Şimdi Ara

MacBook Pro Format Atamadım, Kaldık Ortada.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorunum var oldukça ciddi. Dün macbook pro 2015 early laptopumda kullanıcı adımı değiştirdim. Sonra giriş yaptım yönetici hesabı yok olmuş. Ne yaptıysam çözemedim, komple sildim ssd'yi Disk izlencesinden. High Sierra yüklüydü. Sonra internetten kurulum ekranında (açılışta elma + alt + R yapınca açılan ekran) kurmaya çalışıyorum ama apple id şifre girince bu öğe bulunamıyor diyor yüklemiyor. İçeriği sildiğim için pc de açılmıyor. USB ile kurulum yapayım diyorum ama windows pc'mden indiremiyorum. Öylece kalakaldım. Nasıl çözeeceğim ve high sierra yı tekrar kuracağım acaba?



  • Internetten indirip kurabilir (Recovery modda açtıktan sonra) ancak Apple ID ve şifresini hatırlamanız lazım. Bunun haricinde sistem üzerinde default gelen işletim sistemi varsayıyorum Sierra ise o imajın olduğu harici bir usb den kurmanıza imkan tanır. Sierra kuruluyken apple store dan high sierra aldıysanız sistem high sierra kurmanıza müsade eder diye biliyorum. En basit yöntem bir apple store gidin super duper ile diske imaj atsınlar 1 saatlik bir işlem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 13 Temmuz 2018; 11:24:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop'un MacOS X 10.10.2 Yosemite ile gelmiş, internetten indirip TransMac ile PC'de kurulum USB'si hazırlayıp kurabilirsin. Nasıl yapılacağı linkte anlatılmış.

    https://teknodestek.com.tr/windows-ortaminda-bootable-mac-os-x-flash-olusturma-ve-kurulumu/
  • ExFAT'ı mekik sürücü olarak kullanmayı sürdürmek istediğiniz her şey için kullanmazdım. Kimlik, OS X Journaled olarak sürücüyü yeniden biçimlendirir ve Windows tarafında Paragon HFS + 'yı kullanır, ancak yerel dosya sistemi ve tümü olmasa da bazı potansiyel sorunlara neden olur.
    https://bluestacks.vip/ https://textnow.vip/ https://downloader.vip/vpn/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 28 Ekim 2018; 22:31:57 >




  • Ya haddiski yerinden cıkarıp başka bir Mac'te formatlayacaksın ya da Mac'e sıfırdan yeni macOS kuracaksın, kurulum adında format seçeneği ile formatlayacaksın. Yöntemin yanlış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cmd+alt+r yerine cmd+r ile yap sorunun duzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.