Şimdi Ara

Mahkeme MHP için olağan üstü kongre kararı verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlısı olsun ülküdaşlar Ümit Özdağ veya Sinan Oğan ilaç olur partimiz için

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Tahttan indirilmek baya üzecek Bahçeli'yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Bir dünyevî işi yoluna koymak için herhangi bir dinî hükmü terk edenin başına, düzeltmek istediğinden daha büyük sıkıntı gelir." (Hz. Ali)
  • Yahu 3 gram şerefi varsa bıraksın şu işin peşini Bahçeli. Olmuyor işte artık faydadan çok zararın var partiye bırak yav.

Bu arada Ümit Özdağ, Meral Akşener'e destek olurum dememişmiydi ? Fikrini ne değiştirdi acaba yada ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Sinan Oğan çok hırslı ama tecrübe eksikliğinden dem vuruyor genellikle millet. Ama iyi bir siyasetçidir bana göre dişe dokunur konuşur.

Meral Akşener'e Akp'nin en alt tabanının kurucularından birisi deniyor, yani hala MHP lideri olmayı istiyor mu bilmiyorum ama, olursa akp den belli bir vekil kayması yaşanabilir diye söylentiler varmış mecliste. Gerçi o yüzden kadınla bu kadar uğraştılar zamanın da yok kasetti yok bilmem ne diye.

Ümit Özdağ'ı destekliyorum ben şahsen. Bilgili birisi özellikle yurt dışından ciddi bağlantıları varmış. Gerçi hangisi gelirse gelsin D.B den daha başarılı olacağı kesin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.