Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Majority Bowfell Plus 2.1 Soundbar with Subwoofer Satın Al 19 Temmuz 2025 18:12 1 1 Majority Bowfell Plus 2.1 Soundbar with Subwoofer 7 Nisan 2023'te Amazon Almanya'dan aldım. Masaüstü bilgisayarda kullandım. Masada yer açmak istediğim için, Kasım 2024'te, tek soundbara geçtim. Kutu ve köpükleri olup, kutu içeriği tamdır. Fiyat 2500TL. Pazarlık, takas yoktur. Detaylı bilgi için:Bowfell Plus – MajoritySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Wolverine V2 / Chroma Gamepad (Xbox One / Series, PC) ASUS ROG Azoth Mekanik klavye ASRock B850M Pro RS WiFi, Colorful Battle-AX B650M-E PRO V14, MSI MPG B650I EDGE WIFI Samsung Galaxy S23 256 GB Mor - Distribütör Garantili