Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
14
Favori
39.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diğer Konular:

    Mafia II: Definitive Edition (19 Mayıs) [ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143438906

    Mafia III: Definitive Edition (19 Mayıs) [ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143438625


    Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1030840/

    Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]


    Mafia I: Definitive Edition
    Mafia III'ün oyun motoru kullanan Mafia: Definitive Edition genişletilmiş hikayesi ve yenilenmiş oynanışı ile tamamen yeniden yapım. Daha fazla bilgi 6 Haziran'da PC Gaming Show etkinliğinde paylaşılacak. Genişletilmiş hikaye, oynanış ve orijinal oyun müziği ile sadık kalınarak yenilendi. Bu, hatırladığınız ve çok daha fazlasını içeren Mafia. Mafia II ve Mafia III Definitive Edition'larda Tommy'nin Kostüm ve Taksisini açmak için Mafia: Definitive Edition'ı edinin.

    "Sıfırdan başlayıp Yasak çağında mafya camiasında rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla hesapta olmadan yaşadığı bir olay nedeniyle istemeden de olsa organize suç dünyasına dahil olur. Salieri ailesine katılmaktan başlarda rahatsızlık duysa da, zaman geçtikçe avantajlar görmezden gelinemeyecek kadar ciddileşir. Mafia suç efsanesinin birinci bölümü - 1930’lar, Lost Heaven, IL — Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yeraltı dünyasına dahil olur. Salieri'ye katılmaktan önce rahatsızlık duysa da, Tommy kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür. Bir Mafya Filmi Oynatın: Bir Yasak çağı gangsterinin hayatını yaşayın ve Mafya camiası rütbelerinde yükselin. Lost Heaven, IL: 1930'ların şehir manzarası göze, kulağa hitap eden ve etkileşimde bulunabileceğiniz savaşlar arası mimari, otomobil ve kültür öğeleriyle dolu bir şekilde yeniden oluşturuldu."


    Ön sipariş bonusu:

    Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

    Chicago Kıyafeti şunları içerir:
    ● Özel Oyuncu Kıyafeti: Baba
    ● Özel Araç: Smith V12 Limuzin
    ● Özel Silah: Altın Rengi Yarı Otomatik




    Gameplay




    Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]
    Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Bu grafikler eski nesil? Arkadaşlar bırakın şu ön yargıları allah aşkına, oyun gayette başarılı bir Remake olmuş. 80 puan ortalaması ne zamandır iyi değil seviyesine geldi? Alışmışınız 90'lık 100 lük oyunlara sanırım. Birkaç hatası dışında, Hangar 13 çok iyi bir iş çıkarmış. Millette ne Hangar 13 antipatikliği varmış yahu böyle? Gidin zamanında Mafia 3'ü rushlayan 2K'ye suç atın Hangar 13'e değil. Oyunu deneyim dahi etmeyen birkaç yayıncının sözüne inanıp, ''oyun beklediğim gibi çıktı'' demek hakikaten komedi. İyiye de iyi demesini bilin bari.

    Crack gurupları RDR 2'den o kadar etkilendi ki bence kırmaya gönülleri el vermedi. Ben de Goty nin RDR 2'nin hakkı olduğunu düşünüyorum. Oyun başlı başına bir siyaset fantezisi. Sadece hikayeye odaklanıp arka planı görmeyen çok insan var. RDR 2 Hikayesinde sistem karşıtı, içinde farklı sınıfsal yapılardan insanlardan oluşan bir çetenin devlet organları olan askeriye, polis, bürokrasi, diyanet, medya ,ilaç endüstrisi, sanayi ve derin devlete karşı dayanışma içinde mücadelelerini işliyor. Bunu yaparken de başta Kızılderililer olmak üzere sömürülen her halktan özür diliyor ve saygısını belirtiyor. Ötekileştirilmiş insanların diaspora halinde nasıl hayatlarını idame ettirdiklerini gösteriyor. Brechtyen, sosyalist bir bakış açısından önce ekmek, sonra ahlak diyor. Tabi ki marazlar olmadan olmaz. Her yönetim biçiminde; buna sosyalizm de dahil var olan her devrin adamı diyebileceğimiz sistem yanlısı kişiler de bulunmakta. Oyun dünyasının şimdiye kadar görmüş olduğu en politik dramatik yapıya sahip. Daha neler yazarım da tartışmak isteyen donanımlı insanlar bulmak çok zor.


