Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
367.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Doğru tespit. 325 euro otomatik klima. Kur hesabını 1€=10 tl olarak alıyorlar galiba.

    Bir de o opsiyon için yok şu aya gelir, elimzde yok vs gibi rezillik de promosyonu. İkram yapacağına üstüne koyuyor...
  • Arkadaşlar 1.2 tsi manuel araç aldık. Ama hill holder nasıl çalışıyor anlayamadım. Araç geri kaçırıyor. Bilmedigin bir durum mu var acaba? Kemer de takılı halde .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokuş yukarı konumda araç durdurulduğunda, sürücü fren pedalına basarken debriyaja tamamen yüklendiğinde sistem devreye girer. Bu durumda sürücü debriyaj pedalına tamamen basıyor olmalıdır. İsterse ayağını fren pedalından çekebilir. Sistemi devre dışı bırakmak ve aracı ileri hareket ettirmek için, sürücü birinci vitese geçmeli, hafifçe gaz pedalına basmalı ve yavaşça ayağını debriyajdan çekmelidir. Bu noktada Hill-Holder mekanizması fren sistemini boşa alır ve aracın ilerlemesine imkân sağlar.

    Aynı şekilde araç yokuş aşağı pozisyondayken geri vitese geçilirse, sistem aracın ileri kaymasını önler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahirozgun

    Arkadaşlar 1.2 tsi manuel araç aldık. Ama hill holder nasıl çalışıyor anlayamadım. Araç geri kaçırıyor. Bilmedigin bir durum mu var acaba? Kemer de takılı halde .

    Öncelikle sistem belli bir eğim açısından sonra devreye giriyor. Fren pedalına iki defa basmak yada sert basmak yeterli oluyor.
    Freni bıraktıktan sonra sistem aracı 2 saniye kadar tutar. Bu 2 saniye içerisinde kalkmanız gerekiyor. 2 saniye sonra salmaya başlar tekrar.

    Sistem auto hold olarak çalışmıyor malesef. ABS yi kullanarak bunu sağlıyor. Auto hold olduğu durumda otomatik yapıyor ve hiç kaydırmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 14 Ağustos 2014; 22:24:14 >
  • Arkadaşlar eski arabamı sattım yeni araba almak istiyorum.Polo 2014 1.2 tsi comfortline otomatik mi Toyota yaris 1.33 special otomatik mi hangisi daha iyi dir ? İleride satmak istesem veya konforluluk vs. Gibi açılardan bakarsınız? Acil Yardım Edin Lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: racerant

    quote:

    Orijinalden alıntı: fm.karahan


    quote:

    Orijinalden alıntı: racerant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elensar77

    Valla kusura bakmayın ama ben 3 yıl 2010 Polo kullandım ve 1 yıldır arkadaşın yeni Leon'una biniyorum.
    Leon ile Polo'yu kıyaslamam bile. Leon ile Polo arasında kalite farkı göremiyorum. Leon daha büyük ve daha donanımlı bir araç olduğu için hiç düşünmeden Leon alırım ben olsam.

    Seat grubundan VW ye ait motor ve şanzıman kombinasyonunu çıkardığınızda ortada kalan koskoca bir sıfırdır benim gözümde.

    Seat araçların her 2 tanesinden birininde boya problemi vardır. FR sipariş edilip aracın ön koltukları FR arka koltuğu Style gelen leon gördüm ben.
    Fabrikadaki üretim ciddiyetini siz düşünün artık. Yanınızdan kamyon geçse sesini naklen kabin içerisinde duyarsınız. Gidip bir polo yada golf kapı
    menteşelerine bakın birde İbiza&leon ikilisine. Azıcık araçtan anlayan biri bir Leondaki Led far ve stopların, sunroofun ve şahşahalı jantların sadece göz böyama olduğunu anlar.

    Bagimsiz bir kurulusun yaptigi testte leon golften 2db daha az ses aliyor iceri.

    Fanatizmi birakin gercekleri gorun

    Leonda led far almayip halijen far alirsaniz bugu proglemide olmaz. Polodan hala coooook ustun bir arac olur.

    Taşrada tikirti yapan arac sehir icinde hic sorun yaratmiyor bu arada.

    50000 verip 2 hava yastikli bombos bir araba alip cok akillica bir is yaptim diye ovunuyorsunuz. 52000 e daha guvenlikle baya dolu bir arac almak daha mantiksiz diyorsunuz. Ustelik biri B sinifi digeri C sinifi.

