Şimdi Ara

Makine Mühendisliği İçin Asus N56VZ-S4016V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene Makine Mühendisliğini kazandım. Ve bölümüme yönelik dizüstü bilgisayar arıyorum. Autocad, SolidWorks gibi 3D programları rahatça 4-5 sene çalıştırabilecek bir pc öneriniz var mı? Bölüm için kullanmanın dışında oyun da oynarım. Full de olmasa bile kasmadan GTA 5 gibi oyunları oynayabileceğim laptop hangisidir?

Ben kendi araştırmalarım sonucunda '' Asus N56VZ-S4016V '' marka laptopu buldum. Bu laptop benim işlerimi 4-5 sene görür mü?

Bütcem: 2.400 tl civarında. Bu rakamın çok çok üstünde olanları lütfen söylemeyin. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu kullnacağınız programlarda söylemiş olduğunun bilgisayarın ekran çözünürlülüğünde sıkıntı yaşarsınız.Bu programları kullana arkadaşlar 15'' fhd ekranı tavsiye etmiyorlar,fhd olacaksa en az 17'' ekran gerekir 15'' ekranda hd yada max 1600x900 kullnışlı.15'' fhd bunda olduğu gibi pek çok konuda kullnışlı olmuyor fhd çözünürlülüğün farkını büyük ekranda anlarsınız hd çözünürlülükte video arasındaki farkları ciddi manada anlamazsınız sadece masaüstünde fhd ekranda yazılar ufaktır gözü yoruyor sizin kullnacağınız çizimlerde ekrana sığmama gibi program menülerinin çok küçük görünmesi ekranı ölçeklendirdiğinizde bulanıklaşma ve ekrana sığmama gibi sorunlar mevcut.Vatanda indirimli y580 var ona bakabilirsin 2054tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 31 Ağustos 2012; 15:35:56 >

Orijinalden alıntı: vercenik53

Yalnız bu kullnacağınız programlarda söylemiş olduğunun bilgisayarın ekran çözünürlülüğünde sıkıntı yaşarsınız.Bu programları kullana arkadaşlar 15'' fhd ekranı tavsiye etmiyorlar,fhd olacaksa en az 17'' ekran gerekir 15'' ekranda hd yada max 1600x900 kullnışlı.15'' fhd bunda olduğu gibi pek çok konuda kullnışlı olmuyor fhd çözünürlülüğün farkını büyük ekranda anlarsınız hd çözünürlülükte video arasındaki farkları ciddi manada anlamazsınız sadece masaüstünde fhd ekranda yazılar ufaktır gözü yoruyor sizin kullnacağınız çizimlerde ekrana sığmama gibi program menülerinin çok küçük görünmesi ekranı ölçeklendirdiğinizde bulanıklaşma ve ekrana sığmama gibi sorunlar mevcut.Vatanda indirimli y580 var ona bakabilirsin 2054tl.

Hocam Lenovo nun özellikleri çok iyi. Fakat ben markadan çekiniyorum. Daha önce hiç lenovo kullanmadım. Nasıldır? Kaliteli midir?

• Başlığını inceleyin birsürü lenovo hakkında inceleme var.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.