    Mafia serisine gelince bence oyun daha çıkmadan bunca olumsuz eleştiri yapmak yanlış. Mafia III'ün kendini tekrar eden genel yapısı(görevler, animasyonları) dışında oldukça etkileyici bir hikayesi var. Hakkını yedirmem. Şimdiye kadar ırkçı, şovenist gurupların eylemlerini eleştiren böyle oyunlar yapılmadı. Üstelik bunu ufak çeteler içinde göstermek haricinde devletin arka planındaki siyasi yolsuzluğu da ortaya çıkardı. Hükümetlerin yıllardır bir şekilde örtbas ettikleri olayları güncelleştirdi. Hükümetlerin kirli işlerini çetelere yaptırdığı eleştirileri oldukça vurucuydu. Çetelerin mafyalaşmasında payı var devletin diyordu. Bunu en iyi Peaky Blinders dizisi anlatıyor. Oradaki Tommy karakteri bir karşıt kahraman. Çoğu insan oradaki politik yapıyı da anlamıyor. O dizi kadar vurucu bir senaryosu var Mafia III'ün.


    Mafia I'in, Mafia III'teki animasyonları barındıracak olması beni çok rahatsız etmiyor açıkçası. Lisedeydim; Assassin's Creed'in oyunları çıkıyordu arka arkaya ve her ana karakterde farklı bir yürüyüş, koşma, tırmanma animasyonları görmek istiyordum. Öyle olmadı. Tadım kaçtı uzun bir süre ama sonra anladım ki kendi kendimi şartlayarak "böyle olmalı" fikrine çok takılmışım. Bunu fark edince rahatladım. O dönemi ara ara anınca şuan olduğu gibi, bir iki seneyi kendime zehir etmişim diyorum. Mafia I benim için de nostalji dendiği zaman aklıma gelen ilk oyundur ve saygı duyarım ancak videoları izlediğimde "adamlar haritayı, modelleri, ara sahneleri baştan yapmış; Mafia I'i yeniden oynama şansını bizlere yaşatacak" dedim. Bu bence bir lütuf. Sonuçta ne olursa olsun ilk oyunun yeri hep ayrı olacak. Lou karakteri hoşuma gitti mesela. Yenilik deyince hemen endişe duymamak lazım. Daha sonra birkaç görevde aynı modelde olan PED'leri öldürdüğümüzde keşke Lou'yu diğer karakterlerden ayıran farklı bir modeli olsaydı dedim ama o kadar. Ben gerçekliği bozmayan bir şey olduğuna inanırsam o zaten öyle olacaktır.

    Videolar ilk yayınlanacağı zaman ertelendi falan ve tam olarak George Floyd için eylemler yapıldığı zamana geldi. Hemen düşündüm oyuna acaba siyahilerden oluşan bir çete eklediler de gündem ırkçılık karşıtı eylemlerdi diye mi ertelediler videoyu. Çünkü Lost Heaven'da sadece serseriler bir de Morelli ve Salieri ailesi vardı koca şehir bomboştu. Oysa çinliler, irlandalılar, yahudiler, siyahiler o kadar çok çeteleşmiş sendika işçisi vardı ki o dönemde. Dikkat ederseniz zaten oyunun bu proleter yapısı da çok ön planda. Tommy taksi şoförü, Morelli ailesinin limanda ambarı var yani kısacası işçileri sömüren bir mafya düzeni var. Mafia II'deki Pappalardo'nun rıhtım işçileri aynı şekilde. Gta'nın da mesela her oyunu Amerika'nın ayrı bir yüzünü anlatır. Ötekileştirme, getto yaşantısı, göçmen sorunu, Amerikan rüyası, günah şehri, derin devlet entrikaları (Özellikle Gta V'de karşımıza çıkan insanda şiddet ve iktidarlarda şiddet eleştirisi), kirli polisler, yükselme hırsı. RDR 2 de bu yozlaşmış sistem adamlarının her çağda olduğunu savunuyor. L.A. Noire'da da benzer bir konu işlemişlerdi. Şehrin ileri gelen politikacılarının çocukları suç işlediğinde nasıl hemen temize çıktıklarına dair. O da beni çok etkilemişti. 2K Czech ve Rockstar çok iyi yapıyor bunu. Görünüşe bakılırsa Hangar 13 de etkileyici hikayeler koyacak ortaya.