    O parayi verdiginiz icin iciniz hic rahat olmamali. Bu mantik disi savunmalarin tek sebebi bu olmali.

    Leon'un handikap ve sorunlarından bahsetmek yerine benimle aşık atmaya çalışmışsınız ama olmamış malesef.
    Laf yetiştiricem derken sallamasyon yazmışsınız. Ben şu an Jetta'ya biniyorum Poloya değil. Sallarken
    az buçuk fikir sahibi olmanızı tavsiye ediyorum.

    Diğer yandan yazılan konular benim değil bizzat kullanan görüşleridir. Konunun linkini de verdim.
    Çok hoşunuza gidiyorsa okur fikir sahibi olursunuz. Kapı döşemeleri 3 kere, torpidosu 2 kere sökülen
    ancak içi halen tangırdayan araçlar var. Sorun bakalım ne dicekleri.

    Yazdıklarınız ve fiyatının 52000 tl olması Leon'un benimde gözümde gaz tenekesi olmasını
    engellemiyor. Aklınızca şark kurnazlığı yapmışsınız. Boş Leon fiyatı ile dolu Polo fiyatını karşılaştırıp anca kendinizi kandırırsınız.
    Leon Başlangıç fiyatı 51.500, Polonun ise 44.500 TL şu an (comfortline) arada 7.000Tl. fark var.

    Size Leon'un kronik sorunları ağır gelmiş anlaşılan, bünye meselesi tabi
    Konu Polonun çok kaliteli değil, Leonun çok kalitesiz bir araba olması, karıştırmayalım.

    Son olarak kalite başka birşeydir donanım ise başka birşey, anlayana...iş donanımla bitseydi dünyanın en kaliteli araçlar Korelilerinki olurdu...




    Leonu savunmuyorum doğrudur fakat yıllarca vw kullanıyorum hala da jetta kullanıyorum yeni kasa. Leon da vw grubunun yaptığı bir araç, leona teneke yığını diyorsunuz o zaman golfte teneke yığını. Polo bu durumda ne oluyor düşünmek bile istemiyorum. Ki 15 yıldır polo kullanıyorum ayrıca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 18 Ağustos 2014; 17:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yetercell

    Arkadaşlar eski arabamı sattım yeni araba almak istiyorum.Polo 2014 1.2 tsi comfortline otomatik mi Toyota yaris 1.33 special otomatik mi hangisi daha iyi dir ? İleride satmak istesem veya konforluluk vs. Gibi açılardan bakarsınız? Acil Yardım Edin Lütfen

    Bugün 49300 TL'ye Polo 2014 1.2 TSI Comfortline otomatik + Composition Media ( Bluetooth 5.8 inch ekran ) aldım.. Perşembe teslim edilmek üzere.... Yaris modeli sizin bahsettiğiniz sanırım 1.33 Fun Special Multidrive S modeli.. Kampanya fiyatı 46450 TL gözüküyor..

    Benim fikrime gelince kesinlikle Polo derim.. Arada benim bluetooth özelliğini çıkarırsak ( 1000 TL fark ) 48300'e gelir fark'da 1850 TL olur tabi bayi kendi indirimini de yaparsa Yaris'e bilemem.. Ama donanım olarak Polo daha iyi duruyor arada farklar: Start-Stop (Çok önemli özellik), Hill Holder ( Yokuşta kalkarken 3 saniye araba kaymıyor), Arka fren disk, Yakıt tüketimde 1 litre fark, Lastik basınç uyarısı, Anti blokaj fren sistemi (ABS) Elektronik motor çekiş kontrolü (MSR) Elektronik diferansiyel kilidi (EDL) Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR) Elektronik stabilizasyon programı (ESP) Hidrolik fren asistanı (HBA) İkincil çarpışma freni (Multi-collision brake) Polo'da torpidonun soğutma özelliği ve arka sis lambaları da cabası... Polo'da bunlar standart iken Yaris'de sadece EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi ve Fren destek sistemi(BA) var. Yaris'in Polo'ya artı özelliği yan hava yastıkları olması... Yaris'i bilmiyorum ama Polo'da malzeme kalitesi çok iyi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 19 Ağustos 2014; 14:46:59 >
  • frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Harika düz mantık yürütmüşsünüz Onca yazdığım şeyden vardığınız nokta zaten hiç tartışmamamız gerektiğini ortaya koyuyor.
    Sizin mantığınızla düşünürsek TATA da Mercedes grubunun altında üretim yapıyor. Demekki TATA nın Mercedes ile bir kalite farkı kalmıyor.
    Ne güzel...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 22 Ağustos 2014; 8:51:36 >
  • racerant kullanıcısına yanıt
    Bir VW kullanıcısı olabilirsiniz, fakat görüyorumki bu fanlık sizde çok yoğun. Demek istediğim leon ve golf nerden baksanız rakip sayılırlar, leonu bu denli kötüleyip polo gibi ya da jetta gibi bi arabayı bu kadar savunduğunuza göre daha başka arabaya binmemişsiniz demektir. (VW haricinde)

