Şimdi Ara

Mafia III Imza ve 2K Games,Take-Two İnteractive Mail yagmuru Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Mafia III Imza ve 2K Games,Take-Two İnteractive Mail yagmuru Kampanyası

     Mafia III Imza ve 2K Games,Take-Two İnteractive Mail yagmuru Kampanyası


    Ilk oyunundan bugüne bir çok oyuncunun , gerek senaryosu, gerek oynanabilirliği bakımından gönüllere taht kuran oyunlarından bir tanesi olan Mafia oyunu , serinin ikincisinden sonra maalesef aradan 4 yıl geçmesine ragmen yeni bir serinin çıkacagını ne yazık ki hala dile getirmemektedir.Günümüz oyun sektöründe bir çok fps dalında ki oyun C.O.D gibi BF gibi dalında ön planda olan oyunların film serisi misali 6 ile 8 ay arasında yeni bir serisinin çıkıp ve bize o Mafia oyununun hazzını bir türlü verememesinden ötürü bizlerde Türk oyuncular olarak elimizden gelen potansiteli gösterip bir imza kampanyası başlatalım. Gerek 2K Games doğrudan support yardımı ile bir mail atarak isterseniz Change imza sitesi üzerinden bir kampanya başlatarak bu hasrete son verebiliriz. Düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 12 Haziran 2014; 1:38:58 >



  • Bence tadinda kalmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun havada kaldı bence 3.yle bitirilmeli ama ne yaparsak yapalım çıkartacaklarını sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tadında kalmalı diyoruz fakat , hepimiz çok iyi biliyoruz ki senaryo oyunları günümüzde çok fazla itibar görmeye başladı , Sony en büyük kazancı Heavy Rain ve Beyonds 2 souls üzernden saglıyor insanlar daha çok aktivite yerine sürükleyici bir senaryoya kendilerini kaptırıp o dünya içerisinde kendilerini bütünleştirmeyi daha çok arzu ediyor. Pekala bu oyun bunları başarabiliyor ve kendi platformunda bugüne kadar yapılmış en iyi senaryolu Mafya oyunlarından birisi ve lideriyken neden bir adım geriye atsın ki , açık dünya oyunları GTA 5 vs... hepsinin yeri ayrı bence bu türün yeri ayrı.Bir çok beklenti ile çıkan Godfatherlar gördük Scarfaceler gördük filmlerin üzerine vurulmuş bir baltaydı adeta bu oyunlar , istemezmiydiniz bir Mafia oyunu kalitesinde yapılmış bir Mario Puzo senaryosu oynamak , seçimlerinize göre oyunun yön değiştirmesini izlemek .
  • Mafia 3 sonbaharda duyururlar seneye aynı zamanlardada çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

    Mafia 3 sonbaharda duyururlar seneye aynı zamanlardada çıkar.

    Ustad o kadar emin konuştun ki :) ben aslında bu sürecin bu kadar uzun sürmesinin bir anlamı olduguna inanmıyorum . Yeri geliyor MMORPG oyunlar olmasa oynayabilecek bir oyun bulamıyorum 5 senede 1 oyun ve 9 ile 15 saat arasında bitmesi ve üzerine çıkan DLC lerin cok yetersiz olması açıkcası biraz hayal kırıklıgı oluyor
  • Söylediklerinizde haklısınız gerçek anlamda senaryo konusunda son dönemlerde büyük oyun serilerinde bile sıkıntılar mevcut.İnsan ister istemez geçmişte senaryosu devam edebilecek oyunlardan güzel haberler duymak istiyor.Mafia da bu oyunlardan biridir.2.oyunun bitişinde zaten anlaşılıyordu 3. serinin geleceği.Zaman biraz uzadı.Bununda sebebi birazda yapımcı ve tasarımcılarının dağılmasından kaynaklandı.Ama ben 3. serinin yakın bir zamanda ufak bir trailer ile tanıtılacağını düşünüyorum.

    Umarım daha fazla beklemeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreDFace

    Söylediklerinizde haklısınız gerçek anlamda senaryo konusunda son dönemlerde büyük oyun serilerinde bile sıkıntılar mevcut.İnsan ister istemez geçmişte senaryosu devam edebilecek oyunlardan güzel haberler duymak istiyor.Mafia da bu oyunlardan biridir.2.oyunun bitişinde zaten anlaşılıyordu 3. serinin geleceği.Zaman biraz uzadı.Bununda sebebi birazda yapımcı ve tasarımcılarının dağılmasından kaynaklandı.Ama ben 3. serinin yakın bir zamanda ufak bir trailer ile tanıtılacağını düşünüyorum.

