Şimdi Ara

Macbook Pro Autocad Performansı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, MacBook Pro 13" 2017 mevcut, high sierra 10.13.1 versiyonu ile kullanıyorum. işim gereği en yoğun kullandığım program Autocad. Fakat, 7 senelik Asus laptopumdan aldığımdan çizim performansını alamıyorum maalesef. Asusta çizim yaparkenki akıcılık maalesef macbook'ta yok. İki laptopta da Autocad 2015 versiyonu yüklü. Program ayarlarından ilk etapta deneyebileceklerimi denedim. Sonuç pek değişmedi. Bir çözümü var mıdır yazılımsal ya da autocad performans ayarlarından. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.



  • Tahminimce sorunun kaynağı, intel iris pro ekran kartının projeleriniz için yeterli gelmeyişidir.



    13” MacBook Pro ile birlikte gelen Intel Irıs Pro 600 serisi, temel olarak günlük kullanımları karşılayan bir ekran kartıdır ve performans olarak hiçbir zaman paylaşımsız yani harici bir ekran kartı gibi verim alınamaz.

    Diğer Asus bilgisayarınızda hangi ekran kartı var? Sorunun cevabı orada bence.

    Bu tarz işlerle akıcı bir şekilde çalışmak istiyorsanız, size MacBook Pro’ların AMD Radeon serili harici ekran kartlı modellerini tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanaks -- 19 Kasım 2017; 10:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burhanaks B kullanıcısına yanıt
    Macbook'ta "Intel Iris Plus Graphics 640 1536 MB" mevcut.

    Asus'ta çok eski bir model olan GT540M var, alırken denemediğime gerçekten pişmanım. Acaba Autocad'ın daha eski versiyonlarından daha fazla verim alabilir miyim? Fikriniz var mı?
  • Srcc S kullanıcısına yanıt
    Hımm eskiymiş. Asus’taki ekran kartından daha iyi performans gösterir sizdeki. O zaman yazılımsal bir sıkıntı söz konusu. Bana kalırsa, 2016 veya 2017 versiyonunu indirip test edin. Gördüğüm kadarıyla, 2017 versiyonunda, High Sierra ile daha uyumlu hale gelmiş yazılım**. Faydası olabilir.

    Cihazınız Autocad 2017 sistem gereksinimlerini karşılıyor:



    https://knowledge.autodesk.com/support/autocad-for-mac/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-for-Mac-2017.html

    **https://knowledge.autodesk.com/support/autocad-for-mac/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/autocad-and-mac-os-high-sierra-compatibility.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    “Solution:
    AutoCAD for Mac and AutoCAD LT for Mac 2015 and earlier are not compatible with Mac OS X v10.13.x (High Sierra). Versions 2016 and later are, although the latest updates for the products needs to be applied (see Autodesk Downloads). “

    Çözüm:
    Mac için AutoCAD ve Mac 2015 ve öncesindeki AutoCAD LT, Mac OS X v10.13.x (High Sierra) ile uyumlu değildir. Ürünler için en son güncellemelerin uygulanması gerekir, 2016 ve daha sonraki sürümleri kullanın vs..”



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanaks -- 19 Kasım 2017; 13:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burhanaks B kullanıcısına yanıt
    2017 'yi yükledim evet gözle görülür şekilde bir iyileşme oldu, teşekkür ederim tavsiyeniz için, şimdilik tatmin ediyor.
  • Srcc S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sevindim. Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,
    macbook pro 13" 2017 almayı planlıyorum. macos ilk defa kullanacağım. orta seviye Autocad kullanacağım. ama Autocad nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. nereden bulabilirim.
  • el capitan da kullanıyorum herhangibi sorun görmedim.bu sürümü dene.sanırım son sürümle alakalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Srcc

    2017 'yi yükledim evet gözle görülür şekilde bir iyileşme oldu, teşekkür ederim tavsiyeniz için, şimdilik tatmin ediyor.
    nereden indirdiniz acaba ?
  • Emin olun Eski dediginiz gt540m, intel iris pro dan daha performansli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.