Şimdi Ara

Mahmutbey Gişeleri Kaldırılıyor Serbest Geçiş Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul trafiğinin en önemli tıkanma noktalarından olan Mahmutbey gişelerinde elektronik serbest geçiş sistemini kullanarak geçişler test amaçlı başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

    Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) geçiş güzergahındaki Mahmutbey Gişeleri'nde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek için hazırlanan elektronik serbest geçiş sistemleri bugün itibariyle çift yönlü olarak başladı. Otoyol üzerindeki 4 şerit üzerine kurulan sistemden geçen sürücüler, yıkım çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı gişelerden geçerek yollarına devam ediyor. Mahmutbey Gişeleri'nin ise önümüzdeki günlerde kaldırılacağı öğrenildi.

    'HER GÜN 1,5 SAATTE ZOR GEÇİYORUZ'

    Edirne istikametinden gelen otobüs şoförü Samet Akan, “Çalışma güzel olmuş. Burayı her gün 1 buçuk saatte zor geçiyoruz. Gelirken sıkıntı, giderken sıkıntı. Bu çalışmanın da ilerleyen saatlerde nasıl olduğunu göreceğiz” dedi. Bulgaristan’dan Türkiye’ye yük taşıyan kamyon şoförü Hasan Arslan, “Şu an burada trafik olmadığı için çok daha güzel olmuş. Burada normalde çok trafik sıkışıklığı yaşıyoruz. Burası çok güzel olmuş ve daha da güzel olacaktır. Gişeler kalkarsa bizim için daha güzel olur” diye konuştu.

    Yurt dışından yük taşımacılığı yapan kamyon şoförü Kemal Kaba ise, “Çalışmalar güzel olmuş, ben beğendim. Bu vaziyette geçişler güzel olacak. Bu çalışma ile sıkışma olmaz, gelen geçer ve yoluna devam eder. Gişelerin kaldırılmasıyla yollarda geçişler daha rahat olacaktır” ifadelerini kullandı.

    BAKAN ARSLAN: EN AZ YÜZDE 30 AZALTACAK

    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan özel uçakla geldiği Kars Harakani Havalimanı'nda, Kars Valisi Rahmi Doğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, kurum amirleri partililer ve vatandaşlar karşıladı.

    Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Arslan, İstanbul'daki Mahmutbey gişeleri ile ilgili Kars'tan bir müjde vermek istediğini söyledi.
    Bakan Arslan, Mahmutbey gişelerinden serbest geçişin başladığını belirterek, şunları kaydetti:

    "Özellikle İstanbulluların çok merakla beklediği Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi. Böylece Mahmutbey'deki gişeler kalkıyor. İstanbulluların trafik sıkıntısını en az yüzde 30 azaltacak bir sistemi başlatmış oluyoruz hayırlı olsun." Arslan, daha sonra havalimanından ayrıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Kasım 2016; 13:54:25 >



  • Bunla alakalı change.org da konu imzalamistim. Geç bile kalındi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest serbest geçecez yani para vermeden,yapandan Allah razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı mahmutbeyden geçen? yorumlarını alalım.
  • 4 şeritten 8-10 şeride çıkıp eski gişelerin olduğu noktayı geçtikten sonra tekrar 3 şeride düşmeyi düzeltmedikten sonra isterse bedava geçiş olsun. Gişeler bölgesinde karayolları denetim istasyonu ve sonrasındaki katılım kısmından yapılan kaynaklar zaten berbat ediyor ortalığı. Üstüne birde emniyet şeridinden gidip eds kamerasına yaklaşınca tekrar yola girmeye çalışmaları da cabası.
  • Buna teşekkür eden vatandaşlara allah akıl fikir versin diyorum.
  • Serbest geçince para vermeyeceğini zannedenler var. Ne güzel bir kafa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi halta yaramaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarın görücem bi işe yaramış mı yaramamış mı
  • Çamlıca Gişeleri de kalksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul trafiğine etkisi 0 olur. İlkokudaki gibi 0'ın 0'ı elde var 0.

    Bu saaten sonra olması gereken, gişelerin kaldırılması veya da şehir dışına taşınması. Avrupa'da merkezinden paralı yol geçen başka bir yer yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e orayı çabuk geçersin 200 m sonra gene tıkanır. asıl sorun bu değilki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün düzenli olarak geçiyorum.Şafttı şeker olmuş.Trafik aynı 2 gündür
  • Ülkemiz gelişiyor çekemeyenler anten taksın!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.