|
Allah sahibine bağışlasın diyelim ve geçelim.
|
Gördüğüm en çirkin Mercedes'ler....
|
Kara para aklayan, yandaş olup kolay yoldan haksız kazanç sağlayan, işçinin emeğini sömüren ve 3 kuruşa çalıştıranların yeni arabası hayırlı olsun. |
J jesipikmin demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Önce konuşmayı öğren, sonra yorum yap. Madem Türkiye'nin ekonomik durumu çok iyi ne işin var elin gavur memleketin de dönsene ülkene. |
Bu e 220 d 4matic 50 bin euro civarı değil mi fiyatı? 60 bin euro desek bile şu an 522 bin lira yapıyor 1 milyon 39 bin 500 lira olacak kadar neyin vergisini alıyorsunuz? Üreticiden fazla kazanıyorlar |
Hey yavrum hey fiyatlara bak,
190 beygir e segmenti araba 1 milyon sınırını kafa atarak geçmiş... Yakında d segmentinde de milyonu görürüz, passat reis yapar yeni kasasında birşeyler ![]() |
Ya bazen youtube da falan yabancı kanallarda yazışıyoruz da yabancılar resmen şok oluyor. İşte son çıkan arabalardan bahsediliyor. 45-50.000 Eurolar konuşuluyor. Ben diyorum bizim ülkede bu 120.000 euro diye, inanamıyorlar, nasıl bir şey bu diyorlar. Başka hiç bir ülkede sanırım böyle bir şey yok, fiyatı neyse o.
|
Fakirlerdeki bu algı hiç değişmiyor. Terinin son damlasına kadar helal parayla kazanıp almış insanlar tanıyorum ben.
|
|
Bu e 220 d 4matic 50 bin euro civarı değil mi fiyatı? 60 bin euro desek bile şu an 522 bin lira yapıyor 1 milyon 39 bin 500 lira olacak kadar neyin vergisini alıyorsunuz? Üreticiden fazla kazanıyorlar |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
eski b sınıfı ucuz arabaların farına benzemiş ön farların şekli. |
Eylülde kaskonun yenilenme zamanı.İmm yi yükselteyim bari. |
az sabredin yarın euro 1 tl, bu arabalar sudan ucuz olacak |
|
|
Önce konuşmayı öğren, sonra yorum yap. Madem Türkiye'nin ekonomik durumu çok iyi ne işin var elin gavur memleketin de dönsene ülkene. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |