Şimdi Ara

Mafia II: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
6
Favori
6.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • save konusun da Sıkıntı yaşayan var mı LOAD failed hatasu alıyorum sürekli
  • Dostum Türkçe yamayı nasıl yaptın?
  • Bu oyunun remastered işlemlerini Hangar 13 mü yaptı yoksa D3T ekibi mi ? Benim bildiğim D3T Remsatered versiyonlarını yapmış.Ama Hangar 13 şirketinde desteği olduğu söyleniyor.Hayır çalışan oyunu bozmayı nasıl becermiş bunlar ? Ve bu adamlar Mafia 1 Remake yapıyorlar.Hayır anlamadığım sen bir şirketsin ve elinde beceriksiz yetersiz elemanlar var inadına bu adamları kovmuyorsun şirketi kapatmıyorsun(Hangar 13 den bahsediyorum) Üstüne birde Mafia 1 remake gibi kült bir oyunu emanet ediyorsun.Adamları yarım ekmek tavuk ayrana mı çalıştırıyorlar napıyolarsa kapatmıyorlarda.Birazcık umudum var o da Hangar 13 mafia 3 ü çıkardıktan sonra hangar 13 içine destek ekibi stüdyolar eklendi.Ağustos'da görüşmek üzere Hangar 13...



  • Yav arkadaş oyunu okadar yapıyorsunuz hiç mi Bugları düzeltmezsiniz. Yukarıda 8 yıl öncesinin bug'ını bu gün yine yaşadım. İşin ilginç yanı ise 8 sene önce de aynı bug'ı yaşmış olmam




  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Bu sorun Steam üzerinden oynayan herkeste mevcuttu ayrıca üstteki mesajımda aynı durumdan bahsetmiştim.Dün gelen Steam Client güncellemesi sonrası düzeltildi.Başarımlar,ekran görüntüleri ve profilde oynanan oyunlar arasında artık görülebiliyor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=VPMhBJrl7lY&feature=youtu.be

    Tommy Angelonun karakterinin bıyığında değiştirme yapmışlar bu arada
  • Oyunu 4k oynayan var mı grafikler de bir fark olmadığı söyleniyor da ondan soruyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Red Dead 2'yi Ultra ve High arası grafiklerde zerre takılmadan oynarken, Mafia 2 DE versiyonda deli gibi kasılmalar yer yer FPS düşüşü oluyor.

    Zamanında defalarca bitirdiğim oyunun canına okumuşlar. Eski halini açar oynarım daha iyi.
  • Valla iyi ki yanlışlıkla para verip oynamamışım berbat yapmışlar. İlk defa baştan sona oynadım senaryo ve dünya olarak da söylendiği kadar kaliteli bir oyun olarak gelmedi gözüme.
  • An itibari ile 1,04 gb'lık bir patch gelmiş. Optimizasyon hafiften toparlanmış gibi. birkaç yeni ayarda eklenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkulfr -- 18 Haziran 2020; 21:33:47 >
  • Mafia II ve III Definition sürümleri için güncellemeler yayınlandı.Çeşitli hata düzeltmeleri,ses ve kayıt sorunlarının düzeltildiği belirtiliyor.III'ün Definitive sürümünü henüz oynamadım fakat II yi bitirmek üzereydim.Yama sonrası ise özellikle arasahnelerde tek yönden ses gelmesi sorunu umarım düzelmiştir.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Dostum, pek fazla bir değişiklik, düzeltme göremedim. Apex Physx ayarı eklenip, hafiften optimizasyon toplanmış gibi. Patch'den önce bitirmiştim fakat, senin söylediğin ses sorununa denk gelmedim hiç ara sahnelerde. En rahatsız eden şey, m1911 ve pompalı'nın ''tok'' sesi yerine ''boncuklu silah'' sesi eklenmiş. Onu değiştirmişler mi göz atmadım fakat umarım değiştirmişlerdir.
  • brkulfr B kullanıcısına yanıt
    Oyunda sadece ara sahnelerde surround kulaklıklara özel olarak ses tek yönden geliyor.Bunun dışında ise herhangi bir sorun gözlemlemedim.Gerçi definitive sürümünde orjinaline göre belirgin bir fark yok sadece birkaç yeni toplanabilir dergi ekleyip definitive olarak çıkarmışlar.Apex seçeneğini eklemeleri iyi olmuş diğer türlü dosyalardan editlemek durumunda kalıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Evet dostum maalesef ki... Hafif'ten çözünürlülük ve texture keskinliği arttırılmış. Vito'nun saçları harika olmuş keza, yara izleri falan da muhteşem duruyor... Vito ile alakalı tek rahatsız eden şey ''gözleri'' sanırım. ama ne olursa olsun, mafia 2'nin yeri bende ayrıdır. Yıllar sonra tekrardan oynamak çok iyi hissettirdi. Mafia 3'e de göz attım, bloom, texture quality, anisotropic filtering eklenmiş. Lincoln öldükten sonra saçma sapan fizik hataları meydana geliyordu, düzeltmişler. 28 Ağustosu iple çekiyorum mafia 1 için...
  • Bu oyunun klasik versiyonunu satın almak istiyorum ancak Steam üzerinde satılmıyor. 200 lira vermek istemiyorum bu versiyonuna açıkçası. Nerden alabileceğim hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • İmkansız dostum, Tamamen kaldırmışlar satıştan. Normal sürüm için, DE Edition satın alman gerekecek. 200 TL gibi abes bir rakamı, kimse vermez. klasik versiyonu edinmenin tek yolu sanırım ''malum yol''
  • brkulfr B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam galiba bir tek yol var o da malum yol . Önceden 7 liraya falan düşüyordu sanki, keşke alsaydım. Hem şimdi DE versiyonuna da sahip olurdum. Belki de kimsenin çok ufak farklara 200 TL vermeyeceğini bildikleri için klasik versiyonu kaldırdılar. Gerçi pek alan da yok sanırım, zira oyuna sahip olanlara ücretsiz verildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işin komik yani, DE Edition çıktığı zaman klasik versiyona 2 GB'lık update getirip downgrade ettiler, millet DE Edition oynasın diye. Açık konuşmam gerekirse steam'den DE Edition'ı 70 küsür saat oynamış biri olarak, ne gerek vardı bunlara anlam veremiyorum. Hayır, yaptıkları remastered, remastered olsa tamam diyecegim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.