    Son olarak hayatı daha olumlu yaşayın insan kardeşlerim.
    Arkadaşlar konuyu favorilere eklediğimiz için foruma girdiğimizde bildirim geliyor. İster istemez "acaba oyunla alakalı bir gelişme mi var, çıkış tarihi mi ertelendi, oyuna revize mi geldi?" gibi olaylar paylaşılmıştır belki diye konuya giriyoruz ve Mafia ile uzaktan yakından alakası olmayan oyunlarla alakalı görüş ve anılarınızı okurken buluyoruz kendimizi. Lütfen görüş, öneri ve anılarınızı ilgili oyun konularında paylaşır mısınız? Yukarıda bir arkadaş uyarmış ve halen yanlıştan dönülmemiş. Rica etsem forum kurallarına biraz olsun riayet edebilir misiniz? İyi forumlar.
  • MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • hangar 13 yapmasa iyiydi ya
  • Reisin yeni halini çok merak ediyorum nasıl olacak acaba

    Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]
  • Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _GRKM_

    hangar 13 yapmasa iyiydi ya
    abo özürlü bir oyun gelecek o zaman
  • Müthiş gözüküyor, mafia 1 harika bir oyun fakat bitiremedim bir türlü. Kısmet yenilenmiş halineymiş.
  • Bırak yeni halini, eski halini bile alır oynarım. 1 sene önce alıp 3-5 görev yapıp bırakmıştım, bitirmeye zamanım olmamıştı.
  • Mafia 1-2 bir arada yapsalar da tadından yenmese
  • İnanılmaz görünüyor yıllardır bu duyuruyu bekliyordum Hangar13'ü görünce biraz tırssam da Mafia 1'dir bu deyip kendimi avutuyorum

  • https://www.youtube.com/watch?v=4tQZkKBRbzg




  • Bu kadarını beklemiyordum harika görünüyor.
  • leaked extended teaser

    https://streamable.com/h78h6q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Mayıs 2020; 23:52:41 >
  • Müziklerine kurban senin be




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 14 Mayıs 2020; 0:4:15 >
  • Mafia 1 in filmi çekilse ya da 6 bölümlük tek sezon dizisi çekilse iddia ediyorum efsane olurdu. Böyle bir senaryo hikaye anlatımı yok çünkü. Bir kitaba bağlı kalmadan yazılan bu tarz senaryolara hastayım. Oyun tarihinin en muhteşem senaryosuna sahip oyunu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah 1.oyunu yeniden mi yapıyorlar benmi yanlış görüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atari gibi grafiklerden oynamak istememiştim içimde ukde kalmıştı çok iyi oldu bu. Umarım insaflı fiyatla gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    leaked extended teaser

    https://streamable.com/h78h6q







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 14 Mayıs 2020; 0:57:8 >




  • Sanki Mafia 3 te ki grafik motoru kullanilmis gibi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remastered/Remake furyasında Crysis ile birlikte en beklediğim oyun oldu. Çok ender oyunları 2 kez bitiririm, bu oyunu 3.kez olarak en son 6 ay önce bitirdim. Gemi bölümü olsun, Hotel bölümü olsun, Sniper görevi olsun, Liman görevi olsun, hatta lanet olası yarış görevi bile olsun hepsi dönemine göre çok iyi bölümlerdi. Umarım reload mekaniği aynı kalır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.