Ben Daha Önce Mage Açmadım Mageyi İyi Bilirim Ama Stat Pointleri Hakkında Bi Bilgim Yok Yardımcı Olabilirmisiniz Statları Nasıl Basmalıyım
Pet Olursam Nasıl
Paper Olursam Full Mp Biliyorum
Ben Up Up Yazmıcam Sizde Ban Gibi Forumu Kirleten Şeyler Yazmayın
walla daha önce hiç oynamadım mage çar ... ama paper mage ol fln ii bi başlangıç olur dienler oldu ...
pet olmak istiyosan int e vermen lazım ilerde yada simdi hangi kıyafeti giymek istiyorsan o kıyafetin istedigi int miktarına göre int vermen yeterli crimsonlar 144 du galiba kalanları mp ye veririsin elinede atagı yüksek bi staf alırsın pet olmak biraz masraflıdır. paran yoksa paper ol daha ucuz saglam da vurursun
atagı yüksek diyosunda o zaman raptor alayım:P seninde pek bi bilgin yok
kardes sole dıyım baslangıc ıcın zaten paper yade int gibi bisey olam ıhtımalın yok magenın canı cok azdır onun ıcın statları mp ye takıları hp ye wer bu senın ıcın daha ıyı olur we yasvalda wolf alınan yerden spell kagıtları war 480 can felan werır onu hep yanınnda tası cunku canı onunla tamamlarsın tek keserken cok yardımcı oluo. yarı pet ol 50 lwlden sonra daha iyi mesala crımson yada master olduktan sonra sadece o gıysılerı gıyecek kadar hp ye wer zaten mage ıcın cok degısık we ucuz takılar war atak acıgını onlarla kapatırsın we ayaklı np diye saplantıdanda kurtulursun iyi oyunlar mage zayıf diye bilinir ama oynamak cok zevklıdır zaten oynuyanlarda buyuk cogunlukla dıger charlardan sıkıldıkları ıcın oynuyordur keske mageme devam etseydım 71 lwl worriorum degılde en az 75 lwl magem olurdu cünkü 70 lwl acılmadan once 50 lwllik magem wardı
boşver sen mageyi mage sadece zaman kaybı..ben 63 magemı bıraktım sımdi warıor kasıyorum
Paper olursan full mp 255ten sonra hp.. Pet olursan 160int gerisi mp..
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
boşver sen mageyi mage sadece zaman kaybı..ben 63 magemı bıraktım sımdi warıor kasıyorum
ya arkadaşlar zorla açtırıo logosta
quote:
Ne alakası var, bence en iyi zevk veren char mage..
quote:
Orjinalden alıntı: Errorİt
quote:
ya arkadaşlar zorla açtırıo logosta
paşam aç hiç düşünme,72 lvl oldugun zaman görücem ben o ne mage i ya diyenleri,beramusa gir sen orc mage lerden bir kaçı var yemin ederek sölüyorum sana beni kesmeleri 5 saniye sürmüyo bende mage char arıyorum bulursam eğer 72+ bir mage alıcam birilerinden 70 e kadar çok çekiyo mage ler ama sonrası en kral char mage ne warrior ne asas ne priest yahu lr olanları lr attıgı zaman townda çekilmiyo ve hp ful bile olsa çok ilginç:)
DOSdum artık paperlık kalmadı her zman pet olcan 200 dmage vurcan diyeortada ayaklı np gibbi dolasmak cok sacma senı tek spıkeye almamalılar oncelikle pet sonra mp ye ver derim ben
Paper mage ol derim sana. Gerek ardreamda gerekse de CZ de iyi iş görürsün. Full mp bas. Sana söylüm. 58 levelde 1400+ hpm. 300+ defansım vardı. Ardreamda en saglam asasları bile 56 ile deli ediyordum. eger paper olacaksan şöyle ol. Full mp orası kesin zaten :) skilleri de flame + Glayciar yap. 59 a kadar solo kasarsın. 59 levelden sonra flame + lighting ol. 42 skilinde açılır. Sonra in ardreama gör tadını. 3 asasın arasından çıktıgımı bilirim. paper halimle ardreamda. Her neyse takı ve kıyafete gelirsek. Görev takıları seni idare eder. +7 veya +8 paper set olsun. Padin de goblin olsun. bak sen keyfine.
Benden Sana Tavsiye Şimdilik Paper Ol Derim. 63 ten Sonra Pet Olursun. Neden Dersen. 59 da Biraz Ardreamda Takılırsın. Hee Takılmam Dersen. Bu Devirde Master Pahalıya Patlayacak Sana Kekuri Ringin Fiyatı Uçmuş Gidiyor. Param Var Dersende Hemen Git Al Derim Petleri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme