Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
367.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitra

    Evet bu durum kullanma kitapçığında da belirtiliyor zaten bendeki arızanın ne olduğunu araştırırken kitapçıktan okudum.. Bana da mantıklı geldi.. Biliyorsunuz bebek koltukları kapılara yaklaşık konumlandırılıyor herhangi bir kaza sırasında bulunduğu kapıdan perde hava yastıklarının fırlaması zaten çok hassas olan bebeklerde ciddi yaralanmalara yol açabiliyormuş.. Araç için merak etmeyin, çok memnun kalacaksınız en azından bizim aile bayıldı yani...

    Golf teki bebekler tehlike altında yani o zaman :) (bana pek inandırıcı gelmedi ama neyse bakalım) teşekkürler ayrıca, benden çok eşim sevdi zaten bu aracı vw sahibi olmak istiyor yoksa auris (advance skypack paket), civic (premium paket) alması için epey bastırdım ama başarılı olamadım. golf (1.2 tsi/dsg) comfortline a kadar da çıkmaya ikna edemedim.
  • Ncap testlerinde hep arkada bebek koltuğunda oturan manken de bulunur. Airbagsiz daha iyi, bebekler zarar görmez düşüncesi biraz züğürt tesellisi olmuş kusura bakmayın.
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Sadece Golf'dekiler değil.. Belki yolcu hava yastığını off yapabilme durumu yan hava yastıkları içinde vardır bilmiyorum.. Auris'i tavsiye etmem 10 gün önce son model full+full pakedini kullandım.. Sürüş konforu hiç iyi değil otomatik şanzımanını da beğenmedim..
    Civic ve Golf için diyecek bir şeyim yok.. Zaten bunlar bir üst segment arabası ama bazı fanatikler vardır vazgeçiremezsiniz bugün servis den arabayı alırken Koray Bey anlattı. Bir müşterisi varmış adam bayağı varlıklı olmasına rağmen Golf'den hiç vazgeçmiyormuş. Her serisini almış..
  • caldexter kullanıcısına yanıt
    Valla bu konuda iddialı konuşamam zira bilirkişi değilim.. Arabanın kitapçığında bundan bahsediliyor.. İşte o isofix koltuğun kesinlikle doğru takılması gibi uyarılardan bahsediyor bilemiyorum..
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Koltuğun doğru takılması gerektiği yoksa airbag in zararlı olabileceği doğrudur. Tıpkı emniyet kemeri takılmadığında airbagin sürücüye zarar verebileceği gibi.
  • Daha geçen hafta aldığımız 1.2 tsi/dsg comfortline Polo aracımızın sağ arka stop lambası içinde 2 parmak su var nasıl olduğunu anlamadım daha araç yıkanmadı ve yağmurda yağmadı, sol stopta hiç bir sorun yok. Vw forumlarında bir çok kişi bu durumdan bahsetmiş bu kronik bir sorun mu çözüm nedir? Geçen geçe çok nem ve sis vardı belki o sebep olmuştur, servis getirin hemen bakalım dedim daha Bismillah böyle ufak sorunda olsa can sıkıcı.
  • Dün aracıma Boavista (replica) jant aldım ... malıyeti 600 lira tavsiye ederim istanbul /şirinevlerde

    Aracı Aldıgımdan buyana servise sormama ragmen arkadan gelen bir ses vardı o kesildi jant veya jant kapakları yapıyordu galiba,en azından şimdilik ses gelmiyor inceleyecegım iyice..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 26 Ağustos 2014; 11:45:26 >
  • Volkswagen olsun çamurdan olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elekcii

    Volkswagen olsun çamurdan olsun

    işte bu zihniyete ben daha çooook hava yastıksız araçlar satarım 50 binlik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz renk konfor paketli ve 6,5 inç olan bluetootlu ekran seçeneği ile 1.2 TSI DSG fiyatı 51.700 dediler. Sizce pazarlıkla ne kadar daha inerler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thytechnic-_-

    beyaz renk konfor paketli ve 6,5 inç olan bluetootlu ekran seçeneği ile 1.2 TSI DSG fiyatı 51.700 dediler. Sizce pazarlıkla ne kadar daha inerler?

