Şimdi Ara

Macbook Pro lar için kullanım durumu raporu almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün vatandan macbook pro aldım fakat aklımda tabiki acaba kullanılıp geri gönderilmiş yada teşhir ürün gönderilirmi sorusu var . Bunun tespiti için yapabileceklerim nelerdir yardımcı olurmusunuz. Acaba kullanım süresi raporu yada daha önce çalıştırılıp çalıştırılmadığını belirtecek bir test varmıdır?



  • bu kadar pahalı elektronik ürünlerini yerinde görüp almak lazım. internet üzerinden satışlarda her türlü üçkağıt olur. ancak ürününüz yeni seri Macbookpro ise orjinal kolisi üzeri ince şirink streçi ile gelir. 2012 Early ve ya daha eski ise Resmi Bilkom ithalatçısının güvenlik bandı tam kolinin açılan yerine yapışıktır.. bu etiket hiçbir suretle açılamaz ürünün sıfır olduğunu ithal edildiği gibi el değmediğ anlaşılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim fakat %40 indirimli bir ürün ve sadece internet mağzasında geçerli diye biliyorum . Kaldı ki istanbulda olmama rağmen ürün sipariş takibinde ankaradan geliyor görünmekte . Ürün ise MD104TU/A 2012 yılına ait olmalı.. Şeritlere dikkat edeceğim elbetteki ama bu konuda uzman kişiler sanırım çok iyi geri kutulama yapabiliyorlar . Önemli olan bilgisayarı açtığımda bana kullanım detayını veren bir program olup olmadığı . iPhone ile ilgili böyle bir konu buldum internette ama macbook ile ilgili bulamadım ne yazık ki
  • http://www.youtube.com/watch?v=3Oxr-ahNGGs

    http://www.youtube.com/watch?v=oYOKp9j-_yY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 7 Mayıs 2013; 19:51:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.