Şimdi Ara

Mafia 2 Ön İnceleme (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
1
Favori
51.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ailece Mafia hayranıyız.Dayım,Amcam oyunu oynadığımda her zaman ah ne oyundu derdi sabırsızlıklan bekliyorum oyunu.İlk oyunu oynadığımda finalinde ağlamştım.Bakalım bu nasıl olucak.Birde 27 Ağustosta geliyormuş Avrupaya.26 Ağustos ise benim doğum günüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 8 Temmuz 2010; 19:27:30 >
  • Benım kısısel gorusum: Mafıa 1 efsanesınden sonra bu oyun kesınlıkle Mafıa 1'rı unutturacaktır. Gta4 bu oyunun golgesınde kalacaktır. Oyun yuksek ıhtımalle yılın oyunu olmaya aday olacaktır. Tek uzuntum harıtanın cok kucuk olması.(gta4'dun 3\1rı)
    Bu arada neden Gta4'den daha ıyı olacaktır dedım, onu acıklayayım: Sehır detayı ınanılmaz. En ufak ayrıntıları dusunmusler. Oyunda kısın kar yagısını gorebılecegız. Ev ıcı detayları Gta4'den cok daha ıyı. Sehıre gelecek olursak ızledıgım oyun ıcı vıdeolar benı gercekten sasırttı. Ayrıca Tıyatroda Charlo C. gorebılecegız. Arabamızı modıfıye edebılecegız. Plakalara kadar degıstırebılecegız. Playboyla yapılan anlasma sonucunda o donemın 60'dan fazla kapaklarını cesıtlı yerlerde gorebılecegız. Kıyafet secımı cok guzel dusunulmuz. Buzdolabını acıp bıramı, colamı yada yemekmı yıyecegımızı karar verebılecegız cesıtlı ayrıntıları sızın ıcın derledım:
    * Oyunda okunabilir gazeteler olacak ve bu gazetelerden 1945 ve 1950'lerin başı hakkındaki haberler öğrenilebilecek.
    * Oyunda arabaların önemli bir rolü olacak. Arabalar, oyundaki tarihe uygun bir şekilde olacak.
    * Oyuncu, şehrin içinde kendine bir ev satın alabilecek.
    * Restorantlardan alınan yiyecek ve içecekler sayesinde sağlık yükseltilebilecek.
    * Oyunda araba modifiye etme imkânı olacak.
    * Çevre ile olan etkileşim daha da artmış bir şekilde oyuncunun karşısına çıkacak. Radyolardan o günlerin tanıdık şarkıları duyulabilecek.
    * GTA serisindeki gibi araçlar hasara uğradığında, arabanın kaportası çökecek. Araba, zaman geçtikçe kirlenecek. Ayrıca arabaların benzinleri de bitebilecek. Oyuncu kendi arabasını satın aldığında istediği takdirde arabanın plakasını bile değiştirebilme şansına sahip olacak. Kamyonların arkaları açılabilecek, ve bu bölümlere cesetler ve silahlar saklanabilecek.
    * İngilizcesi NPC olan oyuncu olmayan karakterler sigara içecek, gazete okuyacak ve otobüs durağında bekleyecek, şehir içinde dolaşacak, bir araçtan inip bir binaya girebilecektir..
    * Oyunda, oyuncunun daha iyi dövüşmesini sağlayacak kombolar üretebilmek için spor salonları olacak.
    * İngilizcesi Checkpoint olan Denetim Noktası sistemi bütünüyle onarılmıştır. Oyun içi yönlerdirmelerde hiçbir sorun olmayacağı söylenmiştir.
    * Ünlü komedyen Charlie Chaplin'i oyundaki eğlence klüplerinden bazılarında görmek imkânı da olacak.




  • rdr'dede gazete okuma vardı ama rdr mafia 2 iyi kapışır bu sene.
  • Gta 4 gibi onlinesi olsa tadından yenmez hayret böle bir oyuna nasıl multi eklemezler
  • ben bu oyunu ps3 e alıp oynıycam iyi mi ederim kötü mü yoksa pc ye mi alıyım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ben bu oyunu ps3 e alıp oynıycam iyi mi ederim kötü mü yoksa pc ye mi alıyım


    Çok iyi edersin ps3'e alıp.. Arşivlik oyun ama ben arşiv yapmayı sevmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ben bu oyunu ps3 e alıp oynıycam iyi mi ederim kötü mü yoksa pc ye mi alıyım


    Pc'ye 5 milyona almak varken ps 3 e neden 100 milyona alıcaksın ki ? Online olsa hadi al derimde ps 3 e almak mantıksız..Eğer joistikle oyun oynamayı seviyosan git bi joistik al pc dede joistik ile oynarsın mafyayı Hem Mafia Pc' nin oyunudur..Ve pc'de daha gerçekçi olucak pysxix ile..
  • Bir de Erdinç abiye soralım ps3 mü pc mi senin vereceğin cevap kesin xboxtır ama o dahil değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ben bu oyunu ps3 e alıp oynıycam iyi mi ederim kötü mü yoksa pc ye mi alıyım



