Şimdi Ara

Macera oyunu A Memoir Blue, iOS için duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Macera oyunu A Memoir Blue, iOS için duyuruldu



    Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Cloisters Interactive'in yaptığı macera oyunu A Memoir Blue, iOS cihazlara geliyor.



    Ayrıca Bkz.PC'nin sevilen ödüllü oyunu What Remains of Edith Finch, iOS cihazlara geliyor



    Dün akşam saatlerinde düzenlenen Annapurna Interactive etkinliğinde A Memoir Blue; Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ve PC platformları dışında iOS cihazlar için de duyuruldu. Oyun, 12 Ekim'de çıkışını yapacak. Ne yazık ki mağaza sayfası açılmadığı için fiyat gibi detaylar bilinmiyor.



    Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.



     A Memoir Blue Fragman





    Cloisters Interactive'den A Memoir Blue, süperstar bir atleti ve anneyle kızı arasındaki kapsamlı bir sevgiyi konu alan etkileşimli bir şiirdir.



    El çizimi ve 3B grafikleri bir araya getiren eşsiz bir estetik; Miriam'ın, anılarının derinliklerinde yüzdüğü büyülü-gerçekçi yolculuğuna hayat veriyor. Miriam içindeki çocuğa yeniden kavuşup annesine olan sevgisini derinleştirirken oyundaki bir dizi vinyet, fedakarlık ve kalp kırıklığını zafer ve gururla harmanlıyor.




    Kaynak:
    https://www.pocketgamer.com/articles/087556/a-memoir-blue-is-an-upcoming-interactive-poem-thats-coming-to-ios-in-october/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.