Şimdi Ara

MagSkin: Mıknatıslı iPhone4-4S için arka kapak kaplaması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple urunlerıne uretılen aksesuarları tanıtan ve pıyasa süren Kickstarter Firması bu kezde iPhone4-4S için 1mm kalınlıgında mıknatıslı arka kapaga yapıştırılan kaplamaları tanıttı ve pıyasaya sürdü..Ürün ıle ılgılı fotograf ve Vıdeo asagıdakı lınkte verıldı..


    http://www.kickstarter.com/projects/1812570875/magskin-the-amazingly-thin-magnetic-backing-for-yo



  • Mıknatısın Bir Zararı Olmazmı Cihaza Çok Kalitelide Durmuyor Kenarları Atmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Mıknatısın Bir Zararı Olmazmı Cihaza Çok Kalitelide Durmuyor Kenarları Atmış

    Vıdosunda ızlersenız bulasık makınasına yapıstırıyor vede makınan kapagını sallıyor düşmüyor alıp denemek lazım altına genıs bır yastık koyup sallayıp bakmak lazım düsermı düsmezmı? dıye..
  • türkiyede olsa şöyle farklı kılıflar iLuv ve Sgp kılıfları güzelde onlarda baya pahalı
  • bir düzeltme yapayım. kickstarter ürün üreten, satan veya tanıtan bir firma değildir. kickstarter sadece bağış toplamak isteyen amerikan vatandaşlarına yardımcı olan bir site. illaki şirket veya kurum olması da gerekmiyor herhangi bir kişi buradan bağış başlatabilir. örneğin bir projeniz var ama üretecek paranız yok, buraya yapacağınız projeyi anlatan bir video çekip koyuyorsunuz isterseniz yaptırdığınız prototiple destekleyebilirsiniz. insanları ikna edip bağış yapmalarını sağlamak sizin elinizde. bağış şeklide karşılıksız ve karşılıklı olabiliyor. isterseniz karşılıksız bağış yapıyorsunuz ya da üreticinin belirlediği miktarda bağış yaparak ürüne de sahip olabiliyorsunuz. bağış yapanlara da kickstarter hiçbir güvence vermiyor yani adam parayı alıp kaçabilir. bu ürünler şu anda üretilmiş durumda değil. sizden toplanan paralarla üretilip sonra sevkiyatı sağlanıyor. bu da bağışın bitmesi ve kargolanması derken 2-3 ayı buluyor. kısaca bağış toplama sitesi teknoloji, dizayn, film, müzik, gezi, oyun herşeyi kapsıyor.

    edit: örneğin linkteki adam 25.000$ hedef koymuş eğer bağışlarla bu rakamı geçebilirse bağış sonunda paralar sizden çekiliyor adama aktarılıyor ve üretimine başlıyor. bağışın bitmesine de 27 gün var. eğer hedefi geçemezse para sizden çekilmiyor ve proje gerçekleşmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 22 Haziran 2012; 11:39:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vincee

    bir düzeltme yapayım. kickstarter ürün üreten, satan veya tanıtan bir firma değildir. kickstarter sadece bağış toplamak isteyen amerikan vatandaşlarına yardımcı olan bir site. illaki şirket veya kurum olması da gerekmiyor herhangi bir kişi buradan bağış başlatabilir. örneğin bir projeniz var ama üretecek paranız yok, buraya yapacağınız projeyi anlatan bir video çekip koyuyorsunuz isterseniz yaptırdığınız prototiple destekleyebilirsiniz. insanları ikna edip bağış yapmalarını sağlamak sizin elinizde. bağış şeklide karşılıksız ve karşılıklı olabiliyor. isterseniz karşılıksız bağış yapıyorsunuz ya da üreticinin belirlediği miktarda bağış yaparak ürüne de sahip olabiliyorsunuz. bağış yapanlara da kickstarter hiçbir güvence vermiyor yani adam parayı alıp kaçabilir. bu ürünler şu anda üretilmiş durumda değil. sizden toplanan paralarla üretilip sonra sevkiyatı sağlanıyor. bu da bağışın bitmesi ve kargolanması derken 2-3 ayı buluyor. kısaca bağış toplama sitesi teknoloji, dizayn, film, müzik, gezi, oyun herşeyi kapsıyor.

    edit: örneğin linkteki adam 25.000$ hedef koymuş eğer bağışlarla bu rakamı geçebilirse bağış sonunda paralar sizden çekiliyor adama aktarılıyor ve üretimine başlıyor. bağışın bitmesine de 27 gün var. eğer hedefi geçemezse para sizden çekilmiyor ve proje gerçekleşmiyor.

    Kıckstarter Fıması ıle ılgılı acıklamanız için teşekkürler...
  • Mıknatısın ekrandaki etkisini gördükten sonra mıknatıslı hiçbir ürünü iphoneye yaklaştırmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.