    Umarım daha fazla beklemeyiz.

    Tam tersine bence Vito nun senaryosu sona erdi , yani illa götürüp Joe'nin kafasına sıkmalarını göstermelerine gerek yok :) Vito safında doğru durarak büyürken Joe ise yaptıgı yanlıştan ötürü hayatından oldu ve o senaryo öyle kapanıp gittiğine inanıyorum ben , bir kaç söylenti üzerine yep yeni bir senaryo geleceği söyleniyor ki olması gereken o yeni yaşamlar yeni yükselişler belki bir sonraki oyunda bu yeni karakter ile Vito karşı karşıya gelir diye de umut etmiyor değilim hani :) yaratıcı olmak lazım :D
  • Zaten adamlar da çıkarmak için sizin maillerinizi bekliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır oyunla ilgili ne tıkırtı var ne sıkırtı
  • Eğer 2. oyun gibi olacaksa hiç çıkmasın.
  • Muhtemelen E3 2015te duyurulur.
    İmza kampanyası yapmanıza gerek yok adamlar oyunu yapıyorlardır muhtemelen. Yapmayacaklar olsa bile imza toplandı diye oyun yapmaya başlamazlar.
    Ama oyun duyurulduğunda Türkçe dil için imza toplanması güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Zaten adamlar da çıkarmak için sizin maillerinizi bekliyordu.

    Arkadaşım sizi ilgilendirmeyen bir mesele ise konuyu baltalamanın bir anlamı yok , okur ve geçersin yorum yapmak için yorum yapmazsın.Oyun platfformunda bir çok arkadaş bu oyunun yolunu gözlüyor , dönemsel de olsa 100 mail 100 maildir hiç değilse çabamızdır bunu aşağılamak sana düşmez .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    Muhtemelen E3 2015te duyurulur.
    İmza kampanyası yapmanıza gerek yok adamlar oyunu yapıyorlardır muhtemelen. Yapmayacaklar olsa bile imza toplandı diye oyun yapmaya başlamazlar.
    Ama oyun duyurulduğunda Türkçe dil için imza toplanması güzel olur.

    Söylediğin gibi 2015 den bir çok oyunun tanıtımı E3 2014 de yapıldı ben oyunun 2015 içerisinde geleceğine de pek inanmıyorum açıkcası , 2K nin ekonomik sıkıntıları bir kaç stüdyo ile ayrılması bunlar etken , artık oyunu farklı bir şirket alıp yapmayı düşünürse orası biraz farklı tabi ki ama , Bioshock ve The Breau ile beklenilen kazancı elde edemediler buda farklı bir durum , bu yüzden joker olarak tek umudum Mafia'nin yapılması diye düşünüyorum.
  • zamanı gelince zaten çıkacaktır oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TehErozbey

    Eğer 2. oyun gibi olacaksa hiç çıkmasın.

    Benimde beklentim daha uzun bir senaryo açıkcası 5 yıl bekleyip yaklaşık 9 saatte biten bir oyun hayal kırıklıgı oluyor tabi ki , acaba diyorum bu defa ki senaryo ile beklentilerin karşılayıp yeniden piyasadı biz buradayız demeyi mi planlıyorlar bilmiyorum , Civizilation ve Borderlands 2 ile biraz ayakta durdular ama hala piyasada tam oturamadı bu şirket.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    zamanı gelince zaten çıkacaktır oyun

    Master bizde o zamanı merak ediyoruz :) hiç değilse yapıldıgına dahil ufacık bir bilgi sızsa piyasaya bir çok playeri taraflarına çekip belkide şirketlerinin bünyelerinde ki diğer oyunlarının satılmasına da katkı saglayacaklar , bilmiyorum ama Mafia türünde tat alabildiğim pek bir oyun bulamıyorum artık piyasada BF COD derken Counterin gelişmiş hali gibi aşılandı gitti bize :D
  • 2K gibi bi firma bu oyunun devam serisini çıkartır. ayakta kalmak içinde çıkartmak zorunda. şu an durumları pek iyi değil ama mafia serisi onlara her daim para kazandırdı. para kazandırmaya devam edecek oyunu çıkartmamaları saçmalık olur zaten. firmaların ve satış politakasının kurallarına aykırı bi kere. ha 2015 de çıkmaz ama 2016 da çıkar. orası ayrı konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetcodek

    Bence tadinda kalmali

    Topu topu 2 oyun cikti neyi tadinda biraksinlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Zaten adamlar da çıkarmak için sizin maillerinizi bekliyordu.

    50 kişi toplaşıp Türkçe düblaj diye maille baskı yapan adamlar bunlar. 100 maille oyun da çıkarttırırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.