    Hayir simdi her turlu cevap veririm tartisirim bir sorun olmaz, ama sizde diger fanlar gibi olaya objektif bakamiyorsunuz. O arabalara onca para verdiniz, sizin arabaniz en iyisi, diger birisi geliyor sizin arabaniza bir sey diyor kabullenmek istemeyip bir de o adamin arabasina laf atiyosunuz.

    Yaptiginiz objektif olmayan, ve vw olan fanliginizi bagimliliginizi gosteren yorumlara cevap yazma gibi bir egilim icerisine girmeden, tum fanlara dedigim gibi "he he sen haklisin devam et" diyerek noktayi koyuyorum.

    Polo ve jetta testi yaptim, araclarin kotu yanindan bahsedince nedense sadece polo ya da jetta kullanicilari icerleyip basladilar kufure. Ne sizin benim bindigimiz jetta araba, nede passat. Almanya da gidin bakalim en cok vw mi var yoksa baska arac mi. Bu arabalara fanliginiz yuzunden dogusta kendini bir sey sanip almanyada bile premium olmayan araclari burada premium diye satiyor.

    Iste gidipte jettaya 95.000 golfe 100.000 verirsen boyle olur. (Burada lafim size degil)

    Yani fan olmayin, objektif bakin, ne sizin bindiginiz araba nede baskasi. Yani bindiginiz arabayi gozunuzde buyutmeden once baskalarinin malina saygi gosterin daha sobra objektif bakmaya calisinki, kime ne anlatiyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyaj değil rötüş yapmışlar.
    İçi dışı aynı.Motorları değişmiş biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazar mı değdi ne.. Aracı aldık ilk gün arıza verdi... Hava yastığı ışığı yanmaya başladı sönmüyor bir türlü bir de 5.8 inch Composition Media Bluetooth ekran arıza yaptı... Çalışıyor ama ekranda görüntü gitti daha sonra geri geldi.. Bu sabah Doğuş'a gittim servise girdi araba baktılar elektrik arızası var 2 arızanın da sebebi bu dediler.. Araç 1 hafta belki 10 gün kalabilirmiş servis de... "Niye bu kadar uzun kalacak ?" dediğimde... " Dışarıdan parça istenebilir belki" dediler... Sağolsun Koray bey çok üzüldü... " İlk defa böyle bir şey oluyor" dedi.. Test aracını tahsis ettiler bana... Bu araç benimkinden daha donanımlı.. Bluetooth media yok ama sunroof, sis lambaları, otomatik klima, Metalik renk Gün batımı kırmızı gibişeyler var en full donanım dediler.. Ne yapsam geri vermesem mi bu aracı??
  • Selamlar arkadaşlar.

    Doğuş otoya Seat Leon almaya gittim. İnceledim ve birde şansıma Kırmızı+Full led+17" alimunyum jantlı arabayı buldum.
    Bana 1.6 TDI DSG Leon için 70.800 TL fiyat verdiler. Lakin istedikleri 25.700 liralık peşinatı bulamadım.

    Avek'de olduğum için zaten Doğuş Oto'dan onaylanmış kredimi Vw'de kullanırım mantığıyla yan binaya geçtim.
    Poloyu test ettim. 1.2 TSI BMT DSG olanını tabiki. Gayetde beğendim.

    Ellerinde beyaz renk arabalar vardı. Birde 2 ay öncesinden sipariş edilmiş Comfortline + opsiyonlu bir araç vardı. Sahibi peşinatı getiremediği için araba gittiğim gün için boşa çıkmış.

