Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.672
Cevap
130
Favori
282.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    OS X e bir saatte alışırsın, detayları için binlerce forum var al keyfine bak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    MacOs'a alışmanız eeen fazla 1 hafta sürer. Günlük kullanım için Air de yeterli olur ancak 2016 yılında 1440 x 900 çözünürlüklü laptopa para vermek bana sıcak gelmiyor. Retina MBP ile Air'ın ekranını karşılaştırırsanız aradaki uçurumu daha rahat anlarsınız. Diğer türlü her ikisinin performası da sizin kullanımınıza yeterli gelir. Sistemden de korkmanıza gerek yok sihirlielma'da çok faydalı rehberler var.
  • Teşekkür ederim umarım alınca kullanabilirim kurcalayıp öğreneceğiz gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaşın dediği gibi alışmanız 1 haftayı alır ama öyle kursluk bir durum yok. İlk başta zorlanıcağınız pencere yönü,klavye kısaltmaları,program kurmak falan. Ayarlar kısmı hemen hemen iPhone/iPad benzeri zaten o konuda zorlanmazsınız.
  • Sıkıntı orada gibi görünüyor. Download yapınca dosyalar nerede bulunur disk birleştirme nasıl yapılır sürücüler nasıl tanıtılır kısacası Windows'u a dan z ye bilmek gibi bunu da öğrenmem gerekecek bu konuda kitapta aradım bulamadım. Bana baştan sona Mac OS öğreten kitap yada kurs gibi bir şey lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Indirdiginiz dosyalari finder'da (klasor) cok kolay gorursunuz. Nereye indirmek isterseniz belirliyebilirsiniz falan. Bu yonde windowsda IDM kullaniyorsaniz Macte ozliyeceksiniz malesef yok cunku. Surucu derken driver diyorsaniz windowsda ki gibi uğraşmanıza gerek yok. En güzel yanlarından biri :)





    Tekrardan belirtiyorum hocam kursluk bir durum yok cidden, atiyorum ne sorun yasiyorsunuz google a yazsaniz cozume ulasiyorsunuz nasil yapilcagina dair.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam Mac aldığımda program yükleriz demişti satıcı sanırım lisanslı olmuyor yükledikleri sorun çıkar mı. Windows'ta lisanssız program yüklerseniz güncellemeleri kapatın denirdi eskiden. Yazılım ve aksesuar olarak neleri almamı önerirsiniz. Son olarakta ABD sitesinde konfigürasyondan istediğimizi oluşturuyoruz Türkiye sitesinde ise sadece işlemci ve hard disk seçilebiliyor. Kendimiz oluşturunca direk eve mi teslim ediliyor yoksa mağazadan kontrol edip alabilir miyiz

    Birde Mac Windows gibi virüs olayında daha iyi bir sistem eskiden G4 gibi işlemciler varken tamamen virüse kapalıydı şimdi az da olsa girme ihtimali var. Mesela kaspersky veya bir iki antivirüs programı var Mac için. Kimisi gerek yok derken kimisi kurun diyor sanırım herkes farklı düşünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laurin Klement -- 15 Ekim 2016; 0:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cihazlari bekliyemedim arkadaslar kardesime eski 2014 retina macbookumu verip yerine daha kompakt 13lük model aldim touchpad bir tuhaf geldi tiklarken, onun disinda performansi harika keske ilk basta 13lük alsaymisim yanimda tasimasi daha kolay oluyor cihazi diger cihaza göre pil ömrü daha uzun gibi geldi, aldigim magzada calisan bir akrabam oldugu icin 100 euro gibi bir calisan indirimide aldim 1350 euroya geldi cihaz Magza calisani windowslu pc satmak icin cok ugrasti ama nafile macbooktaki rahatligi asla bulamam o cihazlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deagleturk

    Yeni cihazlari bekliyemedim arkadaslar kardesime eski 2014 retina macbookumu verip yerine daha kompakt 13lük model aldim touchpad bir tuhaf geldi tiklarken, onun disinda performansi harika keske ilk basta 13lük alsaymisim yanimda tasimasi daha kolay oluyor cihazi diger cihaza göre pil ömrü daha uzun gibi geldi, aldigim magzada calisan bir akrabam oldugu icin 100 euro gibi bir calisan indirimide aldim 1350 euroya geldi cihaz Magza calisani windowslu pc satmak icin cok ugrasti ama nafile macbooktaki rahatligi asla bulamam o cihazlarda

    Hayırlı olsun.

