yerde söylüyorum . 6 Bin lira düşürdü fiyatı haala satamiyor. Bugün gerçekten kaliteli bi esnafla tanıştım ve arabayı aldım. 50 km kullandirdi arabayı :)) çay söyledi yemek teklif etti :))



    Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin. Cumle dileyene de nasip etsin. Helal paramı ahlaksizlara nasip etmesin.



    Geçen hafta afrin kahramanı Mehmetçik ler için cepheye kurbanlık bağışı kampanyası yapıldı ilimizde. Çok şükür bi kurban bağışlamak ta bana nasıp oldu. Ey Allah'ım bin lira cephede belki de şehit olacak olan bi vatan evladının midesine kavurma olarak ta düşebilirken , başka bi bin lira da böylesi büyük esnafların (!) sofrasına katık olabiliyor. Kazancimizi da hayırlı harcayabilmek nasip olur inşallah.



    Edit: teşvik olabilir diye yazdım. Başkaca bir sebebi yok. Bir de çok öfkeli yım onunda etkisi vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 12 Mart 2018; 20:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba bende skypack 2017 dizel düz vites icin 130.500 fiyat aldim. ÖTV sen muaf arac alacagim icin araci 85.500 e biraktilar.tekna dizel düz 2018 icin 128.500 ÖTV muaf 84.500 ile 2017 si icinde 124.000 ÖTV muaf 81.500 dediler.işin icine ÖTV siz fiyatlar girince cok degisik fiaytlar aldim bayiilerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VVVertigo V kullanıcısına yanıt
    aracımı Diyarbakır'da 7000 km de aldım, satıcı firma baya bi ilgilendi kaput- cam filmlerinde uygun fiyata yardımcı oldular gayet misafirperver davrandılar. sizin bugün mesajınızı okuduktan sonra bende kapı vidalarını kontrol ettim dediğiniz gibi hafifçe boyalarda kalkma bende gördüm ve malatyada ki servise bugün hemen gösterdim ; ve servis görevlisi satışı yapılmış araçların kapı vidalarını (bütün nissan servislerince) sıktıklarını ve araçta hiç bir sorun olmadığını söylediler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru olabilir siz yetkili servise güvenerek yazıyorsunuz. Ben ise satıcı ya itimat ederek almaya çalışmıştım. Nasip değilmiş. Simdi aldığım arabada da benzer bi durum dikkatimizi çekti. Bosch ta baktirdim. Bazı markalarda üretim sonrası kapı ayarlaması yapılabiliyor dediler.



    Golfn sonra çok çok değişik oldu. Gerçekten iyi hissettiriyor.



    Yukarıda sesle ilgili problemler den dem vurulmuş ama benim tecrübem çevre yolunda 140-150 km civarı hızlarda vw golften izolasyon olarak daha başarılı olduğu yönünde. Passat tecrübe etmedim. O yüzden Kıyaslama yapamayacağım. Yoksa gerçekten de Acer testinin suyu soğuk mu oluyor :)



    Bu işi yapanların en kötüsü bana denk geldi :) size de hayırlı olsun. Yıllık 35-40 bin km yapıyorum. Bayaa bi tecrübe edinirim kısa zamanda. Forumda da yardımcı olmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni kasa design pack aracım var. Merak ettiğim şey, bütün stepneler 16” mi? Aracın üzerinde 18 jant varken bu normal mi? Birde aracın stepnesini ince stepne ile değiştirerek bagaj hacmini arttırmayı deneyen oldu mu? Herkese keyifli , kazasız sürüşler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephissto kullanıcısına yanıt
    hiç aklıma gelmedi stepne ölçüsüne bakmak, 18 jant olan araca 16 stepne koymak pek akıl k@rı iş değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar sivas nissan servisine gittim 10 bin bakimi silecek suyu motor yikama yedek on takim silecek aldim 879 tl odedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm qashqai araçlarda stepneler 16 jant ve adı duyulmamış farklı bir marka olarak sunuluyor.amaç herhalde maliyeti düşürmek,uzun süre stepne kullanımı engellemek olsa gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VVVertigo V kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bunu yapan şerefsizi ifşa etki kimse almasın. Gitmesin. Sen ismini ver hem bütün sosyal hesaplardan yaptıklarını duyuralim. Kaporaya dair makbuz var ise elinde onu da yayınla bizde paylaşalım.

    Ayrıca senin yerinde olsam ayıplı mal satmak istemesinden dolayı savcılığa şikayet ederdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephissto kullanıcısına yanıt
    Valla benim aracimda stepne yok :) Ppp olduğu için bose anfi var birde tamir kiti ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mal ayıplı mı emin değilim, sadece olay anlattığım gibi oldu. Kapılara anahtar değmiş, boyası orijinal bilerek alın dedi kaportacı. O da işçilerinin gösterdiği dükkanın ustası ydi. Küçük ilde herkes birbirini tanır. Kaportacı dan Allah razı olsun. Gördüğünü gizlemedi bizden. Şimdi ben anlattıktan sonra arayan arkadaşlara ekspertiz parasını da ben karşılarım diyor Muş. Zaten fiyatı dibe indirmiş. Satar yakında. Telefonda da benimle anlaştığı fiyattan 3000 lira aşağısına iniyormus hemencecik

    Belki km ile oynanmış olabilir. Ekran görüntüsü almayı unuttum. İlan detaylarında yazan km ile açıklama da yazan km arasında 5000 km fark vardı :)) biz sonradan farkettik niye böyle diye aradığımda bu sattığım 6. Qashqai dedi :) e tabi ben yine inandım ve duzelteyim dedi. Zaten bu galerici kaporami aldım vs gibi dâhi ilanda değişiklik yapmamıştı.



