Şimdi Ara

makro 3. parti program mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rivenin combosunu makro ile yaptım tek elle lol oynuyorum şimdi bu 3. parti programamı giriyo sonuçta makro fare için ayrıca programını yüklüyoruz

not: diğer elinle napıyon diye sormayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.parti derken hangi parti.Muhalefet mi
  • Direk olarak oyun ile alakalı olmadıkça 3rd party olarak sayılmaz. Çünkü yaptığın ayarlar mouse'un belirli tuşlara basmasını sağlıyor. Sorun yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doublebuff

Rivenin combosunu makro ile yaptım tek elle lol oynuyorum şimdi bu 3. parti programamı giriyo sonuçta makro fare için ayrıca programını yüklüyoruz

Sadece riven gibi bayan herolarda tek elle oynuyorum dersen anlarim ama ezreali felanda tek elle oynuyorsan bi sakatlık vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

quote:

Orijinalden alıntı: doublebuff

Rivenin combosunu makro ile yaptım tek elle lol oynuyorum şimdi bu 3. parti programamı giriyo sonuçta makro fare için ayrıca programını yüklüyoruz

Sadece riven gibi bayan herolarda tek elle oynuyorum dersen anlarim ama ezreali felanda tek elle oynuyorsan bi sakatlık vardir

• Makro zaten günümüz oyunlarının olmazsa olmazıdır. Sorun olmaz
  • Soruyor musun lan bide ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dawbmus kullanıcısına yanıt
    Makro günümüz oyunlarında hiçbişey beceremeyenlerin olmazsa olmazıdır. Yanlış bilgilendirme!
  • makro ; YETENEKSİZ oyuncuların yapamadıkları şeyleri pahalı oyun ekipmanlarının yapmasıdır..
  • Hesabın incelenirken log dosyaları inceleniyor eğer komboyu 0.5 saniyede yapabiliyorsan şüpheli durumuna düşersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Makro günümüz oyunlarında hiçbişey beceremeyenlerin olmazsa olmazıdır. Yanlış bilgilendirme!

LCS turnuvalarında dahi makrolu klavyeler geliyor, profosyonel oyuncular içerde klavye mouse ayarlarını yaptıktan sonra turnuva başlatılıyor. Hiçbirşey beceremeyenlerin olmazsa olmazı olabilir, ama bunu ustaca yapanların daha da iyi yapmasına vesile olacak gerekli bir sistemdir.
  • Riven ın full kombosunu makro klavyeyle yapınca sorun olmuyorsa, script kullanıp tek tuşla kombo yapan insanlar neden suçlanıyor ve banlanıyor dostlar? Fakirdir makro bir şey alacak parası yoktur. Kahrolsun kapitalizm.

• Size göre bütün pro oyuncular yeteneksiz o zaman

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    Bu adam haklı

• dawbmus kullanıcısına yanıt
    Ordaki makroyla ordaki makroyu karıştırma oyuncuların yaptıkları makrolar skill atamalarını kolay yapabilmek vb. ben hiç bi maçta görmedim tek bi tuşa basarak lee nin w+totem+r combosu yapan bi profesyonel oyuncu veya burdaki gibi 0,1 saniye arayla q+aa+q+aa+q+aa tarzında bi makro yapanı, bendede var makrolu klavye ve mouse cs de kullanıyorum item alımlarında g1 e basarım awm+deagle+hg+fb zırh o bu şu hepsini alır bu oyunu etkilermi etkilemez ama awm zoom makro etkiler ikisini karıştırma ayrıca ha klavyeden bu şekilde makro atamışsın ha hile ile aynısını yapmışsın (script) varmı farkı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0gedys -- 25 Şubat 2015; 17:16:51 >
  • ara sıra katarina oynarım ve her oynayışımda üzerime script damgası vurulmasından bıktım yani hızlı e+w combosu yapmak script mi oluyor yani cd reset var zaten klavyeyi bile kıranlar var bu comboyla yani ne bu zihniyet hocam konuyla alakalı olmasada hızlı combo yapan herkes script yeni moda oldu buda eziliyo başlıyo ss aldım video çektim riota atıcam falan korkuyorum yani bi gün suçsuz yere gümlemekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Ordaki makroyla ordaki makroyu karıştırma oyuncuların yaptıkları makrolar skill atamalarını kolay yapabilmek vb. ben hiç bi maçta görmedim tek bi tuşa basarak lee nin w+totem+r combosu yapan bi profesyonel oyuncu veya burdaki gibi 0,1 saniye arayla q+aa+q+aa+q+aa tarzında bi makro yapanı, bendede var makrolu klavye ve mouse cs de kullanıyorum item alımlarında g1 e basarım awm+deagle+hg+fb zırh o bu şu hepsini alır bu oyunu etkilermi etkilemez ama awm zoom makro etkiler ikisini karıştırma ayrıca ha klavyeden bu şekilde makro atamışsın ha hile ile aynısını yapmışsın (script) varmı farkı?

Ordaki makroyla ordaki makroyu karıştırmam bidaha tamam. Swift Bengi bunlardan haberin yok olsa gerek.
  • rivene makroyu nasıl yaptın kardeşim anlatırmısın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.