Şimdi Ara

Macera Oyunları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bir konuda bilginize danışmak istiyorum. Sizce macera oyunları çok oynanıyor mudur? Adventure Games denen şifreler çözme gibi işlevlerle ilerlediğimiz oyunlardan bahsediyorum. Çok fazla aksiyon içermeyen oyunlar bunlar malum. Mobil üzerinde düşünüyorum. Ve bu tür oyunlar genelde hep ücretli satılıyor. Bunu da anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar



  • Oyunun tekrar oynanabilirliği olmadığı için ücretli yapıyorlar. Bitirdikten sonra silceğin bir oyundan reklam geliri elde edemezsin.
  • Oyun dediğin macera oyunu olur. Ancak parasal kaygılar nedeniyle oyun firmaları artık macera oyunu yapmayı bıraktı. Oyna bitir oyunlarının sonu geldi. Sakız gibi uzatılan, ilerlemek için çok uzun zaman harcanan oyunlar yapmaya başladılar. Oysa ki teknolojinin ilerlediği bu dönemde, çok daha güzel macera oyunları yapılabilir.



    Ben her zaman maceracıyım. Crafting mekanizması ekleyerek bir macera oyunu yapmayı düşünüyorum. Şimdiki piyasa oyunları silinip gidecek, kimse hatırlamayacak. Ancak macera oyunları asla unutulmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bence de macera oyunları efsanedir ama casual tipi oyunların artık daha çok tutulduğu da bir gerçek. Yani insanlara metroda giderken, evine dönerken macera oyunu oynatmamız zor görünüyor. Ama yine de iyi bir oyunun hatrı sayılır bir kitleye hitap edeceği de bir gerçek. Birkaç denemem olacak bu konuda inşallah:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xinglyan

    Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bence de macera oyunları efsanedir ama casual tipi oyunların artık daha çok tutulduğu da bir gerçek. Yani insanlara metroda giderken, evine dönerken macera oyunu oynatmamız zor görünüyor. Ama yine de iyi bir oyunun hatrı sayılır bir kitleye hitap edeceği de bir gerçek. Birkaç denemem olacak bu konuda inşallah:)
    İlk elden tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.

    Her kitleye oynamak yerine senin oyun tarzındakı kitleye oynarsan daha başarılı olursun.

    Her kitleye uyucak tarzda 1 milyon oyun varsa senin tarzında 100 tane oyun yoktur.

    Şu an Storedaki Just Survive oyunum herkese hitap edicek veya herkesin anlayabilceği bir oyun türü değil. Ama anlayanlar sayesinde ranking sıralamasında bu kadar önde.




  • Evet hocam ben de biliyorum oyununuzu stratejinize de katılıyorum. Oyun yapma konusunu da yeni yeni öğreniyorum. Bir dalda gitmek ve onun üzerine uzmanlaşmak istiyorum. 2D ya da 3D alanında uzmanlaşma konusunda karar vermeliyim en azından. Siz Unity’de playmaker gibi pluginler kullanıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xinglyan

    Evet hocam ben de biliyorum oyununuzu stratejinize de katılıyorum. Oyun yapma konusunu da yeni yeni öğreniyorum. Bir dalda gitmek ve onun üzerine uzmanlaşmak istiyorum. 2D ya da 3D alanında uzmanlaşma konusunda karar vermeliyim en azından. Siz Unity’de playmaker gibi pluginler kullanıyor musunuz?
    Ben kullanmıyorum ama denemedimde, belki daha yardımcı oluyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.