    Şöyle kendime dışarıdan bakınca; ya bu ne saflık böyle demeden edemiyorum. Qashqai almayı kafaya koydum ya sağlıklı kararlar verememiş im.





    Ha bu arada hakikaten bu kadar çok Qashqai satiyorsa vay haline bu camianın...



    Savcılık şikayet vs yani ben adaletin yeterince hızlı olduguna inanmıyorum. Ki zaten evrak vs almadım bankaya gidip elden verdik parayı. İlk defa ikinci el araba almaya kalkismistim. Yazın arabamın tamponuna çarptılar tatilde. Otelin Güvenlik kamerası kaydıyla beraber polis merkezine şikayet ettim, sadece plaka çıkmıyor ama otoparkın çıkışında da kameralar vardı . Tek yapmaları gereken o otoparkın kamera kaydına bakmakti , ama yapmamislar. 6 ay kadar sonra adresime takipsizlik kararı geldi.



    Bi de bizim oralarda meşhur bi laf vardır. "Biz it öldüren değiliz ki * derler!



    İnşallah bi aksilik olmazsa yarın ; Ankara'da gerçekten beyefendi bi esnafa nasip olacak param.



    Esnafa bir şey soylemedigim halde kaporayi aldım hayırlı olsun demiş ilan başlığına :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VVVertigo V kullanıcısına yanıt
    Desing için bordo ve derin mavi, sky pack de sanırım beyaz vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VVVertigo V kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ricaetsem cevaplarmısınız bu bahsettiğiniz araç Niğde bor damı bende düşmiyeyim bu galeriye siz 5000 km fark var diyince ilanına baktım yazdığı ile arasında sizin dediğiniz kadar Fak var ve hala araç 2500 km de diye ilanda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TUNGA80 T kullanıcısına yanıt
    Şu firma bu firma diyemem, etik olmaz. Size geçen günlerde gördüğüm bi şiiri takdim edeyim . Begeneceksinizdir umarım


    +++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 12 Mart 2018; 20:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bugün qq aldım :)) keyfim yerine geldi. Dizel otomatik skypack. Motora hayran kaldım 200 km'lik Yolda. Genel anlamda araba çok güzel , daha önce de iyi hissettiriyor demiştim sanırım.



    Şanzıman bence gayet güzel. 2000 devirde 125 km/h hızla gidiyor 7. Viteste

    Gayet güzel.



    Yukarıda sesle ilgili şikayetler vardı. Golfe göre iyi olduğunu söylemiştim ;) dikkate almayın o sözlerimi. Motor ve rüzgar sesi pek yok ama yol sesi muazzam 😀



    200 km boyunca hiçbir trim sesi duymadım ama akşam şöyle bi tur atayım dediğimde ön cama hava ufleyen ızgaraların oralarda bi tıkırtı gelmeye başladı. Üzerine bastırınca ses kesiliyor.zaten o parçayı sert plastikten yapmış gerizekalı mühendisler ki " Alman yine de almandir " " araba alacaksan Alman olacak " sözünü söyleyenler haklı ciksin! Servis yolları göründü.



    Servis yolları derken paspas (180 TL orijinal olmayan
    modeli)) almak icin servise uğradım yol üzerinde ydi. arabamın Şubat ayında trafiğe çıktığını öğrendim. Bi sevindim kendimce...



    Bir hafta süren qq alma serüveni bu şekilde son buldu artık daha fazla bu meşakkatli süreci anımsamak istemiyorum. Tecrübe oldu bana bu ticaret...



    Tecrübe demisken ; kısaca...





    Temel bi suç işlemiş ve kadı tarafından idama mahkum edilmiş. Darağacı kurulmuş boyna yağlı urganı geçirmişler, sormuşlar son bi diyeceğin var mıdır ?



    Temel: ha bu da bana ders olsun!

    Çok konuştum kusura bakmayın. Sağlıcakla kalın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 12 Mart 2018; 20:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VVVertigo V kullanıcısına yanıt
    Ben anlayacağımı anladım teşekkür ederim Yardımınız için. Tıp diye uydu Arife bence tarif gerekmez Allah kazasız belasız binmek nasip etsin alınırmı sorusunu yeni alana soracağım yolda gelirken pişman oldunuzmu ya keşke diye içinizden geçirdinizmi rica etsem cevaplarmısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasko yaptıran ne kadar mal etti acaba? firma yazarmısınız.
  • Herkese merhaba... Epeydir motor kaputunu açıp tozunu alayım diyordum. Az önce açıp baktığımda karşılaştığım manzara işte bu!!!! Kedi mi getirdi acaba diye düşündüm mümkün değil çünkü elin değdiği anda bayatlamış bisküvi gibi un ufak oluyor hemen...Pankek e benziyor...Üstünde sanki şu u+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++fak iki gözlü tost veya sandviç yapan makinelerin ızgara izleri var gibi...Nasıl gelmiş oraya ya da kendinden mi bitmiş anlayamadım vallahi...Servis ilk zamanlara motır ısınınca araçtan gelen koku ve duman için aracın motoru yeni olduğu için mumlu ve onlar da eridikçe koku yapar normal demişti..Acaba eriyen mum türü bi maddemi ürettdi bunu onuda bilemiyorum...Mantar desem hiç değil...Ben çıkamadım işin içinden...elimle aldım atdim...ufak ufak parçalar aralarda dökük vaziyetde kalmış ona dokunmadım artık+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ şimdilik...Hayret verici bir şey!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robalo -- 13 Mart 2018; 14:11:40 >




  • Servis çalışanı unutmuştur yönünde ilk kanaatim benimde yağ kapağını kapatmayı unutmuşlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.