Şimdi Ara

Macbook Pro için harici AMD RX 580 | Thunderbolt ekran kartı kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Apple'ın VR geliştirme kitinin içinde sunduğu ve Sonnet tarafından geliştirilen eGFX Thunderbolt 3 harici ekran kartı çözümü içinde AMD RX 580 ekran kartı sunuluyor.
     
    Böylece Macbook Pro'nuza ekstra kas gücü eklemiş ve özellikle 3 boyutlu uygulamalarda performansını katlamış oluyorsunuz.
     
    Apple'ın VR geliştirme kiti Sonnet eGFX ve RX 580 8GB ile birlikte 599 Dolar fiyat etiketine sahip. VR geliştirme kitini satın aldığınızda HTC VIVE VR için de 100 Dolarlık bir indirim çeki veriliyor.
     
    Kutunun düz ekran kartsız ve indirim kuponsuz satış fiyatı ise 399 Dolar. 
     







  • 10.000? verip Macbook alacaksın bir de oyun oynamak için veya VR için şu koskoca şeyi bağlayacaksın. Kimbilir fiyatı ne kadar olacak... Hedefi oyun veya VR olanların ona göre ayrı bir dizüstü veya masa üstü bilgisayar alması daha mantıklı geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkaya

    10.000? verip Macbook alacaksın bir de oyun oynamak için veya VR için şu koskoca şeyi bağlayacaksın. Kimbilir fiyatı ne kadar olacak... Hedefi oyun veya VR olanların ona göre ayrı bir dizüstü veya masa üstü bilgisayar alması daha mantıklı geliyor.

    Zaten her oyunu oynayamazsın. Mac uyumlu olması lazım.
  • 2014 macbook pro üzerinde thunderbolt 2 ile kullanıyorum bu sistemi. bootcamp ile kurulan windows üzerinden oyun oynamak ve grafik gücü isteyen uygulamaları kullanmak için çok uygun. bu işler için taşınabilir bir bilgisayarınız varken ayrıca masaüstü pc kurulumu yapmanıza gerek kalmıyor.

  • Intel daha yeni kablosuz HTC Vive tanitti. Ustelik bunu NVidia'nin yeni ince tasarim notebook dizayni ile tamamen mobil olarak kullanabilirsiniz. Mac'ler teknolojiyi bir kac yil geriden takip etmeye basladilar.

  • Ekran kartı kutusu işi biraz komik olmuş. Sırf Apple logolu ürün üzerinden bir şeyler yapacağım diye bu tarz bir şeye kalkmak mantıksız. Zaten o boyutta rx580li o notebook'un performansını 3-4 e katlayacak desktop yaparsın hemde daha az maaliyetli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 6 Haziran 2017; 8:25:45 >
  • galiba bu ürünle görüyoruz ki Macbooklara oyun daha çok artıcak

  • Oyun oynayacak adam neden o kadar para versin ?
    Bu daha çok developer'lar için çözüm olabilir keyif için oyun oynayanlara değil biraz geniş düşünün bu olayı

  • Mac'te oyun oynamak için bu kadar aciz duruma düşenler elindeki parayla NVIDIA'nın yeni MAX-Q'lu laptoplarını bekleyebilir...

  • 1300 TL ye aldığım RX 580 Bakalım kutusu vs. derken ne kadara gelecek.

  • keşke etkinlikten önce malı mülkü satıp amd hissesi alsaymışım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerim5100

    Mac'te oyun oynamak için bu kadar aciz duruma düşenler elindeki parayla NVIDIA'nın yeni MAX-Q'lu laptoplarını bekleyebilir...

    mac alıp oyun düşünen birisi düşünemiyorum. kutuda saçmalıktan başka birşey değil, xbox ve ps nin toplam boyutu kadar kutu yapılmış.
  • Cihazın amacı milletin oyun falan oynaması değil elbette. Öacbook uyla mobil olan birinin ikinci bir istasyon almadan evde geafik ağırlıklı uygulamaları çalıştırabilmesi için yapılmış bir cihaz.

  • Oyun oynayacak birisi Macbook almamalı kesinlikle oyun oynayacaksanız Asus'un HP'nin Lenovo'nun MSI'ın bir sürü modeli var paralarını boşuna telef etmesinler.
  • Oyun oynayacak kişi Macbook almasın.Windows'lu PC toplasın...

  • Hadi oyun için alma diyeceğim de, tasarım vb. işler için falan da alınmaz bu. Daha uygun fiyata bir sürü marka varken, Apple logosuna, popüler kültür için para bayılmam.
  • Apple ı anlamak mümkün değil. Dolar düşüyor, bunlar fiyatları artırıyorlar. Aynı sene içinde aldığın cihazı fixleyip, konfigürasyonunu artırıp tekrar satıyorlar. Bir ay önce alanlar keriz mi apple? Bu saçma fiyat politikası nedir apple?
  • Macbook kullanan üstüne birde bu harici ekran kartı kutusunu alacak insanlar bazıları gibi sadece tüketici ve oyun manyağı sanki? Üretici diye bir kavram var, developer olanların kullanacakları iş bu. Keza Macbooklar zaten günlük kullanım için fazla lüks bir tüketim. Üretken olan insanların aldığı ekipman bunlar. Boş boş konuşmayın, vay efendim oyun oynanmazmış o kadar paraya yazıkmış bunu yazan herif 15 yaşında, zannediyor ki bu teknoloji sadece oyun için gelişiyor anasını satayım. Bir kendi akıllı. İş dünyasına atılınca görücem bunları.

  • tasarımcı olarak çalışıyorum 3d-2d animasyonlar yapıyorum. asus vs firmaların oyuncu laptopları tuğla gibi. Her gün ortalama 3 saatim yolda geçiyor ev-iş arasında. macbooklar aynı performans veren rakip laptoplara göre daha hafif (tabi oyuncu bilgisayarı kadar performans beklemiyorum). macbook u tatile gezmeye her yere rahat götürebilirsin ama şarj adaptörü bile kafam kadar olan kendisi tuğla gibi kalın ve ağır olan bir oyuncu bilgisayarını götürmek tam bir çile. 3 saat sırt çantanda nasıl taşıyacaksın aleti.

    alacaksın macbook u evine de alacaksın bu harici grafik birimini evde ister oyun oynayacaksın dışarıdayken macbookla iş yapacaksın. ayrıca küçük bir karavanım var normal bir oyuncu bilgisayarının çektiği güçten daha az güç ile çalışıyor macbook. malum güneş paneliyle sağlıyorum elektriği o yüzden çok güç harcamaması önemli. her şey güç/performans değil malesef. bu yöntemle hem performansa hem de rahatlığa istediğin zaman sahip olabilirsin.

    bilgisayarı film internet ve oyun dışında kullanmayan 25 yaş altı gençler sadece kendi açılarından düşünüyor.





  • Neden oyun olarak düşünülüyor anlamıyorum. Grafik işlemleri ve video düzenleme icin içindeki kartlar hayli yetersiz. Böyle bir çözümü? bir önceki nesil Macbook modelleri içinde kullanılabilir.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.