Şimdi Ara

Makyajlı Opel Insignia'nın tasarımı ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarlabasi

    Param olsada kırık iğne almam artık bunlardan. 2015'de sıfır aldığım arabanın 15.000'de otomatik şanzımanı yokuş aşağı titreme yapıp stop ediyor diye servise götürdüm. Üç gün incelediler. Üç gün sonunda söyledikleri şey "aracın karakteristik özelliği" yapacak birşey yok. Bi de götümüze karakteristik tabiri çıkardılar. Karakterini öptüklerim.
    Madem karakteristik özellik, satarken bu özelliği belirtiyor musunuz? Dediğimde çıt yok. Tekrar sıfır araba alacakmış gibi bunlarla iletişime geçtim. Aracı alıcam fakatböyle bir problem olduğunu duydum doğru mu? dedim. Olur mu beyefendi? Kesinlikle öyle birşey yok. Tamamen yanlış dediler. Servisin verdiği raporları ve ses kayıtlarını sunup, alın birbirinizi yiyin sonrada müsait yerinize sokun diyerek aracı o zaman sattım ve kurtuldum. Bir daha Opel mi? Onu gecicen.
    Forum marka fanatikleriyle dolu.Objektif yorum bulmak çok zor.Halihazirda hem opel hem de vw marka araç kullanicisiyiz.Size hak veriyorum.Opel birkere araba satmak istiyorsa sattiği aracin arkasinda durmasini ögrensin.Servislerine çeki düzen versin rezalet durumdalar.Passatla rekabet zordur.İnsignia için orta donanimda alacantra veya kaliteli deri koltugu standart vermeleri gerekir.En baz donanimda bile led far standart olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Insignianin sürüş hissi passat ve superb de kesinlikle yok. Bundan önceki aracım golf 7 idi. Insigniaya geçtikten sonra golfün ne kadar ruhsuz bir araç olduğunu anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farlar A3.

  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Passat 185'den Superb 158'den satıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra'ya yaklaştırmışlar... On panjurdaki o güzelim krom çıta DÜZ olmuş ilk görünen sonra küçük algı veren far... D sınıfı ASTRA görünümü... Ne acı ben 2020 muhteşem makyaj gelse de millete önersem diye beklerken olana bakın... REZALET... 2019 - 2020 kendiniz açın bir bakın...

  • Makyaj yapılması gereken tek yer kokpit..



    Dev gibi arabaya bit kadar multimedya ekranı..çok sade ön konsol..alt paketlerin çok boş, albenisiz olması..cam tavan olmaması..küçücük sunroof olması. Demode göstergeler..



    Bunları değiştirin kardeşim..hayalet ekran sadece ve sadece en en full palette var..o da gerçek hayalet ekran değil..



    Peugeot bu insignia yı adam eder yalnız.. çok umutluyum..



    Kabız opel tasarımcıları oldum olası "işte bu" dedirtecek bi tasarım yapamamışlardır zaten..bi asta j biraz güzeldi.. diğer bütün modeller hep silik, sinik, birşeyler eksik..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccc231

    iyi
    asd
  • Astra'da eski şanzıman ve eat6 şanzıman kullanılacak

  • Sadece şık abartısız olmuş, beğedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence opel makyajlı da güzel makyajsızdı ayrıca sw baya iyi duruyo ben çok beğendim yeni modelleri
  • dış tasarımı çok iyi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.