Şimdi Ara

mahfettin switch atmosphere i be sx.paranizi kaptirmayin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ps4 un kaderi switch i de vurdu..switch in gelisi son dakika da ertelenebilir...benim fikrim yine de ertelenmezse cihaz satislari patlayabilir ama oyun satislari cokca azalacaktir..girisimci icin risk maalesef cok artti.

    DIKKAT forumda su kadar a switch e yukluyorum sunu yapiyorum bunu yapiyorum diyenlere paranizi kaptirmayin..bir tel parcasiyla bile yapiliyor...uzgunuz ki tam nintendo turkiyeye gelecekken bu durum yogunlasti..bu basit is icin tonla paranizi kaptirmayin kimseye..eskiden cf den sonraki harfi yazamazdik forumda simdi bu tur ilanlar her yerdeyken paranizi kaptirmayin yazinca siliniveriyor hemen....tum bu islemleri yapanlar sizden farkli degil ya orjinal alin ya da once internete bakin

    Kimileri malesef yanlis anlamakta...burada amac bazi kisilerin internette ogrendikleriyle bilmeyen kisilerin paralarini alma durumu...bu haksiz kazanc cok buyuk miktarlarda malesef..cogu sey suistimal ediliyor ve uyari yazdigimiz zaman bu gorulmuyor...

    Yani kisaca...YA ORJINAL ALIN KI BURADA ALMAYANLARA BEN KIZAMIYORUM..MAALESEF...300 TL YE BUGS BUNNY OYUNU SATAN UYANIK KARDESLERIM VAR...KESKE BOYLE OLMASADA UCUZ SATSALAR ORJINAL ALINSA..AMA OLMAYINCA BAZI FIRSATCILAR CIKIP MILLETIN PARASINA GOZ DIKIYOR YANI ANLAYACAGINIZ YA CIHAZI ZAMANI GELINCE UCUZA ALIN YA DA KIMSEYE INTERNETTEKI BASIT ISLEMLER YUZUNDEN PARANIZI KAPTIRMAYIN diyecegim budur..bu tur durumlari desteklemek degil amac burada amac uyarmak..korsanin yaninda degilim 300tl ye oyun satanlarin ya da 100tl den 1000tl ye kadar program yukleyip suistimal edenlerin de yaninda degilim..birileri buyuk haksiz kazanclar sagliyor ve sizler arastirmadan paranizi kimseye vermeyin...benden yazmasi.

    Adam internetten aldigi basit bir klipsle ve kart okuyucuyla hekir oldum ben... ben akilliyim siz degil diyor ki bunlarda gereksiz...satanlari da milyonlarca dolar haksiz paralar goturuyor... switch basina 1700 tl kar koymus 3600 tl ye mod lu switch yazmis biri de bilmiyor 4500 olmali yazmis altina..10 kisiye uygulasa 17 000 tl para...vay anam vay...uyarinca silindi uyarilar..bu kadar basit degil..sabredin..ya da orjinal alin.

    PAHALI OYUN SATANLARA BURADAKI YAZIM...O PAHALI SATTIGINIZ OYUNLARIN VEBALIDIR ISTE BU DURUMLAR...

    Switch dedigin basit bir tablet..elbet ucuza alinacagi zaman gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Haziran 2018; 12:45:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 3600 liraya kopya mı olur millet çıldırmış ya hakikaten Ya konsol 1600 lira hadi işlem yapsalar taş çatlasa 200 eder.internet var zaten sd kart yokmu bu cihazda yükle gitsin.
  • zaten o cihazi kimse o fiyattan almayacak...sadece olay suistimali onlemek cok yakinda forum dolacaktir..10tl etmeyecek bir is icin binlerce liralik karlar etme hayali kuranlarla..switch suistimale en acik konsol...satis sitelerinde yuzlerce liraya oyun yukleyerek binlerce lira goturenleri cokca gorursunuz ediyorlar cunku kimse nin umurunda degil..millet bilincsiz...bu sebeple ediyorlar..ve maalesef etmeye de devam edecekler...insanlar internete bakmak yerine ne ugrasacagim veririm 100tl kurtulurum demeye devam ettigi surece...yine yazayim..bu paralari alanlar siradan kisiler evinde klasik cizgili pijamayla oturan mahalle nin hasari cocugu hasan elin amerikali hirsizinin mali soyle gotureceksiniz videosunu seyredip ya kendini hacker sanacak ya da uyanik orjinalci tavuklu oyun satan abimize yasal yoldan 300 tl bayilacak...yol belli... bu siradan kisiler internete girince bir buyuyorlar ki sorma gitsin..sonu alan razi yapan razi oluyor ancak hirsizlik bu kadar masum hale gelebilirdi..orjinal satanlar daha beter...hani su bir saat oynayacagin tavuklu tavsanli oyuna 300 kagit isteyenler...yok...yaaaaaa......INTERNET SAG OLSUN...iki ucu otlu degnek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Haziran 2018; 13:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapanı savunmuyorum da birşey yazıyorsun içini doldur azizim. Sen paranı kaptırma diyosun eyvallah, haklısın da ama bu millet spotçularda konsolu 2000 Liraya, oyunlara da 300 /350 TL veren bir millet. İnan acımıyorum; o yüzden senin bu iyi niyetli aynı çıkışını spotçuların soktuğu kazığa da yapmanı bekliyorum

