Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MacBook Pro M1 Pro 14 inç 10 CPU 16 GPU 1TB SSD TERTEMİZ Satın Al 10 Haziran 2025 02:46 1 1 MacBook Pro M1 Pro 14 inç 10 CPU 16 GPU 1TB SSD TERTEMİZ Cihazda görünüm olarak kusur vs. yoktur. Tertemiz kullandım. Yeni bir Macbook'a geçtiğim için satıyorum.Neredeyse şarj halinde kullanmadım ve klavyesiyle bile çalışmadım diyebilirim. Ekstra klavye ile kullandım.Batarya döngüsü 112Batarya maksimum kapasitesi ise %97'dirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 37000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MacBook Pro M1 Pro 14 inç 10 CPU 16 GPU 1TB SSD TERTEMİZ [SATILDI] MACBOOK AIR M3 KARGO PAKETİ BİLE AÇILMADI [SATILDI] [SATILIK] TERTEMİZ iPad Air 5 MOR - 64 GB Apple Store'dan alınma [SATILDI] [SATILIK] Stellar Shift XBOX Gamepad