Şimdi Ara

Maçlara Bedava Nasıl Giriyorsunuz / Girebiliyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler maça biletsiz girmenin yolu nedir, taraftar grubuyla girmekten başka ne gibi yollar var ?

Pazartesi BJK-Elazığ maçına İnönüye gidicem, bi yol gösterin..

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Fikrim Var -- 8 Eylül 2012; 21:03:10 >

• Beşiktaş'lıysan ve Beşiktaş tribününe gireceksen biletsiz giremezsin. Çevren yoksa bilet de bulamazsın. İnönü'de bedava girmeyi unut. Deplasman olsa kolay
  • İnönü'ye bedava girmen imkansız, orasını bir geç bakalım.Vereceksin 40 lira alacaksın biletini izleyeceksin paşa paşa.

• FEDA
  • Beşiktaş kapalı alt kombinesi sahibiyim, Galatasaray maçında arkadaşımla beraber bir sevgili çifti maça soktuk. Biz turnikeye girerken biri beni, biri de arkadaşımı ittirdi ve aynı anda geçtik turnikeden ama kapıdaki güvenlik görevlisinin ses çıkarmaması gerekiyor.
  • Polisler giriyor galiba onlar ayarlayamaz mı birşeyler *?

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Fikrim Var -- 8 Eylül 2012; 21:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

İnönü'ye bedava girmen imkansız, orasını bir geç bakalım.Vereceksin 40 lira alacaksın biletini izleyeceksin paşa paşa.

onu birkere geçeceksin eger bir sıtada beleş girmek istiyorsan en kolay statlardan biri inönü sıtadır şuana kadar en az 50 kere gitmişimdir bir kuruş dahi vermedim biriside demişki 16 yaş altı kişiler ücretsiz giriyor demiş şuan 21 yaşındayım en son süper final maçı beşiktaş galatasaray protokolün alt tarafda izledim aynı şekilde arenada da en süper final maçı izledim şimdi diyeceksinizki nasıl benim peder başkomser ve her şubenim sorumlu oldugu bir takım vardır üç büyüklerden ve hr hafta o takımın maçına en az beş tane polis yollar istisnalar hariç derbi olur beşiktaş yerine diger derbiye giderler avrupa maçı olur avrupa maçına giderler ve bu polisler zaten statta arama yapıp içeriye alan kişilerdir ve stat yöneticileri tarafından tanınan kişilerdir ben kendimi bildim bileli hiç bir maça ücret ödemedim ve bu sayede giriyorum eger bir polis tanıdıgın akraban felan varsa her stada rahatlıkla girersin girmeme gibi bir ihtimal yok

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_3579

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

İnönü'ye bedava girmen imkansız, orasını bir geç bakalım.Vereceksin 40 lira alacaksın biletini izleyeceksin paşa paşa.

onu birkere geçeceksin eger bir sıtada beleş girmek istiyorsan en kolay statlardan biri inönü sıtadır şuana kadar en az 50 kere gitmişimdir bir kuruş dahi vermedim biriside demişki 16 yaş altı kişiler ücretsiz giriyor demiş şuan 21 yaşındayım en son süper final maçı beşiktaş galatasaray protokolün alt tarafda izledim aynı şekilde arenada da en süper final maçı izledim şimdi diyeceksinizki nasıl benim peder başkomser ve her şubenim sorumlu oldugu bir takım vardır üç büyüklerden ve hr hafta o takımın maçına en az beş tane polis yollar istisnalar hariç derbi olur beşiktaş yerine diger derbiye giderler avrupa maçı olur avrupa maçına giderler ve bu polisler zaten statta arama yapıp içeriye alan kişilerdir ve stat yöneticileri tarafından tanınan kişilerdir ben kendimi bildim bileli hiç bir maça ücret ödemedim ve bu sayede giriyorum eger bir polis tanıdıgın akraban felan varsa her stada rahatlıkla girersin girmeme gibi bir ihtimal yok

Tmm kale arkasına giriyorum beleş ama ben yandan izlemek istiyorum, polis kapısı hariç nerden alıyolar içeri polisler kapı numarasını fln bilionmu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.