Şimdi Ara

Mağdur vatandaş aldığı aracı böyle protesto etti! Sıfır arabayı vince astı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağdur vatandaş aldığı aracı böyle protesto etti! Sıfır arabayı vince astı

Bir vatandaş Renault’tan aldığı sıfır arabanın problemli çıktığını iddia etti. Firma tarafından sorunun çözülememesi üzerine aldığı sıfır arabayı bayinin önünde vince astı.

Son yıllarda araç fiyatlarının fahiş şekilde zamlanması ile birlikte vatandaşlar ile araç bayileri arasında problemler de had safhaya ulaştı.

Ankara'da bir otomobil bayisinden aldığı sıfır araçta donanımsal problemler yaşayan kadın, sorun çözülmeyince sıra dışı bir protesto gerçekleştirdi. Otomobilini bayinin önüne vinçle asan kadının hazırladığı pankartta ise, "Biz inandık biz güvendik. Siz inanmayın, siz güvenmeyin. Kandırılmayın" yazdığı görüldü..İddaya göre 472.bin lira fatura çıkarılınca kadın küplere bindi ve ilginç bir proteston gerçekleştirdi.Yukarıda görüldüğü üzre pankart astı.

Bence de 2.el yada sıfır otomobillere bu kadar masraf çıkmaz ve kasko denen bir şey var.

Sonuç olarak Hangimiz bu kadın gibi davranabiliriz ..!

Eminim internette sizde bunu görmüşsünüzdür ama ilginç geldiği için paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• beklenen ismi çağıralım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Garanti prosedürleri neden işletilmedi?" gibi. Detay bilmeden yorum yapılmaz.

Ama Ankara Renault Mais'tekilerin zaten dünya umurunda değil. Nasılsa araçlar satılıyor. Çalışanlara otomobil almak için ağız eğmek zorundasınız. İnanıyorumki serviste bir o kadar rezalettir. Normal bir karşılama var, sonrası neredeyse yok. Saat 17:00'de vakit bulup gidiyorsunuz istediğiniz araç ile test sürüşüne çıkamıyorsunuz mesela. Test güzergahını söylüyorum; Renault Mais'in bulunduğu arazinin etrafı! Yani maksimum 3 dakika sürecek bir sürüşten bahsediyoruz. Randevu almamız gerekiyormuş! Herkesin sürekli üf püf hali var.

İbrahim Aybar döneminde iyiydi Renault, İbrahim Bey gitti yeni gelen tipte abesle iştigal açıklamalar yapıyor son dönemde, alakasız... Neyse...

Özetle Ankara Renault Mais tercih edilecek bir bayi değil gerçekten. Araç sahibine geçmiş olsun. Biraz Mais İstinye'den örnek alsalar süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsidianElixir -- 3 Ağustos 2023; 17:7:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olayın iç aslını bilmiyoruz. Sadece fenomen olmak için bile bu tür saçmalıklar yapacak binlerce kişi tanıyorum .
    Hanımefendi marka imajına zarar vermekten yargılanabilir!

Motor mekanik olarak kimse Renault’un eline su dökemez, ha güneşliği indirirken elinde kalır o ayrı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Haber / konu yapılacaksa her iki tarafında fikirleri yazılmalı / bildirilmeli.

"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
  • Geçen bakım randevusu almak için İzmit bayisine gittim. Servis kısmı rezalet, kimsenin birbirinden haberi yok. Yanımda şasi no yok diye randevu vermeyeceklerdi, arabanın kasko evrakını buldum da telefonda öyle alabildim. Araba benim değil, kayınvalidenin. 5 dakikalık tecrübe bile rezaletti kısacası. İyiki Renault almamışım dedirtti.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    İyi olan Renault bayileri ve servisleri de var tabiiki. Benim bir tane aracım daha var. Ancak teyzem kullanıyor ve Muğla Köyceğiz'de yaşıyor. Üstelik araç 2001 model Renault Megane HB (ithal) Expression 1.6 olanlardan ve orijinal daha 58.000 km'de. İlk sahibiyiz. 21 senedir Köyceğiz içinde ve çevre ilçelere gidip gelme için kullanıldı. Sadece 8 kere Ankara'ya gidip geldi o kadar. Aracın bakım zamanı geldiğinde yoğunluğa göre Muğla'da yetkili servis olarak Kutay'ı tercih ediyorum. Çalışanlar ilgili. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Verdikleri hizmette Mais'e bin basar.

Maalesef Mais benim için sadece İstanbul İstinye'den ibaret. Özellikle son 7 - 8 yıldır her geçen sene biraz daha kötüye gidiyor. Personel sirkülasyonu da çok. Zamanında Ankara Mais'e Borusan Oto'dan bir yönetici geçti. 2 ay sabredebildi. O derece kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsidianElixir -- 4 Ağustos 2023; 0:7:0 >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

o premium araçların hiç birinde motor yok.. hepsi eşşek gibi ağır ve motorları 1.6yı geçmiyor.

Alayı 320i-520i-e200... olması gerektiği gibi 525d-30d-30i, e300, e450 vsvs olsa Megane kimin nereye gittiğini göremez. olay Megane'ın başarısı değil yani bizim ülkenin sorunu..

Renault açıklama yaparsa belki onlara hak vereceğiz.

Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • kartalus kullanıcısına yanıt

Türkiyede Renault yetkili servisleri sanayi ustasından farksız. Kurumsallık yok, işçilik rezalet 3-4 farklı servisini 2 farklı renault modeli ile tecrübe ettim benden uzak olsun. Mercedes kalitesinde araç bile yapsa o servis ile alınmaz.

• Bilmiyorum.Şirketin sözleşmesine kurallarına uymayıpta sadece ben haklıyım dien sipastik müşteri tipide olabilir.( Hizmet sektöründe çalıştığım için bu tip insanları iyi biliyorum neye imza attığını bilmiyor ondan sonra hak aramaya çalışıyor) Olayı bide Renault yetkililerinden dinlemek gerek yani.Bizim Türk milleti müşeriyim ben die Tanrı moduna girenler var herseyi yapabileceğini zannediyor firmanında hakları olduğunu bilmiyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 4 Ağustos 2023; 12:58:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.