    nereden buldunuz söylemenizde eğer mahsur yoksa, biz de bluetooth ve sürüş konfor paketli 1.2 tsi dsg comfortline arıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 26 Ağustos 2014; 22:32:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sakınca yok tabi ki. Ben 2 ay sonra almayı düşünüyorum. Acarlar Volkswagen bayisini telefonla arayarak aldım bu fiyatı.
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Sizinki biraz ekşi yoğurt meselesi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfortlineda kac airbag var ve malzeme kalitesi naısl genel olarak
  • Ben bu polo ile Ford Fiesta arasında çok gittim geldim. Fiesta 1.0 ecoboost powershift modelini almayı düşünüyordum ilk başlar da (Hala ara ara düşünüyorum). Sizde benim gibi bu modeli araştırıp denediniz mi? Eğer alırsam ilk otomobilim olacak. Biyatlar sene sonuna doğru düşer mi biraz daha? Veya kredi faizlerinde biraz daha indirim olur mu?
  • Sadece önlerde airbag varmış. Özel sipariş ile yan hava yastıkları ekletilebiliyormuş. Ama bu durum 1500TL ve yaklaşık 3 ay sonra teslim edilecek araç olarak karşımıza çıkıyor. Bu söylediklerim satıcının bana söyledikleri.
  • Bugün ankara şaşmaz daki doğuş otoya gittik adama polo hakkında bilgi verin diyorum cevap yok araç hazırlasak ne zaman teslim edilir cevap yok 1.4 TDI 105 hp dsg + sunroof ne kadar cevap yok en son dedim pardon kim cevaplayacak adam baktı baktı veee bu ay kotamızı doldurdukta araç sipariş geçmiyoruz eylül ayında gelin lütfen dedi yaaa :))) şaka gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thytechnic-_-

    beyaz renk konfor paketli ve 6,5 inç olan bluetootlu ekran seçeneği ile 1.2 TSI DSG fiyatı 51.700 dediler. Sizce pazarlıkla ne kadar daha inerler?

    Bu fiyat da çok iyi bence kaçırmamanız lazım 2 ay sonra bu fiyatı bulamayabilirsiniz.. Çok iyi satışları var bu yüzden pek indirim yapmıyorlar belki 100-200 daha yaptırabilirsiniz.. Bu arada Composition Media Polo'da 6,5 inch imiş.. Ben 5,8 inch sanıyordum o Golf'de imiş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 27 Ağustos 2014; 3:55:18 >
  • Arkadaşlar bende aranıza 1.4 TDI 90 BG DSG şanzımanlı comfortline modelini 7 inch Bluetooth yüksek çözünürlüklü ekranlı opak beyaz modelini 57000 TL'ye alarak aranıza katıldım. İşallah doğru karar vermişizdir :) skoda rapid ( ya da seat toledo) ve polo arasında geldim gittim çok. Tamam daha küçük segmentte bir araç ama Marka değeri ve Türkiye'de açık ara satış lideri olmasından dolayı , 2. eli sağlam olmasından dolayı vw Polo'yu tercih ettim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musscltr

    Arkadaşlar bende aranıza 1.4 TDI 90 BG DSG şanzımanlı comfortline modelini 7 inch Bluetooth yüksek çözünürlüklü ekranlı opak beyaz modelini 57000 TL'ye alarak aranıza katıldım. İşallah doğru karar vermişizdir :) skoda rapid ( ya da seat toledo) ve polo arasında geldim gittim çok. Tamam daha küçük segmentte bir araç ama Marka değeri ve Türkiye'de açık ara satış lideri olmasından dolayı , 2. eli sağlam olmasından dolayı vw Polo'yu tercih ettim :)

    galiba siz de çoğunluk gibi "sadece iki air bag olmasını" umursamamışınız, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.