Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
368.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kolleteral

    Daha önce de söyledim parçalar garantiden değişiyor arkadaşlar. Üretim hatası olduğu aşikar firma da bunu serviste gideriyor. Benim parçalar değişti şu an sorunsuz biniyorum

    Üstadım siz ıspartada idiniz değil mi ben burdurdayım bende de 1.4 tdi bm var aynı sorunla bende karşılaşıyorum 20 km altında aniden stop ediyor servisle görüşmemiz lazım heralde kronik bir durum var.
  • Aynen hocam ben 15.000km bakımını bekledim şkayetimi söylemek için ama beklemeye de gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolleteral K kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi iştir bu ya,aylarca bekle bide bu sıkıntıyı yaşa.inşllh çöcülcek sabır sabır ya sabır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabit hızda ıslık sesi durumu vardı bu durum bende de var süreci nasıl işliyor? Birşey yok deyip gönderme ihtimali var mı ne dersiniz. İşlem uzun sürüyorsa araç veriyorlar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,

    fotoğraftaki demir ne işe yarıyor karterin altındaki demir araç vw polo 1.2tsi 2015 model
  • erencevik kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne oldu, nedir sonuç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş köy yolunda aracın altına taş girdi o demire çarptı yakından bakınca çok hafif eğilmiş demir şükür karterde delinme vs yok ama merak ettim o demir ne iş görüyor diye :)
  • gecmıs olsun ucuz atlatmısın
  • teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAMET/

    Sabit hızda ıslık sesi durumu vardı bu durum bende de var süreci nasıl işliyor? Birşey yok deyip gönderme ihtimali var mı ne dersiniz. İşlem uzun sürüyorsa araç veriyorlar mı

    hocam önceki sayfalarda bir arkadaş yaptırdım demiş, arkadaşa mesaj attım ancak geri dönüş yapmadı, 15bin bakımında ben sorunu ilettim ancak hafta içi bakalım dediler, hafta içide müsait olmuyorum il dışında oluyorum baktıramadım henüz, izinli olduğum bir gün üstüne düşücem, ayrıca bir sorun daha başladı bende, sıcak asfalt olmayan yollarda göstergenin oradan can sıkıcı tıkırtı sesi geliyor panele bastırınca kesiliyor böyle bir sorun tek bende mi acaba.
  • beyler Polo'dan memnun musunuz? tavsiye eder misiniz? Sizin için dezavantajlı veya sıkıntı olarak görünen bir problemi var mı? Ben 2011 sonrası modellerden ve otomatik almayı düşünüyorum.
  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    hocam 2015 model 1.2 tsi dsg comfortline kullanıcısı olarak çok memnunum alacaksan tsi motorlu al inanılmaz keyifli bir motor onun dışında zaten vw kalitesi kendini belli ediyor altına giren kocaman taştan sonra bile hiç bir şey olmayan bir araç eski aracımda 2008 dizel poloydu oda aynı şekilde çok konforlu ve sağlamdı tek dez avantajı arkası çok dar onu sorun etmeyeceksen sorunsuz diyebilirim
  • onur668785 O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Fiesta ile Polo arasındayım da galiba hangisini uygun fiyata ve iyi bulursam alacağım. Donanım bakımından Fiesta Titanium daha iyi gibi, mesela Polo comfortline ile aynı fiyatlarda. Polo'nun değişik versiyonları arasında ne farklılıklar var, bunu bi türlü bulamadım.
  • Kardeş tdi polo tavsiye ederim,yakıt cimrisi bi araç. Performans harika,yol tutuşu iç hacmi gerçekten iyi asla pişman olmazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kolleteral

    Aynen hocam ben 15.000km bakımını bekledim şkayetimi söylemek için ama beklemeye de gerek yok

    Hocam ben 18 kasım yani yarın için servisten randevumu aldım bu 2. vitesteki stop etme problemi için serviste dikkat etmem gereken birşey var mı sizden herhangi bir ücret aldılar mı neleri değiştirdiler ne kadar zamanda bitirdiler mağdur etmemek için araç verdiler mi? ne çok soru sorarmışım arkadaş :)
  • Baskı balata volan vs total 3600 tl değişiklik tabiki para almadılar hata kendilerinin sorun şimdilik çozulmuş gorunuyor. Canınızı sıkmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erencevik


    Bilgi vereceğim hocam konu hakkında. Umarım saçma sapan şeyler yaşamam.

    Evet bilgi vereceğimi söylemiştim ama iş güç yoğunluktan bir türlü yazamadım konuya arkadaşlar. Öncelikle randevum cumartesi sabah saat 8'deydi. Denilen saatte Avek'e gittim 1.4 TDI Polo start - stop sorunu için. Biliyorsunuz, ikinci viteste stop ediyordu araç düşük devirde, düşük hızdan kendi kendine. Debriyaja basıldığında tekrar çalışıyordu. Sordum bunu yaşayan var mı diye, onların bildiği birkaç vaka daha varmış bu şekilde. Fabrikada araç birleştirilirken uyumsuz parçalar kullanıldığından kaynaklı bir problemmiş. Öğlen 1.30'a kadar kaldım orada sorun biraz geç tespit edildi. Ama yapacak bişey yok. Beklemek biraz gerdi sadece, sonuçta daha 4 günlük arabaydı. Neyse araç kalmayacak diye anlaşmıştık ilk başta. Pazar günü araca ihtiyacım vardı çünkü. İkame araç var mı diye sordum, ellerinde yokmuş. Neyse servis sorumlusu bana epey ilgi gösterdi ve araç arıza tespitinden sonra parçalar için sipariş verileceğini, araç burda yatmasın diye de götürebileceğimi söyledi. Çok iyiydi bu. Aracı alabilecektim zira kullanıma engel teşkil eden büyük bir sorun yoktu. 1.30 civarı arıza tespiti bitmişti. Araçta debriyaj baskı - balata, volan ve ön aks'ın uyumsuz olduğu tespit edilmişti. Aracı götürebilecektim, bu arada sipariş verilecekti. Pazartesi öğlen parçalar elimizde olur dediler. Neyse tamam dedim aldım arabayı Pazartesi öğlen Avek'e gittim bıraktım. Salı öğlen de aynı saatte aradılar aracınızı alabilirsiniz diye. Gittim işte dün yani salı aracı almaya denilen parçalar garantiden değişmiş. Normalde bu değişim fiyatı 3-5 bin lira arasında oluyormuş. Tabi VAG'ın kendi hatası olduğundan dolayı garantiden değişti. Arabayı kullandım işte dün, normaldi o sorunlar ortadan kalkmış gözüküyor şimdilik. İşte nihayetinde sıfır alınan arabada böyle bir sorun olmuş olması moral bozuyor ama yapacak da bir şey yok. Dediğim gibi memnun kaldım servisten arabayı da hızlıca halletmişler, güzel oldu şimdilik. Sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayabilirim.




  • erencevik kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun,kısa sürede bittiğine sevindim.biz servise gitmesek,kimsenin bizim bi hatamız var gelin diğeceği yok.iyi günlerde kullanın aracınızı.bende şehir dışındayım haftaya döndüğümde ilk işim servise gitmek olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı tam bir yıl önce bu zamanlar almıştım. 1.4tdi dsg bakım zamanı geldi. İstanbul anadolu yakası özön'den almıştım servis için onlara mı götüreyim başkalarına mı? bir de yokuşta park ederken iki kere stop etti onu da söyleyeceğim. servis tavsiyeleriniz nasıldır?
  • Yeni polo, nezaman gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.