    Pc'ye 5 milyona almak varken ps 3 e neden 100 milyona alıcaksın ki ? Online olsa hadi al derimde ps 3 e almak mantıksız..Eğer joistikle oyun oynamayı seviyosan git bi joistik al pc dede joistik ile oynarsın mafyayı

    ama benim bilgisayarda full oynayamam ve rude nin dediği gibi arşivlik bi oyun bu arada multi yapmaya bayılıyorum ve ps3 50inc lik lcd ye bağlı hdmı ile pc 22ınc liğe bağlı
  • Benim pc bu oyunu kaldırmayacağı için mecburen xbox ta oynayacam.Gitti 3 lira
  • GTA 4 ile arasında 2 yıl zaman farkı olmasına rağmen grafikleri dışında GTA 4 kadar güzel yanını göremiyorum Mafia 2'nin gameplaylerinde araç fizikleri falan iğrenç, karakter odun gibi hareket ediyor sanki Godfather 2 oyunu gibi görünüyor videolarda, artık GTA 5 duyurulma aşamasındayken bu haliyle GTA 5'in karşısında duramaz bile. İlk oyununu GTA 3 ile aynı zamanda oynuyordum ama GTA 3 her zaman aklımda daha kalıcı bir yere sahip oldu. Mafia hikaye ve karakterleri dolayısıyla daha ciddi olduğu için bazı kişiler bunu çok takıyor ama GTA'nın ciddi olmak gibi bir niyeti yok zaten, daha çok eleştiren bir oyundur ve serbestliği yaşatır. Senaryo diyenlerde Mafia 2'nin hikayesi hakkındada fazla birşey bilmiyoruz GTA'yı anlayamanlar, GTA 4'ü anlayabilen biri ne kadar güzel bir hikayesinin olduğunu biliyordur ki bir çok incelemeci Hollywoodluk senaryosu var gibi yorumlarda bulundu. Ve karakterleri çok daha akılda kalıcıydı oyun dünyasında tanıdğım en deli karakterleri GTA'da tanıdım ve sevdim, Rockstar açık dünyalı oyunlarda uzman tek firmadır her oyunlarında gördük üstlerinede tanımam. Bugün bir GTA 5 duyurulsa Mafia 2'nin işi çıkmadan biter bile.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

    GTA 4 ile arasında 2 yıl zaman farkı olmasına rağmen grafikleri dışında GTA 4 kadar güzel yanını göremiyorum Mafia 2'nin gameplaylerinde araç fizikleri falan iğrenç, karakter odun gibi hareket ediyor sanki Godfather 2 oyunu gibi görünüyor videolarda, artık GTA 5 duyurulma aşamasındayken bu haliyle GTA 5'in karşısında duramaz bile. İlk oyununu GTA 3 ile aynı zamanda oynuyordum ama GTA 3 her zaman aklımda daha kalıcı bir yere sahip oldu. Mafia hikaye ve karakterleri dolayısıyla daha ciddi olduğu için bazı kişiler bunu çok takıyor ama GTA'nın ciddi olmak gibi bir niyeti yok zaten, daha çok eleştiren bir oyundur ve serbestliği yaşatır. Senaryo diyenlerde Mafia 2'nin hikayesi hakkındada fazla birşey bilmiyoruz GTA'yı anlayamanlar, GTA 4'ü anlayabilen biri ne kadar güzel bir hikayesinin olduğunu biliyordur ki bir çok incelemeci Hollywoodluk senaryosu var gibi yorumlarda bulundu. Ve karakterleri çok daha akılda kalıcıydı oyun dünyasında tanıdğım en deli karakterleri GTA'da tanıdım ve sevdim, Rockstar açık dünyalı oyunlarda uzman tek firmadır her oyunlarında gördük üstlerinede tanımam. Bugün bir GTA 5 duyurulsa Mafia 2'nin işi çıkmadan biter bile.

    aynen katılıyorum, gta kendi başına bir tür oldu artık. ayrıca r* cephesinde haberler gelmeye başladı son günlerde bence yeni gta gamescom da duyurulabilir, bu arada yılın oyunu ise ya RDR ya da GOW 3 olur diye tahmin ediyorum.




  • Tek endişem Müziklerin Mafia 1'deki gibi güzel olması. Yemin ediyorum bu kadar huzur verici, o tarihi yaşatan müzikler dinlememiştim. Halen olmuş dinliyorum.
  • ya bun şey nasıl yüüükkklenio
  • süper ben bir yere gittim orada tam 100 tane iskelet var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.