Şimdi Ara

[SATILDI] MacBook Pro M2 13 inch 16 GB RAM 256 GB SSD 32 bin TL Takas mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık #Takaslık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MacBook Pro M2 13 inch 16 GB RAM 256 GB SSD 32 bin TL Takas mevcut
    Evde yazılım geliştirmek için kullanıldı ikinci sahibiyim. İlk sahibinden alırken cihazın köşesinde duvara hafif sürtme sonucu oluşan çok tırnak ucu kadar olan minik bir çentik vardı. Daha sonrasında ben koruma kılıfıyla kullandım fakat alt tarafında kasada ufak bir Çizik oluşmuş onun sebebini bilmiyorum resimlerde detaylı incelenebilir. Koruma kılıfı kutusu şarj aleti kablosu tüm içeriği ile birlikte verilecektir. Herhangi bir sıkıntısı problemi bulunmamaktadır kusursuz cihazdır. İpad m1 islemci veya a serisi islemcili tablet modellerle veya ortalama üstü android tabletlerle uzerine nakit karsiligi takas degerlendirebilirim. Pil yuzdesi özelikleri resimlerde mevcut. İlandan ulasabilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-m2-13-inch-16-gb-ram-256-gb-ssd-1327641349/detay
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 32000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Temmuz 2026 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.