Şimdi Ara

MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
18
Favori
24.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    İlk programsız bağlanmayı denedim görmedi.

    veryfit 2 yi kurdum o gördü bağlandı ama bluetooth aygıtlarında eşleşilmiş cihaz olarak gözükmüyor.

    programı kapatıncada bağlantı kopuyor.

    ne yapmam lazım anlamadım.
  • aztechsnk kullanıcısına yanıt
    Zaten ürün bluetooth aygitlar bölümünden bağlanmiyor bağlanilamadi diyor bu gayet normal benimkide öyle.Verifit proğramina girip oradan eşleştirip bağlaniyoruz ve eşleştiriyoruz ama programdan çiksak bile saat kapsama alanı içindeyse bağli durmaya devam ediyor.saatte bluetooth ikonu duruyor.Acaba siz hangi veryfit uygulamasini yüklediniz saatle gelen kitapciktakinimi yoksa başkasinimi.versiyon söyleyebilirmisiniz.
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    kutusunda veryfit for heart rate yazıyor. aliexpressten makibes offical storeden aldım.
    vertfit 2.0 ve veryfit for heart rate ile denedim ikiside aynı şekilde programı kapatınca kopuyor.
    2mt uzaklaşınca gene kopuyor.
  • aztechsnk kullanıcısına yanıt
    Tamam ayni yerden almişiz.Bende 11.11 de makibes store dan + mavi kayişla almiştim.Şuna bir açıklık getirelim.program açikken bir dene nasil ve ne kadar mesafede kopuyor.Telefonun yaninda proğrami kapatinca kopuyormu.Malesef forumda kopma sorunu yaşayan birkaç arkadaş vardi.Bende korkarak almiştim ama şükür bende sorun yok.Açik alanda 10 metreyi denedim kopmadı hatta inanmadim metreyle ölçtüm.11-12m koptu.
  • Arkadaşlar dün benimde bilekliğim geldi. Bütün özellikleri çalışıyor fakat sabah uyandığımda telefondaki uygulamadan uyku verilerine bakmak istedim ama hiç bir kayıt gözükmüyor. Sebebi ne olabilir
  • Bluetooth u açıp ana ekrandayken ekranı aşağı doğru çekin ve "sync" yazısının %100 olmasını bekleyin. Bileklikteki veriler uygulamaya aktarılınca verileri görebilirsiniz.
  • Teşekkürler Çok kullanışlı bileklik gerçekten herkese tavsiye ederim.
  • @megawolt38 kronometre tarzı bir ekran mevcut mu yada saniye sayar? Nabız ölçmeme problemi yaşadınız mı hiç spor yaparken terlemesinden dolayı bileğin? Antremanda kullanmak için düşünüyorum da. Her sefer saate dönüp bakmak sorun oluyor benim için. Mi band 2'yi sordum forumda lakin saniye sayar bir ekranı mevcut değilmiş maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ttow -- 12 Ocak 2017; 1:28:47 >
  • Saniye sayardan kasıt, spor modu var. 2 saniye tuşa basılı tuttuğunuzda spor moda geçiyor. Orada spor yapılan süreyi ayrıca görebiliyorsunuz. Sporda nabızla ilgili sıkıntı yaşamadım ben. Youtube da örnek videolar varsa bakın, sizin için daha net bilgi olur.
  • Slm saatten çok memnunum inşallah böyle gider.Saati kullanan arkadaşlar şarj süresi ne kadar gidiyor hiç ölçtünüzmü.Benimki anlık kalp ritmi ölçüm bluetooth hep açik 6 gün falan gidiyor.Ayrica başka proğramla kullanabilen varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 12 Ocak 2017; 22:48:7 >
  • Arkadaslar bende bu urunu almak istiyorum ancak aliexpress gearbest vs beklemek istemiyorum kimden temin edebilirim?
  • Selam hocam ürünü 2 defa kullandım yeşil'i mevcut letgo'ya bıraktım satıyorum çünkü bu hevesti bendeki PM atın alacaksanz

     MAKİBES ID107 AKILLI BİLEKLİK KalpRitmi-Bildirimli-Ekranlı–İNCELEME**Ana Konu**
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Teknostore'de 99 TL şuan. İyi fiyat Tr için stokta varsa. Bu ürün için yaptıkları inceleme videosunu izlerken rastlamıştım. Link:https://www.teknostore.com/products/veryfit-id107-akilli-bileklik
  • Adamlar benim sirketin dibindeymis cok tesekkurler bilgi icin.
  • Türkiye'de satılması güzel olmuş, yurtdışından almak için zorlananlara kolaylık olmuş.
  • MErhaba, whatsapp ve mesaj bildirimlerinde turkce karakter sorunu var sanırım değil mi ? Ben çözemedim çünkü. Bir de ekran çok az açık kalıyor mesajın sonunu göremeden, okuyamadan kapanıyor ekran.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloyjack -- 20 Ocak 2017; 18:31:12 >
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    Evet dedikleriniz doğru.Türkce karekter sorunu var çünkü bildirim geldiği zaman türkce karekterlerin olduğu yerleri boş geçiyor.Gelen bildirimleri anında gürdünüz gördünüz göremediniz daha sonra hemen kayboluyor.Ben zaten bildirim geldiğinde kimden geldiğine bakiyorum.Gerisini okumak sıkıntılı.Onun haricinde şarj süresi falan fena değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 21 Ocak 2017; 13:11:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    Bildirimin tamamını okuyamıyor, okuması için akıllı saat olması lazım, bileklik olarak geçtiği için sadece bildirme görevi var bu türlerde.
  • Arkadaşlar uyku takibi için için bileklik lazım. Mi band ve mi band 2 sadece geceleri takip ediyor ama o da sadece derin uyku hafif uyku olarak gözüküyor. Gece uyanıyorum ama maalesef gözükmüyor. Bu bileklik acaba daha iyi çalışıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Slm yaklaşik bir aydir kullaniyorum sadece uyuduğunuzda ve uyandığınızda kayda aliyor.Örnek sabah erken lavaboya kalktiniz tekrar yattiniz kalktiğiniz için uyandı olarak kayda aliyor.Bende hâlâ deneme aşamasindayim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 27 Ocak 2017; 22:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.