Şimdi Ara

Mad Max Türkçe Yama Çalışması'İptal edildi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Çeviri iptal olmuştur"
    Küçük bir ekiple yamaya başladık ve çeviriyoruz yakında tam istatistikleri paylaşırım.Açıkçası oynarken bu kadar metin yok gibi gelmişti ama uzunca bir metin var en azından benim için.
    Çeviri bitince betaya açacağız ve görüşlerinizi bekleyeceğiz şimdilik iyi günler herkese.



    Çeviri durumu senaryo ve oyun içi konuşmalar %11
    Arayüz %75
    Görseller eklendi
    14.10.2018 en son güncelleme
    Ekip arkadaşım neden belirtmeden çeviriyi bıraktı ve tool paylaşmadı.
    Çeviri iptal olmuştur.
    06.05.2019

    Mad Max Türkçe Yama Çalışması"İptal edildi"Mad Max Türkçe Yama Çalışması"İptal edildi"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerboz54 -- 6 Mayıs 2019; 15:46:43 >







  • Bilgisayarım yandı ne kadar saçma bir mazerettir. Pc yanarsa (ki benim bilidiğim kadarı ile) sadece elektrik den dolayı yanar. Ve oda sadece watt kutusunu etkiler. Hardisk vb. Parçalara bir halt olmaz. Başıma geldi ordan biliyorum. Çık delikanlı gibi işim var gücüm var de yada başka bir mazeret sun. Pc im yandı ne
    Bu aralar pek müsait olamıyorum maalesef. İş yoğunluğum var. Daha önceleri emeklerimin boşa çıktığı olaylar olduğu için tanımadığım veya güvenmediğim projelerde rol almamaya gayret ediyorum. Haftalarca emek harcayıp araç hazırladığım halde çevirmekten vazgeçtik deyip çekip gidenler, çevirileri yarım bırakanlar oldu. Forum bunlarla dolu değil mi zaten? İlk sayfadan güven sarsıcı konuşmalar var hali hazırda. Demem o ki ciddiyet ve güven önemli önce.
    Güzel bir azimle başlayıp tamamen hayal kırıklığına dönüşen bu işlerden sıkılmaya başladım. Artık bir altyapı kurulmalı. Bölgesel çapta değil. Tabi ki küresel çapta da değil ama Türkiye için. Türkiye nin küçük büyük kaliteli kalitesiz her oyunu çeviren bir oluşuma ihtiyacı var. Bu oluşumu kuramayacağımızı da biliyorum. İşte burda kişilere ve gruplara büyük sorumluluk düşüyor. "Bilgisayarım yandı,dosyaları bulamadım,kelimeler zor,ingilizcem az" Bunlar sadece bahane. Bu işi şan şöhret için yapanların bahaneleri. "no glory". Zevk için yapacak bu işe emek katıp dırdır yapmayacak adam(lar) a ihtiyaç var. Ne yazık ki onlardan yok...
    Babişko geç bu işleri mining yapıyormuş bir kere o dediğin tek bilgisayar ile yapılmıyor mantıklı değil zaten bir tane uzay istasyonu kurman ve aynı anda birden çok işlemci ve ekran kartı vs kullanman gerek ki mining denen olayı yapabilesin ben bile kıt bilgimle bu kadarını biliyorum senin gibi çoook adam çıktı biri risin 2 çeviriyorum dedi yakında çıkar bitti dedi bir baktık bilgisayarı yandı biri çeviriyi bitirdim ama tool bozuk çıktı dedi prototype 2 yi konusunu açtı bir kaç menüsü çevirilmiş birkaç screen attı kaçtı gitti foruma giriyor konuya açıklama dahi bırakmıyor risen 3 çevirisi başladı göya hemen açıklama geldi çeviri durdu bilmem ne bahane üretmeyin gerçeği söyle düşüncem vardı sıkıldım devam etmiyeceğim diyebilirsin mesela ben bir yalancıydım herkesi trolledim diyenilirsin buna bile amenna derim ama yalan söylemeyin.
  • Çok güzel haber kolay gelsin hocam umarım sağ salim bitirirsiniz yamayı
  • Oyun çevirilemiyordu. Sanıyorum ki gerekli programı bulmuşsunuz. Kolay gelmesini dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sonunu getirirsiniz kolay gelsin
  • technopat ta çevirenler vardı ve sona gelmişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veterangamer

    technopat ta çevirenler vardı ve sona gelmişlerdi.
    link ?
  • @omerboz54

    Uzun zamandır şu oyun da Türkçe olsa ne güzel olurdu ne iyi giderdi derdim hep demek kısmeti bugüneymiş yama haberine sevindim doğrusu. Ne diyelim "geç olsun güç olmasın", çevirisi/çıkışı uzun uzadıya uzatılarak aylarca sürünmeden süründürülmeden durup dururken iptal edilmeden işallah bir gün MAD MAX yamasına da kavuşuruz şimdiden kolay gelsin ellerinize gözlerinize sağlık başarılar.

    Şunu da paylaşmadan geçmeyeyim PC'de büyüklü küçüklü 10'dan fazla oyun kurulu çoğu Indie yapımlar tabii Türkçe ağırlıklı ve bunlara ek ben MAD MAX'ı da kurmuşum yahu garibim duruyormuş kenarda bak hele :D Neyse bari yaması yapılıyormuş sileyim bunu (32 GB kaplıyor maşallah) hdd yer kalmadı rahatlasın ortalık, zaten yama çıkışı bayağı sürer herhalde ee o vakitler tekrar indiririz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 16 Ekim 2018; 18:9:24 >
  • Elinize sağlık.
  • Biraz zor gibi açıklıyıcı bilgi yok, oyunu içi resim yok.bekleyip gorucez.inşallah sonu gelir .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • Kolay gelsin takibe aldım.
  • Güzel haber sizin gibiler olmasa biz ne yaparız bilmiyoruz. Parmaklarınıza kuvvet güzel dostlar.
  • Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    O arkadaşa katıldım zaten arayüzün neredeyse tamamını halletmiş ben senaryoya girdim textlerin henüz %11 ini tamamladım.
  • Program arkadaşa ızdırap çektirse de aralık-ocak gibi bitirmeyi planlıyoruz aksilik olmaz ise.
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaş yazmış programı kendisi bende atladım hemen yardım etmek için maksat hem pratik hemde iyilik yapmak.
  • Oyunu alalı bir sene olmuştu.Belki birileri Türkçe yama yapar diye oynamamıştım bu zamana kadar. İnşallah sizin yamanızla oynamak nasip olur kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Oyun içi görsel eklendi
  • Oyunun finali deli etse bile oynaması çok zevkliydi tekrar oynarım proje biterse.Kolay gelsin
  • Arkadaşlar tool yazarı arkadaşım nedenini bilmediğim şekilde işi bıraktı ve yalan söyleyerek benden çevirmeyi bırakmamı istedi(yalan söylediğini anlamak zor değil) sanırım bu postu buraya açmış olmam onu rahatsız etti dün gece 00,05'e kadar uyumadan %5 kadar daha çeviri yapmıştım. Aranızda tool yazabilecek var ise yada tanıyanınız var ise bana ulaşın ulaştırın yarım bırakmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.