Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.672
Cevap
130
Favori
282.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2014 model Macbook'umun hoparlörleri cızırtılı çalışmaya başladı. Apple Store u aradım durumu anlattım. Eski model olduğundan gereken parça bulunamıyor dediler. Sizce ne yapayım? Önerisi olan var mı? Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • myigity kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim 10 yıl parça bulundurma zorunluluğu var. İsterseniz araştırın.

  • myigity kullanıcısına yanıt

    Ben de benzer bir sorun yasadim. Early 2015 macbook pro nun hoparlorlerinden biri bozuldu, Hoparlorun Turkiye deki fiyati cok yuksek ondan dolayi AliExperss ten sparis ettim.


    10$ a iki hoparlor, 2 tornavida, Mabcookpro nun alt vidalarinin bir yedegini ve birde pena aldim. Bu arada bozuk olan hoparloru degistirdim, fazlalik olan bende kaldi, bu sizin macbook a uyar mi?

    aliexpress.com
    79.22TRY |Sol/sağ A1502 hoparlör/alt vidalar MacBook Pro 13 için
    https://tr.aliexpress.com/item/4000522279178.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2ccd4c4da9Xm54
  • Awsful kullanıcısına yanıt
    Çok bilgim yok bu alanda. Bu parçayı alsam kendim değiştirebilirmiyim onu bile bilmiyorum 😭😭 Birisine yaptırsam daha iyi olur diye karar verdim. Ama yinede yardımınız için çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 14 Eylül 2021; 15:18:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugüne dek hem Mac hem Windows sistemlerinde harici diskleri kullanayım diye NTFS yardımcı programı kullanıyordum.Ama artık Windows ile işim bittiğinden ancak çok eski diskleri taktığımda bu programı kullanacağım.Yani disk sistemini sadece Mac bilgisayarlarda kullanacak şekilde düzenleyeceğim.Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü) seçeyim diyorum ama APFS yeni formatı seçsem eski macbook bilgisayarlarda sıkıntı çıkar sanırım değil mi ?

  • OSX Mojave'nin çıkışı hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar?

  • Awsful kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, aynı cihazda aynı problemi yaşıyorum. Sağ hoparlör oldukça cızırtılı çalışıyor. Kaç günde elinize ulaştı? Ses kalitesi orijinali gibi mi acaba? Cevabınız için teşekkür ederim şimdiden.

  • @CAN@ kullanıcısına yanıt

    Şimdi aliexpress hesabımdan baktım, 11 günde elime ulaşmış. Bana sesi orjinali gibi geliyor, farkettiğim bir kötülüğü yok. Bende kısa kablosu olan hoparlör arızalıydı onu değiştirdim, firmadan gelen uzun kablolu hoparlör evde duruyor. Eğer sendeki arızalı bu hoparlör ise bunu vereyim bir bak.

  • macbook'lardaki thunderbolt 2 cikislari icin bilgisi olan arkadaslara soruyorum..

    bu cikislarin usb veya typc donusturucu ile kullanildiginda telefon sarj etme gibi yada harici belleklere veri aktarim gibi amaclar icin kullanma sansimiz var mi ? aliexpress de donustucu kablolar var da .

    Bilgisi olan arkadaslar cevap verirse mutlu olurum ..






  • Awsful kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın hocam yeni gördüm mesajınızı. Sol hoparlörde de ses bozukluğu oluştu. Sipariş vereceğim ben de. Teşekkür ederim.

  • m1 işlemcili 2020 modelini 10 gündür kullanıyorum 0 satın aldım. bugün beyaz ekranlarda titreme (flicker)olduğunu fark ettim. aşağıdaki linkte videosunu çektim. internette yabancı forumlarda gördüğüm her yolu denedim bir çözüm olmadı maalesef yarın appledan telefonla destek alacağım.


    böyle bir sorunla karşılaşan tecrübeli arkadaşların yardımını rica ediyorum.




  • Arkadaşlar merhaba, Macbook Pro 2019 Model 13'' cihaz kullanıcısıyım. Monterey 12.0.1 en son sürüm ile beraber kullanıyorum, fakat cihazı aldığım zamandan beri cihaz açılırken parola girdiğimiz ekranda ki pil yüzdesi ile cihaz açıldıktan sonra ki pil yüzdesi uyuşmuyor. Örnek vermek gerekirse, lock screende ki pil yüzdesi %40 ise cihazı açtıktan sonra %43-%44 gibi rakamlar oluyor, yani arada %3, %4'lük bir fark oluyor hep, SMC resetledim fakat düzelmedi. Onuda doğru yaptım mı bilemiyorum çünkü yapıldıktan sonra ekran parlaklığının full ve fanlarında full çalışması gerektiği yazıyordu öyle bir şey olmadı. Ayrıca cihaz kapanırken ve yeniden başlatırken bazen 1 saniyeliğine tam kapanacağı sırada ekranda renkler bozuluyor ve öyle kapanıyor cihaz, bu bir saniyelik bir süreç ek olarak cihazdan bazen coil whine sesi geliyor. Bu sorunlar sizde de var mı? bu cihazın kronik sorunları mı bunlar?





  • Guest-2573B355F G kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben de cok istiyorum m1pro max almayi ama mevcut doviz oraniyla almak yürek istiyor. İleride bakacağım artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancum -- 17 Aralık 2021; 14:49:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, konuyu hortlatmaya geldim  


    A1502 model cihazım için pil değişimi yapmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir pil markası var mıdır? Cihazın pili şişmeye başladı, daha fazla ilerlemeden değiştirmek istiyorum. Apple pil değişimi için oldukça yüksek bir fiyat çekiyor. Tavsiyesi olan varsa, cevaplarsa çok sevinirim.

  • @CAN@ kullanıcısına yanıt

    2015 13 inch MBP pil degisimini Kadikoy de Notebook Hastanesinden aldigim pil ile kendim yapmistim. Simdi guncel fiyat nedir bilmiyorum ama ben ordan memnun kaldim

  • Awsful kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevap için hocam, bir fiyatına bakayım.

  • Yukardaki mesaji yazdiktan bi kac gun sonra benim macbook pro nun bataryasi sarz olmamaya basladi :( (Nazar mi diyeyim bilemedim, 149 cycle oldu daha)

    Bu bataryayi tamir edebiliyor muyuz? (SMC reset, PRAM reset ve bataryanin konnektorunu yerinden cikarip geri takmayi denedim ama ise yaramadi simdilik



    )





  • 16 MacBook Pro i9 pili % 80 seviyesinde.
    Ne Zaman değiştirmek gerekiyor ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Awsful kullanıcısına yanıt
    Pil 2011 tarihli mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

    Tam tarihini bilmiyorum ama pili 2021 de satin alimistim ve montaji kendim yapmistim, 2022 nin basinda sarz olmama sorunundan dolayi aldigim firmaya geri goturdum. Ya degistirdiler yada tamir ettiler.

  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.