    Bende lansmanı bekliyorum ama büyük ihtimalle 2016 serisinden almayacağım. Usb 3.0 yok, kulaklık çıkışı yok bunlar bana lazım olan şeyler, sürekli çeviricilerle dolaşamam. Lansman sonrası 2015 serisi fiyatları inince almayı düşünüyorum.




  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    javascript ve özellikle java varolduğu sürece bence güvenlik yazılımlarına ihtiyaç var. NoScript gibi browser addonları ilede idare edilebilir tabi.

    Türkiye'deki applestore larda durum nasıl bilmiyorum ama özel siparişleri telefon ile veya direk mağazadan verebiliyor olmanız lazım. Eğer ellerinde varsa mağazadan teslim alabilir veya türkiye stoklarından evinize kargolanabilir ürün. Eğer bulunmuyorsa özel üretilip çinden kargolanıyor tabi bunun içinde eve kargolama veya mağazadan teslim alma seçeneklerinin bulunuyor olması lazım. Benim tecrübem böyleydi en azından.

    Edit: Özel siparişten kastım sitelerinde bulunmayan modeller için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 15 Ekim 2016; 14:42:14 >
  • Sanırım Ekim etkinliğini 28 Ekim'de yapacaklar.
  • Biliyorsunuz her oyun macbook da çalışmıyor.Oynadığım bir kaç oyun tavsiye edeyim sizlere ;

    Hero of the kingdom ve Tormentum hike bazlı ilerlemeli oyunlardır kendileri.
  • MF839TU/A 2014 Mid Pro Retina buldum 1 tane.İlk sorduğum şey pil döngüsü oldu.Henüz cevap gelmedi.Sizce maksimum döngü kaç olmalı en az 2 sene sorunsuz kullanmak için ? Bir de bunlarda garanti dışı pil değişimi ortalama ne kadar tutuyor ?
  • M.C.Clk kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    3300

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam ben 13inch mbpro ya geçmek istiyorum açıkçası vindows hem sıktı hemde biraz değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum alışması zor mu? 2.el alırken nelere dikkat etmeliyiz 25inch ekranım var 13 sıkıntı değil şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]
  • Apple MacBook'u tanıttıktan ne kadar süre sonra satışa sunuyor acaba? Bundan öncekilerde Nasıl oldu durum. Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pckopat53

    Apple MacBook'u tanıttıktan ne kadar süre sonra satışa sunuyor acaba? Bundan öncekilerde Nasıl oldu durum. Bilgisi olan var mı?

    Kasım sonunu bulabilir türkiye satışı.

    Apple maalesef ürün dağıtımlarında türkiyeyi son partiye koyuyor, yani 3.sınıf ülke olarak kabul ediyor bizi ve en son bize geliyor ürünler.

    İphonelarda da aynısı oldu, amerikada, avrupada millet telefonu aldı kullandı sıkıldı, bize daha yeni geldi.

    Tabi yinede kesin konuşmayalım, telefon ile maclerin dağıtım planı farklı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Ekim 2016; 20:15:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.C.Clk

    MF839TU/A 2014 Mid Pro Retina buldum 1 tane.İlk sorduğum şey pil döngüsü oldu.Henüz cevap gelmedi.Sizce maksimum döngü kaç olmalı en az 2 sene sorunsuz kullanmak için ? Bir de bunlarda garanti dışı pil değişimi ortalama ne kadar tutuyor ?

    ben 3000'e aldım pil devir sayısı aldığımda 169'du. şimdi 190'larda. pil kullanım süresinden de gayet memnunum. 1000 doluma kadar ömrü var bu pillerin diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.