Ben evlenmem. Sevgili olur fakat evlenmem. Belki sadece ben öyleyimdir ama bir kızla 3 4 yıldan fazla görüşülmez. Aynı evde yaşayamazsın bir yerden sonra sıkılırsın başka zevkler ararsın işin sonu aldatma olur. Hele çocuk resmen hayatı zindan eder. Sadece paranı versen gene iyi bir de hayatını veriyorsun. Tabi bu benim bakış açım her fikre saygılıyım. |
Evlenmem.Kadınlara güvenmiyorum.Ve bu dünya çoçuk getirebilecek kadar temiz bir yer değil |
Yarını belli olmayan ülkemiz geleceğinde evlenenin kendisine saygısı yoktur bu kadar net.
|
Sen çoğalma |
Evlenmem.Kadınlara güvenmiyorum.Ve bu dünya çoçuk getirebilecek kadar temiz bir yer değil |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 13 Temmuz 2020; 21:23:23 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu foruma göre dünya öldü zaten her yer de kaos var herkes mutsuz kendileri gibi yıkık falan. |
yerinde ev derdim yok hatta yazlık derdim bile yok ama evlenmem. Bana talip olanlar benim hayat tarzıma uymuyor benim talip olacaklarımada ben uyamıyorum. yaş 28 hayırlısı artık. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Zenginlerin hepsi bekar mı ?,sadece para elde etmek için mi evleniliyor ? |
Evlenmek isteyip de maddi durumlardan dolayı yanaşmamayı kastediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 13 Temmuz 2020; 22:24:51 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediklerin çapkın erkekler için geçerli.Bazı insanlar sadık ve hala sevgi bağı taşıyor.Diğer dediğine katılıyorum. |
Huzur olduktan sonra medeni hal fark etmez. |
Huzur burada |