    Araç: 1.2 TSI BMT DSG Comfortline
    Eklenen opsiyoneller: Ön-Arka Park sensörü + Hız sabitleme + 15" Aliminyum jantlar + Ön sis farları + Günbatımı kırmızısı

    Araç için bana 53.550 TL fiyat çekildi. Bende peşinatı verdim. Ve ALLAH'ım nasip ederse bu çarşamba teslim alacağım aracımı.

    ŞİMDİ SİZLERE ESAS SORMAK İSTEDİĞİM SORU;

    Sanırım araçda otomatik yanan farlar yok. Bu benim için bir sorun oluyor. Çünkü aracımı eşim ile anneme alıyorum.
    Bu sorunu çözmek için herhangi bir ekleme yapabiliyormuyuz?

    Yani kısacası aracıma far sensörü ekletebilir miyim Türkiye'de?
    Garantisi bozulur mu?
    Ortalama fiyatı nedir?


    Bunlar için yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkürler
  • Bende dıyorumkı 50 bın polo ya verene kadar 2008 model bır BMW 1.16 ışık paket alsakta vale kapımızamı atlasa ye kurkum yemı yapsak 50 bın vermısken şanımızmı yürüse :) kafa karıştırmak degıl maksat ama karıştı yahu :D

    BMW 1.16 kullananlar varsa bır karşılaştırma yazarlarsa sevınırım eksılerı artıları poloya gore gercı farklı segmentler ama ne bılım aynı paralar farklı segmentler .....
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Merhaba mıtra cok gecmıs olsun nazar dıyelım buda nazarlığı olsun
  • Golf Leon Polo diye sıralardım ben olsam.1 yıldır polo 2013 chrome edition kullanıyorum,şu ana kadar bir problem yaşamadım araçla.Sınıfında üst sıralarda olduğu doğrudur aracın fakat c sınıfı orta halli bir araçtan daha iyi olacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 1 yıllık ortalama tuketım nedır bırde manuelmı otomatıkmı vıtes
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilarismedikal

    Merhaba mıtra cok gecmıs olsun nazar dıyelım buda nazarlığı olsun

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilarismedikal

    Bende dıyorumkı 50 bın polo ya verene kadar 2008 model bır BMW 1.16 ışık paket alsakta vale kapımızamı atlasa ye kurkum yemı yapsak 50 bın vermısken şanımızmı yürüse :) kafa karıştırmak degıl maksat ama karıştı yahu :D

    BMW 1.16 kullananlar varsa bır karşılaştırma yazarlarsa sevınırım eksılerı artıları poloya gore gercı farklı segmentler ama ne bılım aynı paralar farklı segmentler .....


    Teşekkür ederim dilekleriniz için.. Neyse ki bu sabah aradılar önemli bir arıza yokmuş dün akşam yapmışlar ufak bir elektriksel tetikleme hatası dediler.. Aracı P.tesi alacağım bana verdikleri full aracı hafta sonu kullanayım bari

    Benim için söyliyeyim BMW 2008 modeli tercih etmememin en büyük nedeni ekonomik yakıt sarfiyatıdır... BMW'ye benzin yetiştirebileceğimi sanmıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 23 Ağustos 2014; 11:14:04 >
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    sorunun buyuk olammasına hemen alacağınıza sevındım evet BMW dekı benzın sarfıyatı bıraz fazlada ıste akıl gıdıyor :) bakalım bıraz daha araştırıp karar verıcem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilarismedikal

    Bende dıyorumkı 50 bın polo ya verene kadar 2008 model bır BMW 1.16 ışık paket alsakta vale kapımızamı atlasa ye kurkum yemı yapsak 50 bın vermısken şanımızmı yürüse :) kafa karıştırmak degıl maksat ama karıştı yahu :D

    BMW 1.16 kullananlar varsa bır karşılaştırma yazarlarsa sevınırım eksılerı artıları poloya gore gercı farklı segmentler ama ne bılım aynı paralar farklı segmentler .....

    Aynı şeyi bizde düşündük poloda 1.4 tdi comfortline düşünüyoruz fiyatı 55.700 . İnsanın kafası golfe de gidiyor açıkçası. 10 bin daha eklenip 1.6 tdi golfta alınabilir. Dediğiniz gibi ikinci el audi veya 1.16 da olabilir. Öyle bir fiyatlandırma oldu ki insanın ister istemez kafası c segmentine de gidiyor
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    Valla aynı sey bızdede var esımde a3 dıyor ben BMW 1.16 mantık dıyor sıfır polo gelde cık ısın ıcınden
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.