Şimdi Ara

MacBook Pro Retina 13'' + Magic Mouse + DICOTA Çanta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MacBook Pro Retina 13'' + Magic Mouse + DICOTA Çanta
    2 hafta önce istanbul aqua florya pupa bilişimden aldığım macbook pro retina 13'' cihazımı magic mouse'u ve dicota çantasını satışa çıkarmış bulunmaktayım...
    Nedenim ise yillardır windows kullanıcıyım bir heves ile aliyim dedim ama alışamadım bir türlü...
    kozmetik zaten 2 hafta olmuş yinede çok titizlikle ve temizliğe özen göstererek kullandığım cihazdır fotoğraflardada bellidir.. magic mouse ise 4 kere taktım istediğim verimi alamadığım için kullanmadım..çanta da sıfır gibi leke kir vb şeyler içermemektedir....
    Cihaz 4 gb ram 128 gb ssd olan versiyonudur.. macbook, mouse ve çantanın faturaları mevcuttur...
    Tercihim İstanbul içi elden teslim olmasıdır...Şimdiden satın alıcak arkadaşa hayırlı olsun...güle güle kullansın

Fiyat=MacBook + Magic Mouse + Dicota Çanta =3100 T
    L'dir...

Ufakta olsa pazarlık payı vardır...Nede olsa pazarlık sünnettir...

MacBook Pro Retina 13'' + Magic Mouse + DICOTA Çanta MacBook Pro Retina 13'' + Magic Mouse + DICOTA Çanta
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Temmuz 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat Güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MENGENE ~ 53 -- 29 Haziran 2014; 7:46:41 >
  • Cihaz Nuk28 kullanici adli kişiye satılmıstır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.