Şimdi Ara

macOS Mojave ile Windows'tan Mac'e geçmek daha kolay olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, Windows kullanıcılarını kendi platformuna çekmek ve MacOS'a geçmesini kolaylaştırmak için zaten bir yardımcı program sunuyor. Şirket şimdi bu özelliği daha da güçlü hale getirmeye kadar verdi. Yaklaşan macOS Mojave sürümü ile geliştirilmiş bir veri taşıma aracı gelecek ve böylece Windows PC sahipleri daha fazla veriyi yeni Mac'lerine hızlı ve kolay bir şekilde aktarabilecekler.

     

    Ayrıca Bkz.Meizu 16'yı satın almak için 1 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı
    Geliştirilmiş Windows Geçiş Yardımcısı kişileri, uygulama hesaplarını, e-postaları, belgeleri ve üçüncü parti uygulama verilerini PC'den Mac'e taşıyabilecek. Yardımcı program daha önce sadece belgeler gibi yerel verileri aktarabiliyordu. Yapılan iyileştirmeler ile birlikte Microsoft Outlook gibi üçüncü taraf uygulamalardan veri aktarılmasına olanak sağlayacak.

     


    macOS Mojave sonbaharda gelecek



    Güncelleştirilmiş Windows Geçiş Yardımcısı, macOS Mojave 10.14 beta 6'da yer alıyor. Sürüm notlarında yardımcı programın tüm hesapları ilişkili verilerle birlikte direkt olarak Windows'dan Outlook gibi üçüncü taraf uygulamalarının Mac sürümlerine aktarabileceği açıkça belirtilmiş.

     

    macOS Mojave'nin önümüzdeki sonbaharda yayınlanması bekleniyor. Dolayısı ile bu özelliğin genel kullanıma sunulması için biraz daha beklememiz gerekecek.




  • Bana bi Big Mac yanında bi de elamu datluu.. (90'lar)

  • biz anca sanala kurup kullanıyoruz bu sürümü....

  • Windows 10'la gelen sürekli güncelleme olayını ben ilk başlarda iyi bir şey olarak görmüştüm fakat çok çekince 8.1'e geri dönmek durumunda kaldım. Her büyük güncellemede sürücü sorunları yaşamaktan bıktım. Üreticiler sürücüleri güncellemiyor ne yazık ki ve bazı donanımlar kullanılamaz hale gelebiliyor.

  • Ben her ikisini de kullanıyorum ve BT alanında çalışıyorum, bu yüzden çoğunlukla Windows'la çevriliyim ama kişisel bir bilgisayar olarak Mac OS'u seviyorum. Mac OS, yetersiz yükseltmeler nedeniyle beni Apple dizüstü bilgisayarlarda tutan tek şey. (Kendimi bir 2016 13'e çektim. Pro, benim 2012'de son bacağımdaydı)

    Öncelikle trackpad ve jestler kullanıcı deneyimini inanılmaz kılar. Aslında trackpad'i bir fare kullanmayı tercih ederim. Windows, Windows 10'dan bu yana bu hareketlerin ve birden fazla masaüstünün bazılarını ekledi, ancak Apple donanım ve yazılımın kontrolünü elinde bulunduruyorsa, bunu daha iyi bir deneyim ve daha güvenilir hale getiriyor.

    Beni burada tutan gerçekten de bütün ekosistem. İPad, seyretmek, iPhone, Mac Pro ve MacBook'um var ve hepsi birlikte çok iyi senkronize ediliyor. Yakın olan şeylerin Windows tarafında hiçbir şey yoktur.

    Bir oyun ya da ultra yüksek son masaüstü yedek makinesi aradığınız sürece, Mac OS ve MacBook deneyiminin eşsiz olduğunu hissediyorum.
    Rightmove Kijiji Quizlet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 18 Ekim 2018; 22:14:37 >
  • Barış mı geliyor acaba yoksa seviş mi. :D

  • çok uzağım macOS tarafına. Eskiden hackintosh filan vardı yüklemek için rehberler bir sürü uğraşlar. Bu olay ortadan kalktı mı bir windows yükler gibi iso kalıbını yükleyip sorunsuz şekilde macOS kullanabiliyor muyuz yani?
  • İşletim sistemini kullanmak sadece popüler işletim sisteminin bilgisayarlarda kullanılmasına müsade etmekle olacak iş değildir. Apple'nin ürünlerinin satın alınabilirliğinin mümkün olması ile mümkündür. Sizin bilgisayarlarınızda sadece sizin işletim sisteminiz çalışıyor ve siz sonrasında popüler işletim sistemini çalışır hale getirmiş iseniz bir iş yapamazsınız. Yıllardır, apple bu konuda dayatıyor. Gerek fiyat politikası gerekse saçma sapan uygulamalarından dolayı ürünlerini geniş müşteri kitlesine ulaştırabiliyor. Bugün kişiler bilgisayar almak isteseler 1000 TL veya altı fiyatına alabiliyorlar;Ama apple marka almak istediklerinde en az 5000 TL ödemeleri gerekiyor. Kısacası apple milleti kazıklıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.