Şimdi Ara

Maden mühendisliği isteyen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsa madende kaza olma durumunda hapse girmek hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam ona kalirsa doktor olmak da büyük bir risk. Düşünsenize, yanliş tedavi uyguluyorsunuz. En kötü ihtimalle hapise girebilirsiniz. Hadi işten atildiniz doktor olarak ne yapabilirsiniz ki, hayatiniz biter.

Konuyla alakasiz olmayin demiyorum zaten. Yüksek puani ve güzel bir bölüm ama zor bence. Başkasinin hayati hakkinda karar vermek en azindan bana göre değil. Bu şekilde yaklaşmak pek mantikli değil. Yani örnek vereyim dedim. Boş şanslar  

• Her meslekte belirli riskler var maden sektörü de yüksek risk içeren bir sektör doğru ancak arkadaş da yazmış detaylandırırsak bir avukat icraya giderken öldürülebiliyor veya bir doktor hasta veya yakınları tarafından şiddete uğrayıp öldürülebiliyor bu örnekler farklı mühendislikler için yazılıp uzatılabilir. Eğer maden veya yer bilimleri düşünüyorsanız bunu çalışma şartları ve bölümün size uygunluğuna göre belirleyin zaten isg açısından bakarsanız aslında yaşamak ve sokağa çıkmak bile başlı başına bir risktir.(bir maden fakültesi mezunu olarak tavsiyem)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.