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben cihazı kırdırmak için para veririm ama oyun yükletmeye para verdikten sonra kırdırmanın anlamı yokki
  • Edit...asagida yazdigim yazilari 3600 isteyen arkadasa yazmistim ancak arkadas dayanamayip yazilarini silmisbu sebeple anlayamayanlar olabilir buradaki yazim cevaben yazilmistir bilginize...15 temmuz 1gb hediyesiyle ekliyorum..oyle sisirilmis fiyatlar yazmis ki zaat hakli cikmak icin ...neyse bu yazim birilerine kopya oynamak icin tonla para akitanlara olsun...BEKLEYIN GEREKIRSE KONSOLU ALMAYI ERTELEYIN BIRAKIN ISLEMLERLE UGRASAN UGRASSIN BIRILERINI HAYBEDEN ZENGIN ETMEYIN..ZAMANI GELINCE HERSEYI TOPTAN BIKAN BIRINDEN UCUZA ALIR GECERSINIZ OLUR BITER...kolay gelsin.






    millete birak istersen..bu arada boyle enayi alicilar varken sen ne yapacaksin o da dogru ki sanmiyorum.600tl ye 256gb micro sd....bu sisirme fiyatlarla toplayinca 2700 u anca buldu aldigin butun aksesuarlari da ....ki bunlar aldigi aliexpress fiyatlarina benzemiyor....alana..ta bi biri gercekten aldiysa...kilitlemissin..kalan 900tl de el emegi sanirsam...neyse bu yeterli..salla zaten gerisini..bu arada senin gibiler cogalacak internette gordum birini daha 300tl yazmis...yolunmak isteyen siraya girebilir...ya da bekleyebilir...karar sizin....ha sen milletin 1700tl sini luplet ben kanmayin yazinca dalavereci olsun..yemezler..internette arastirmadan firsatcilarin hesaplarina uymayin..benden uyarmasi. .baska cevaba gerek yok..huncuguma gelirsek...biz istemeden kimse bize bir sey monte edemez..piyasayi kontrol eden alicilardir bu bir arz talep meselesi..nintendo bu ulkeye kendi girmeden bu fiyatlar devam edecek ki..maliyetine gore bu cihazin orjinal fiyati bile asiri yuksek ..firsatcilar yazdiysam bu tum firsatcilari kapsar oncekiler ve yeni cikanlar..switch suistimale cok acik su an...firsatcilar daha da yaklasiyor kollayin kendinizi sabretmeyi bilmeyen arkadaslar cok uzulecekler ve kazara satanlarin arkalarindan yapacagi bu slak seslerini yillardir duyduklari gibi yine bolca duyacaklardir..once arastirin....bu cevapta yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Temmuz 2018; 0:48:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spotçular millete iteliyor bunu da gündeme getirsene. Demogoji yapiyosun burda. Bir araba boş laf etmişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur baz alınır ise bu devirde hele ki Switch oyun almak zorlaştı Switch sahibiyim kırma işlemine bulaşmadım istesem durmam malum ürünü sipariş eder yoluma devam ederim.

    Ama birileri çıkıp artık kopya mı kullanıyorsun tu ka ka, emek hırsızı vs. demesin ülkenin kur bazlı berbat hali, kısaca paramız yerlerde sürünür iken bir oyun 300 tl vermek istemeyene de laf sokmam.

    Ayrıca tr bazlı konsolun fiyatı öyle berbat bir durumda değil, bazı uyanıklar deli fiyat istiyor ama isteyen yine evet biraz pahalı (malum ek vergiler geldi) ama kur bazlı Switch çok rahat bulabilir.
  • Yanlis bilginiz var. islem icin sadece jig yeterli degil. Usb dongle cihazine ihtiyaciniz var surekli. Ama profesyonel degilseniz. Cihazi almak ortalama olarak 300-400 tl arasina geliyor. Islem yapanlar fiyata dahil edip uzerine kar koyuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro olmus 5.6 tl. Bir oyuna 300tl vermek acikcasi bana cok geliyor. Ben de şu an aliexpressten almayı dusunuyorum malum parcayı. Ps4 gibi bir ikinci el piyasası olsa veya geniş bi pre-sec hesap sistemi olsa insanlar hic buna girmez. İkinci el zeldayi hala 200tlye satiyorlar dijital oyunu 150-200tlye satiyorlar 250 lira verip kopya sistem kullanmak şuan icin mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunImparatoru

    Spotçular millete iteliyor bunu da gündeme getirsene. Demogoji yapiyosun burda. Bir araba boş laf etmişsin.
    Alinti yapmayinca siliniyor boyle yazayim...sayin huncugum fiyat ucuz 4500tl olmali diyen arkadasimiz oluyor kendileriyani bir araba bos laf benimkiler degil...ben yazdigimi yazdim...karar sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umrumda değilsiniz ister orijinal alın ister korsan banane. parası olan alır olmayan da CDMedia 'yi bekleyip indirimi takip eder. Nintendo sizlere zaten lüx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapma yaaaaaa tuh...sen bizim ikonumuzdun..
    mahfettin switch atmosphere i be sx.paranizi kaptirmayin.

    neyse cay molasi.

    https://m.youtube.com/watch?v=n0Ozx9axi8E
    Gozlerin katran karasi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Temmuz 2018; 13:39:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.