Şimdi Ara

MADEN VE FARM İÇİN PC SATILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lafı fazla uzatmıcam Knight onlinede herkes maden ve farm slotlarını bilir isteyen arakdaş olursa maden ve farm için kasalar mevcut elimde char kasmak sorun olur dersenizde günde 100 tane maden char kasıyorum isbatlı olarak göstere bilirim..Bu arada kasalar tamamen oyun için toplanmıştır aktif olarak kullanılmaktadır model yükselteceğim için satıyorum maden ve farma yeni başlamıış veya başlayacak arkadaşlar için üst düzey kasalardır... kasayı aldıktan sonra yapmanız gereken ekran vs kablolarını takıp oyuna girmek olucak emin olabilirsiniz.İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM YANIMIZDA DENEME İMKANI DİGER İLLER İÇİN ÖNCE PARA SONRA KARGO ŞEKLİNDE OLACAKTIR..
    Gelelim ürünlerimize

Anakart ASUS - Motherboards- ASUS M4A785TD-M EVO
    İşlemci AMD PHENOM X4 945 3.0GHZ 8MB CPU 940P
    Ram 8GB (2x2GB ve 1x 4GB) DDR3 1600MHz SOĞUTUCULU
    Hdd Seagate 1 TB 7200 RPM 32 MB Sata 3
    Ekran K. MSI ATI HD 4850 2D1G 1 GB 256 Bit GDDR 3 Ekran kartı
    Kasa AOPEN ES55-G070 ATX KASA GÜMÜŞ/SİYAH 400W

40 CHAR AÇMA GARANTİSİ 650 TL AL KULLAN 2 GÜN DENE BEGENMEZSEN KASAYI GÖNDER PARANI GERİ AL :)

Anakart ASUS M2N-X Plus
    İşlemci AMD PHENOM X4 Qcore 9650
    Ram 4GB (2x2GB v) DDR2 800MHz SOĞUTUCULU
    Hdd Seagate 1 WD 7200 RPM 32 MB Sata 3
    Ekran K. ASUS EAH5570/DI/1GD3(LP)
    Kasa EVEREST ATX KASA GÜMÜŞ/SİYAH 300W

25 CHAR AÇMA GARANTİSİ 4GBLİK RAM DESTEĞİYLE 35 CHARA KADAR ÇIKABİLİYOR 530 TL AL KULLAN 2 GÜN DENE BEGENMEZSEN KASAYI GÖNDER PARANI GERİ AL :):)

• ilginç cidden

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • Charı açıcaz da nasıl açıcaz ? multi ile bile bukadar açamazsın. 4 çekirdekli pcde max 7 gördüm.
  • istek olursa ispatlayabilirim..

Orijinalden alıntı: knnylmz43

istek olursa ispatlayabilirim..

istek var ss koy da inanalım kardesşim

MADEN VE FARM İÇİN PC SATILIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnylmz43 -- 22 Şubat 2013; 18:00:03 >

Orijinalden alıntı: odiyus

carı kousbot,kolebot vb bir sürü koxp ile açarsın adam koxper birde pc satıyormuş işi büyütecekmiş :D bu oyudna hergün küfür edilenlerden işte.

sende boş konusanlardansın heralde sen sitelerden gb alıyosan bu adamalr sayesınde alıyosun ozaman susucaksın
  • exp slotlarında deilim kimsenin expine mani olmuyorum,farm slotlarında deilim kimsenin ekmegiyle oynamıyorum maden yapıyorum char başı aylık 55 tl para veriyorum elimde fazladan sşistem oldu ihtiyacı olana öneriyorum bunun neresi kötü kaldı ki bu işi tek başıma yapmıyorum benim gibi ugraşan onlarca adam var onlar olmasa inana o oyunda şuan 4 tl ye alınan gb yi en az 15 tl den alırdı insanlar elinde sistem olupta bu işi yapmıyacagım diyen bir tane ko oyuncusu gösterebilirmisin.."Hırslı insanlar yapılanlardan ilham alırlar daha iyiylerini yapmaya çalışırlar,basit insanlar; yapılanları kıskanır laf yaparlar!! lütfen basitleştirmeyleim ortamı

Orijinalden alıntı: FearFromHe

quote:

carı kousbot,kolebot vb bir sürü koxp ile açarsın adam koxper birde pc satıyormuş işi büyütecekmiş :D bu oyudna hergün küfür edilenlerden işte.

sende boş konusanlardansın heralde sen sitelerden gb alıyosan bu adamalr sayesınde alıyosun ozaman susucaksın

eyw hocam mantıklı insan her yerde belli ediyor kendini

quote:

bu da tabi bir savunma sistemi.

Orijinalden alıntı: knnylmz43

exp slotlarında deilim kimsenin expine mani olmuyorum,farm slotlarında deilim kimsenin ekmegiyle oynamıyorum maden yapıyorum char başı aylık 55 tl para veriyorum elimde fazladan sşistem oldu ihtiyacı olana öneriyorum bunun neresi kötü kaldı ki bu işi tek başıma yapmıyorum benim gibi ugraşan onlarca adam var onlar olmasa inana o oyunda şuan 4 tl ye alınan gb yi en az 15 tl den alırdı insanlar elinde sistem olupta bu işi yapmıyacagım diyen bir tane ko oyuncusu gösterebilirmisin.."Hırslı insanlar yapılanlardan ilham alırlar daha iyiylerini yapmaya çalışırlar,basit insanlar; yapılanları kıskanır laf yaparlar!! lütfen basitleştirmeyleim ortamı

hile kullanıp para kazanmanı çok kıskandım ama basit insan olduğum için laf bile yapamıyom

• quote:

quote:

quote:

beni vur beni onlara verme

• quote:

quote:

quote:

quote:

beni vur beni onlara verme

tamamdır usta özür dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.