|
Siyasal islam çok güzel. Araba gibi bir derdimiz yok artık elektrikli motorlar var. Avrupanın hindistanı olucaz yavaştan, Avrupanın Çin'i diyemiyorum çünkü adamların asgari ücreti bizden fazla şuanda
|
B segmenti bile 200.000tl civarında gezinir oldu, hayal bile kurulamıyor artık....
|
83 beygir benzinli manuel c3 156B..... Eyyorlamam bu kadar
|
C3'ün 1.0 motoru yok. Ayrıca konfor anlamında B sınıfında rakibi yok. C sınıfındaki bir çok araçtan dahi konforlu. Siz nasıl bir C3'e denk geldiniz merak ettim. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
C3'ün 1.0 motoru yok. Ayrıca konfor anlamında B sınıfında rakibi yok. C sınıfındaki bir çok araçtan dahi konforlu. Siz nasıl bir C3'e denk geldiniz merak ettim. |
o zaman 1.2 motordu heralde tam hatırlamıyorum ama ufak motor benzinli otomatikti. konfor göreceli demekki, golf ün yanında çok kötü geldi bana. araç sıfırdı bu arada, pandemiden hemen önce. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 23 Eylül 2020; 11:10:7 > |
üniversitelerde araba nasıl çalınır dersleri verilmesi lazım. hem çıkınca 300 euro maaş (bulursa) hem de 200 bin tl ye b sınıf araba. |
|
Baldızımda 2019 modeli var.Hani bana göre tipide kötü ama o zevk meselesi ama c3 mü b sınıfının en konforlusu ? Bunuda duyduk çok şükür bu forumda berlingo dan hallice tipik b sınıfı bir araç ne ara en konforlu oldu hangi testte ? Sessizlik mi ? Yalıtım mı ? Yol tutuş mu ? Hiçbirinde c3 bırak b sınıfının birincisi olmayı ilk 5 e giremez.10 cm lik taş parçasının üstünden geçsen bile hissettirir o kadar. |
Siz nasıl bir c3'e biniyorsunuz hocam, c sınıfı bir çok araçtan daha konforlu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben yalıtım veya yol tutuştan bahsetmedim. Malzeme kalitesinden de bahsetmedim. Bunların hepsi farklı departmanlar. Türkiye pazarında olup kullanmadığım C ve B sınfı araç cok nadirdir. Sanırım sizin kriterlerinizde ön yargı birincil faktör. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|