Şimdi Ara

Maksimum 180 TL'ye 7.1 ses kasmak için kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günün 10 saati CS:GO oynadığım için rahat ses kasabileceğim,uzun kullanımda kafa ağrıtmayan pedleri rahat bir kulaklık arıyorum ışıklandırma rgb vs hiç önemli değil.
    Mikrofonuda orta kalite olsa yeterli çünkü yaka mikrofonu kullanıyorum genelde.

    Müzik kulağım yoktur o kadar takıntılı değilim oyun için alıyorum*

    Marka takıntım yok james donkey alacaktım fakat fiyatı arttı.

    Site sorun değil incehesap,n11,teknobiyotik,hepsiburada,gittigidiyor vs hepsi olur.

    Bulabildiğim Kulaklıklar;
    Rampage SN R7 Mesh Plus
    Rampage Miracle X2
    Rampage SN-RW8 Cobra



  • Neden 7.1? Oyun için alıyorsan 7.1'e boşuna para verme. 7.1'i kullanmayacaksın bile. Ses kartlı almak istiyorsan ayrı onun dışında 7.1 destekleyen oyun yok ve 7.1 kulaklıklar gerçek 7.1 değil. Oynda kullanamazsın
  • CS:GO'da zaten kendi içinde 7.1 desteği var. Ses ayarlarında 3D ses olarak geçiyor. Arkadaşın da dediği gibi zaten 7.1 dedikleri kulaklıklar oyuna bırakmayıp kendi yazılımları ile stereo sesi 3D hale getiriyorlar. Özellikle 7.1 ses için usb bağlantı olmasının sebebi bilgisayara bağlanan kulaklığın kimliğini okuyabilmek. Bu sayede de başka bir kulaklıkla bu yazılımı çalıştırmamak amaç. Yoksa 3.5mm jack ile bağlanan kulaklıklarda adam yanında 7.1 ses desteği sağlasa bunu herhangi bir kulaklık ile de kullanabilir olursun. Bir de ses kartlı kulaklıklar var. Onlar da yazılım ayarlarını direkt karta gömüyor zaten.

    Belirttiğin fiyata düzgün bir şekilde sesi 7.1'e çevirecek bir yazılımı olan marka yoktur herhalde. Bence istediğin kulaklığı kullan ayrıca git Dolby Atmos yazılımına para ver, daha mantıklı bir iş olur. Örnek olarak Plantronics'e bakabilirsin. Kulaklıklarını 3.5mm jack ile tasarlıyor, yanında da Dolby Atmos kodu veriyor.




  • Şu anda kullandıgım kulaklık dandik turbox gtx.
    Sanal 7.1 bile olsa her türlü daha iyi ses kasabilirim diye düşünüyorum arkadaşımda kullanıyor james donkey 710 ve 7.1 i düzgün çalıştığını söylüyor arkadan gelen sesleri falan alabiliyormuş
  • Kaç yıldır fps oyunu oynuyorum. Ortalamanın üzerinde de oynadığımı düşünüyorum csgo global elite/ faceit level10, pubg 4kd üzeri gibi asla 7.1 kullanmadım hyperx cloud2 var ama asla kullanmadım kimse de kullanmaz. Tüm herkese bakabilirsin herkes streo kulaklık kullanır. Güzel bir ses kartına para vermek 7.1 kulaklığa vereceğin paradan daha iyidir. Yine de sana kalmış tabi illa istiyorsan umarım iyi bir 7.1 öneren çıkar. (https://www.reddit.com/r/Shroud/comments/g2ql38/does_shroud_use_71_or_stereo ) şöyle de bir link bırakayım shroud daha iyi örnek olur diye)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjenrobbenn -- 15 Mayıs 2020; 4:55:19 >




  • arjenrobbenn A kullanıcısına yanıt
    Hocam hyperx cloud falan olsa zaten 7.1 aramam bendeki kulaklık aşırı dandik.Kulağımı resmen acıdan yakıyor boştayken cızırtı vs geliyor falan.Bütçem şuanda 200 tl listeye gamepower medusa rainbow ve luna ekledim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

    Kaç yıldır fps oyunu oynuyorum. Ortalamanın üzerinde de oynadığımı düşünüyorum csgo global elite/ faceit level10, pubg 4kd üzeri gibi asla 7.1 kullanmadım hyperx cloud2 var ama asla kullanmadım kimse de kullanmaz. Tüm herkese bakabilirsin herkes streo kulaklık kullanır. Güzel bir ses kartına para vermek 7.1 kulaklığa vereceğin paradan daha iyidir. Yine de sana kalmış tabi illa istiyorsan umarım iyi bir 7.1 öneren çıkar. (https://www.reddit.com/r/Shroud/comments/g2ql38/does_shroud_use_71_or_stereo ) şöyle de bir link bırakayım shroud daha iyi örnek olur diye)
    7.1 muhabbeti tamamen sanal ses üretiyor kafa karışıklığına daha müsait.
    Ses kartlarının efektleri de tamamen oyunun kendi verdiği seslerden daha kafa karıştırıcı ses üretiyor.
    Stereo kullanılmalı ben ses kasmada nötr,referans kulaklıkları daha başarılı buluyorum oyuncu kulaklıklarına göre.
    Özellikle bomba, flash, molotof gibi patlama sesleriyle silah vuruşları çok rahat ayırt ediliyor fake yeme olasılığını düşürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 20 Mayıs 2020; 14:1:3 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.