Şimdi Ara

Maçkolik de benim gibi reklamlı mı bakıyosunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • heryerde ama heryerde reklam var sitede

reklam engelleme programıda çalışmıyor işe yaramıyor

çok sıkıcı bir hal aldı site

Maçkolik Reklamlarını Kapatma: Sahadan Reklamları Kaldırma Rehberi

Maçkolik'in ücretsiz hizmetlerinden yararlanırken reklamlarla karşılaşmak seni rahatsız ediyorsa, sahadan reklamları kapatma seçeneklerini değerlendirebilirsin. İşte Maçkolik'te reklamları kaldırma için adım adım bir rehber:

Maçkolik Reklamları Kapatmak İçin Adımlar:

1. Google Chrome, Mozilla Firefox veya Safari gibi bir tarayıcı uzantısı kurarak reklam engelle. Bu uzantılar, Maçkolik'e girdiğinde otomatik olarak reklamları engeller.

2. Tarayıcının "Ayarlar" bölümünden "Gizlilik ve Güvenlik" sekmesine git ve "Site Ayarları"nı seç. "Reklamlar" bölümünde, Maçkolik'in adresini gir ve "Reklamları Engelle" seçeneğini etkinleştir.

3. Maçkolik'in "Premium" paketine abone ol. Bu ücretli abonelik, reklamsız bir kullanıcı deneyimi sunar.

Maçkolik Reklamlarını Kaldırmanın Avantajları:

• Kesintisiz bir maç izleme deneyimi yaşarsın.
    • Dikkatini dağıtan reklamlardan kurtulur ve maçlara odaklanırsın.
    • Cihazının performansını artırırsın, çünkü reklamlar ek kaynak kullanır.

Yine de, Maçkolik'in bazı reklamlarının platformun ücretsiz hizmetini sürdürmesine yardımcı olduğunu unutmamak önemlidir. Reklamları tamamen kapatmak yerine, dikkatini dağıtmayan uygun reklamları desteklemeyi düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben telefonu jailbreak ile kullanıyorum iapcrazy twekini kurdum Mackoligi satın al dediğinde Pro yaptı 5 Kuruş vermeden .. Eğer jail yoksa da satın alım hocam o reklamlara kalp dayanmaz bilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android kullanıcisi iseniz lucky patcher adlı uygulamayı indirip uygulamanın içinde sahadan uygulamasını bulup satın almaları kaldır diyorsun sonra eğer varsa kaldır a tıklayıp uygulamayı yüklüyorsun. Uygulama içinde pro üyelige tıkladığında mackolik pro oluyor ve reklamlar çıkmıyor.

pcden giriyom hep

zart zart reklam bağırıyor her taraftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scmlo -- 21 Şubat 2016; 12:23:17 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: brkilk

Android kullanıcisi iseniz lucky patcher adlı uygulamayı indirip uygulamanın içinde sahadan uygulamasını bulup satın almaları kaldır diyorsun sonra eğer varsa kaldır a tıklayıp uygulamayı yüklüyorsun. Uygulama içinde pro üyelige tıkladığında mackolik pro oluyor ve reklamlar çıkmıyor.

Ben de bu şekilde kurtardım paçayı. Lucky Patcher için root gerekiyor bu arada, bilmeyenler için not. Ama Xposed kurmadan da başardım bu şekilde PRO versiyona geçmeyi. (adaway işe yaramıyor)

Teşekkürler hacı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PC'de malum A-D--B-L-O-C-K ben de çalışıyor sorunsuzca maçkolik sürekli kullandığım bir site.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • mobil için 9 tl ver reklamlardan kurtul,pc için reklam engelleyici kullan
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.