Şimdi Ara

macbook pro adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar; MacBook Pro 13" core2duo kullanıyorum. Adaptörüm uzun süredir arızalı, kendi çapımda biraz tamir etmeye çalıştım, ama çok küçük lehimler var, sürekli kopuyolar. Bunu ustalıkla tamir edebilecek bildiğiniz bir yer var mıdır?

    Bir kaç teknik servisle görüştüm, tamirinin mümkün olmadığını iddia ediyolar, ancak hassas lehim yapabilsem ben bile tamir edebileceğim basit brşey.

    En kötü ihtimalle orjinal adaptör kalsın bilgisayara bağlanan mıknatıslı ucu değiştirmek istiyorum o da kimsenin stoğunda kalmamış. Nerden buluruz nasıl çözeriz bunu bi yardımcı olun arkadaşlar.

    teşekkür ederim.

    arızam ve çözümü tam olarak şu:http://www.youtube.com/watch?v=hOb-8Tutt7M

    bu da detaylısı:

    http://www.youtube.com/watch?v=SWWOiYUFHwE







  • öncelikle sorunun bu zamana kadar çözüldüğünü umuyorum. aynı sorunu yaşmakta olan arkadaşlar için bilgi eklemek isterim.

    dostum aynı problem bende de vardı benim tavsiyem ilk video ki gibi sizin manyetik ucu çıkarın ama kablolar ikinci videodaki gibi en azında bir tanesi yerindo olsun ki hangi ucun nereye gideceğini karıştırmamış olursun aksi durumun sorun olup olmadığını bilmiyorum. bu haliyle en yakın televizyon tamircisine götürüp iki lehimin yapılmasını isteyin gerekirse ısrar edin lehimden sonra iki ucun arasında temas olmadığından emin olun daha sonra yuvanın içine uhu koyup aynı şekilde kapatın. benden tamiri için istenilen rakam 40 tl idi pc tamircisinin (yok efendim içinde silikon varmış temizlenmesi lazımmış yok efendim devre elemanları varmış zarar görmemesi lazımmış felan filan sayıp durdular) sonuçta lehim için 1 tl uhuyuda evden kullanıp hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.