Macbook Pro - Ofis İşleri İçin Monitör Tavsiyesi (2. sayfa)

-
-
Hocam bende monitör arıyorum pip aç ıçmışsınız ve güzel görünüyor bu hangi marka ve model monitör ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dört mesaj öncesinde atmıştım linkini bu konuda bulabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
34" bir monitör arayısşındayım.
Kullanım amacı: home_office. eğimli curved ekran düşünüyorum. Kullanım amacım daha çok 3 ayrı program penceresini aynı anda açmak: mic office word, adobe pdf ve citavi (akademik çalışmalar için program)
estetik olarak güzel olması, misal arka kaplo girinti kapağı, ekran çerçevesinin girinti çıkıntısız ve ultra ince olması gibi
ekrarnın parlamaması
asansörlü olması sağa sola aşağı yukarı kolay oynaması
ayrımak istediğim para 7 bin ila 10-11 bin arası. Önerilere açığım, nedenleri ile birlikte.
-
Bu monitör işini görür hocam.
-
merhaba macbookta aynı sorunu yaşıyorum bu önerdiğiniz monitör ile sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanabildiniz mi?
-
Evet 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum memnunum.
Teşekkür ederim, monitör al dönüştürücü al iade et sıkıldım artık. Bu monitörden sipariş veriyorum o zaman. Type c çıkışı var mı yoksa hdmi dönüştürücü lazım olacak mı?
Hayır type-c yok basit bir monitör, hdmi dönüştürücünüz olması lazım macbooka bağlamak için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X