Şimdi Ara

MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
23.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar özellikle Rusya'dan 10'un üzerinde oyun almışımdır hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yabancı kökenli olamaz mıyım? sen yine de bir araştır değişen bir durum var mı bilmiyorum.
  • bekliyoruzz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyid42 -- 30 Ocak 2017; 3:13:37 >
  • Kaç aydır bir ilerleme yok. Çoğu oyun var beklediğim. Şahsi görüşüm artık Türkiye'de türkçe yama yapabilecek bir grup kalmadı. Çoğu kişi soğudu artık.
    Ne diyelim artık. Kendim başlasam neyle uğraşıcam. Programlama bilgim yok. Zaten yarım yamalak ingilizcem var.

    Hem ekonomi kötü almayın oyun moyun. Türkçeyse alın sonuna kadar hak eder. Mesela ets2 türkçe bus simulatör türkçe stanley parable falan var.
    Ben artık böyle bir karar verdim abi. Bana türkçe altyazılı oyun çıkarmayan firmanın oyununu neden alayım ki. Özen gösterilmiyor. Bahaneleri de türkçe çevirmen bulamadık. Halbuki kapış kapış gidiyor millet çok iş isteyen. Firmaların işine gelmiyor eminim.
  • Hadi türkçe oyun yapmıyorsun bırak bari dil dosyalarını değiştirelim, oda yok. Dosyalar açılmasın diye korsanla mücadeleden fazla uğraşıyor adamlar. O değilde malum ülkelerde dil desteği yoksa ithalatına izin verilmiyor, hatırı sayılır miktarda oyun satılan ülkemizde böyle bir kanun yok, olamazda zaten. Malum oyunu hakir gören bir toplumuz ama faceden deli gibi okey oynarız.
  • esjberg E kullanıcısına yanıt
    Ben hatırı sayılır miktarda oyun satıldığını düşünmüyorum. Zaten iyi satış rakamlarını ülkemizde tutturan oyunlar ya türkçe geliyor ya da sonradan ekleniyor. Fifa niye türkçe? Witcher'a sonradanda olsa niye türkçe eklendi? çünkü iyi satıyor veya sattı. Bizde oyun kültürü yok bizde satan oyunlar ya online odaklı oyunlar ya da böyle 3-5 yayıncı youtuberın oynayıp popüler ettiği oyunlar satıyor. Benim steamde arkadaş listeme bakıyorum bazı oyunları 3-5 kişi anca almış yaklaşık 250 kişi falan var oysa :)

    Mafia 3'e dönersek grafikler görsellik mükemmel gözüküyor. İncelemeleri pek iyi değil ama oynamak isterim. Tr yaması umarım geçte olsa çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mart 2017; 1:14:7 >
  • Türkçe yamasını beklemekten ciğerim soldu gerçekten hiç bir atılım yok malesef umarım bir babayiğit çıkar ve bizleri umutlandırır
  • Şu oyunun türkçe yamasını herkes bekleyene kadar birkaç kişi de çıkıp ben çevirisine yardımcı olabilirim dese oyunun yaması çoktan yapıma başlanmıştı bence. Mass Effect çevirisinde de aynısı oldu önce gönüllü çevirmenler ortaya çıktı sonra dil dosyalarının açılması için girişimlerde bulunuldu. Ki bu oyunda buna bile gerek yok.
  • Oyun kötü olabilir ama yaması gelse de oynasam diye bekliyorum.
    Hiç yoktan hikaye için bir kaç bir şeyler öğreniriz.
  • Gelişme var mı ?
  • Kardeşim şuraya sürekli gelişme var mı diye yazmaktan sıkılmadınız mı? Bir grup bu oyunun tr yamasına başlamıştı ne güzel sonra bazı kendini bilmezler gerip adamları sinirlendirdiler onlarda çeviriyi askıya aldı. Oyunun toolu felan herşeyi var eğer o sinir bozan başı boşlar olmasaydı belkide bu yazın bu oyunu türkçe oynuyor olurdunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lennon54

    Kardeşim şuraya sürekli gelişme var mı diye yazmaktan sıkılmadınız mı? Bir grup bu oyunun tr yamasına başlamıştı ne güzel sonra bazı kendini bilmezler gerip adamları sinirlendirdiler onlarda çeviriyi askıya aldı. Oyunun toolu felan herşeyi var eğer o sinir bozan başı boşlar olmasaydı belkide bu yazın bu oyunu türkçe oynuyor olurdunuz.

    nerde bu tool? başlayan bırakan grup nerede ve onlar kim? nerde açıldı böyle bir konu? link verebilir misin? Madem var dil dosyası tool'ü verin linki ben denemek istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmduruc -- 9 Nisan 2017; 9:53:25 >
  • mhmmduruc M kullanıcısına yanıt
    Başlayan grup Türkçe Oyun Mekezi (TOM) konusu donanımhaberde vardı ama tartışma çıkınca kapattılar. Toolu paylaşırlar mı bilmiyom ama istiyosan bana özelden yaz projeye özel olarak ortak çalışma yapılıp yapılamayacağını sorarım.
  • öncelikle merhabalar... bugün 18/06/2017 Mafia 3 ün TR yama olaylarını sormak için hesap açtım.Tool dosyası haloldumu? çalısmalar nasıl gidiyor?
  • Daha önce Github'da geliştirme aşamasında olan kodları derlemişti bir arkadaşım, oyunun son sürümünde birkaç test yaptım hala çeviri yapılıyor, ne var ki satırlar tek belgede toplanmış ve belge güncellendikçe yerleri değişiyor, belki kodları da değişiyordur. O yüzden olası bir güncelleme durumunda sıkıntı çıkarabilir, hangisi yeni eklenen satır hangileri eski belli olmayabilir, satır kodları değişirse zaten tam çorba olur.

    Bilsem sağlam bir ekip çıkıp yapacak yardımcı olayım isterim ama çok olası değil gelecek DLC ile birlikte 50k satırı geçer dil içeriği.

    Oyundan çektiğim görseller...
     MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK)
     MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK) MAFİA 3 TÜRKÇE Yama (iSTEK)




  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Şu çevirilen kısımlar bile beni heyacanlandırdı. Oyun çok iyi ve sürükleyici hikayeye sahip keşke yapılsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 18 Haziran 2017; 16:0:26 >
  • Yamayı hak etmiyor vs söylemler çok yanlış oyun güncel bir oyun ve en azından bir seri oyunu 2. oyunu oynadıktan sonra kötü de olsa kim istemez Türkçe oynamayı. DA:O çok iyiydi misal ama 2. oyunu Türkçe çıksa kim oynamaz o kadar kötü olmasına rağmen? Şimdiden emek verecek tüm dostlara teşekkürler, umarım bu oyunda çevrilir.
  • mafia III 44 tl oldu cıkarmı yama alalım :)
  • Yamadan haber var mı ?
    En azından Türkçe altyazı olsa
  • Arkadaşlar oyun steamde 70 lira. Fakat brnim işlemci ss4 ü desteklemiyo. Acaba düzeldi bu sorun. Bilginiz varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaama varmıııııııı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.