Şimdi Ara

Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.219
Cevap
54
Favori
143.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkürler.

    Bazı tuşlarda basmama, yada tek basmanıza rağmen çift yazması gibi sorunlar ortaya çıktı.

    Apple bu durumun farkında, aynı kasanın hemen klavyesi modifiye edilerek üretim devam ettirildi.

    Karşılaştırma yaparsanız, göreceksiniz. Yeni klavyenin basma hissiyatı bile farklı
  • arkadaşlar bir sorum olacak, 2017 touchbar 13" kullanıcısıyım, şarj performansınız nasıl acaba 50 dk sadece okuma için kullanımda (video,oyun vb açmadan) %7-%8 gibi bir düşüş oluyor bu normal mi? siz kullanım süresi olarak ne kadar performans alıyorsunuz? cihaz şarjda %100 olduğu an çekebiliriz değil mi eskisi gibi dolsa bile fazladan beklemeye gerek yok bunlarda?
  • Macbook pro 13" MPXT2TU/A 256gb modeli şuan N11'de 5930 TL'ye geliyor. Piyasadaki en iyi fiyat belki biraz daha beklesem 100 TL daha ucuza mal edebilirim maximum kart puan vs olursa ilerde. Almalı mıyım beklemeli miyim karar veremedim bir türlü. Ne dersiniz? Bu seride herhangi bir kronik sorun var mı? Bazı arkadaşlar klavye sorunundan bahsetmiş ama bu model son üretilen seri mi emin olamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sipsibjk kullanıcısına yanıt
    Dolar gitgide artıyor 4.32 olmuş bu fiyatlara düşmesi tamamen 2018 modellerin yaklaşmasından. Yoksa fiyat şu ana kadarki en iyi fiyat. 2017 cihazı olduğu için kronik bir arızası yok. Temmuzda çıkacak yeni modelleri büyük ihtimalle 1000'er lira zamlı göreceğiz.
  • arkadaşlar merhaba. safaride twitterda alıntılanan twitlere tıklamama rağmen açılmıyor bazen. unsplash'de bildirimlere tıkladığımda bildirimler gelmiyor. muhtemelen flash kaynaklı sorunlar ancak chrome'da bu durumlar olmuyor. chrome'da da safarideki kadar pürüzsüz deneyim yaşayamıyorum. aynı sorundan muzdarip olan var mı?
    teşekkürler.
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Ben de aşağı yukarı sizin gibi düşünüyorum. 2015'te 3500 TL'ye almıştım yine 256gb ssd modeli şimdi neredeyse iki katı. Nereden nereye. Teşekkürler yorum için..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2017 13" touchbarlı MacBook Pro kullanıcısıyım. Sistem boştayken 8gb ramin 4.20gb'ı kullanılıyor. Bu normal mi? windowstan geçtiğim için biraz fazla gibi geldi
  • Go to Sleep kullanıcısına yanıt
    Normal bir durum. Daha fazla da kullanabilir. Unix tabanlı işletim sislemlerinin çoğunda olan bir durumdur. Bilgisayar açılınca işletim sistemi sizin kullanım geçmişinize göre bazı uygulamaları belleğe yükler. Böylelikle uygulamalar siz erişmek istediğinizde size daha hızlı cevap verir. Bu şekilde elinizdeki kaynak daha verimli kullanılmış olur. Yazma hızı yüksek olduğu için boş durmasını gerçekten hiçbir anlamı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 11 Mayıs 2018; 9:11:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar ben 13 inc 2017 touchbarsız 128gb ilk modeli kullanmaktayım. Bilgisayarımda nasıl Mta, pub g mobile oyunlarını oynarım bilen yapan var mı ?
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • Ayrı bir sorunum var açıkcası sorun mu bilmiyorum ama cihazın fanlarını güncelleme dışında duymuyorum ve bazen özellikle ağır uygulamalarda adobe ps ai gibi.... baya ısındığına şahit oluyorum ve fanlar devreye girmiyor, Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı ?


    Birde bizim modellere sanırım ücretsiz batarya değişimi çıktı. Ben 2 sene garanti bitene kadar kullansam sonra değiştirtsem garanti bitmeden bu 2 senelik sğrecte cihazımın bataryasında sorun meydana gelir mi ?

    Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 2017 touchbarsız model macbook pro aldım. Usb-c adaptör ihtiyacım olacak. Ne kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar. Ethernet, vga, hdmi gibi ihtiyaçlarım olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fanlar gerekmedikce devreye girmiyor, islemci sıcaklıkları belli bir derecenin üstüne çıkınca aktif oluyor. Bunda herhangi bir sorun yok. Cihazın kasası metal olduğu için ısındığını hemen fark ediyoruz, plastik olsaydı işlemci aynı şekilde ısınırdı ama ruhumuz duymazdı. Panik yapacak durum yok.



    Batarya konusunda en akıllıcası öyle yapmak. Olabildiğince kullanın sonra değiştirin böylece batarya yenilenmiş olur. Olur da şu anki bataryadan kaynaklı bir arıza olursa zaten yine garanti tamir eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim cevabiniz icin.

    Peki bu pil değişimi kampanyası Garanti kapsamı suresince mi acaba?

    Ki oyle değilse senelerce kullanip kullanilmaz hale geldiğinde degistiririm 😂.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 5 yıl geçerliymiş. "The program covers affected MacBook Pro models for 5 years after the first retail sale of the unit."

    Fakat her cihaz dahil değil. Aşağıdaki linkten seri numaranızı kontrol edin, sizinki dahil mi öğrenin.

    https://www.apple.com/support/13inch-macbookpro-battery-replacement/
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkürler cevap için bakacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedefon kullanıcısına yanıt
    bende de B tusu 2 kere basiyordu cogu zaman. Bi kere calismayi durdurdu hatta. Aylardir olagan bir sorundu fakat hem laptopa ihtiyacim oldugundan hemde apple bayisinden randevu almak zor oldugundan baya bi sure erteledim 3 senelik applecare'a guvenerek. daha 20 gun once falan gittim sorunu anlattim. Temizleme veya ust tarafin degisimini teklif ettiler tabi ki temizleme ile gecmeyecegini bildigimden degisim istedim. gecen gun teslim aldim 2017 serisi macbook prolarin klavyesini takmislar (direk farkediliyordu Control ve Option tuslarindaki farkliliktan). Suan sorun yok. Isin ilginc yani logicboard da degismis fakat sebebini tam olarak anlamadim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodysolid

    8.nesil intel işlemcili modeller ne zaman gelir sizce?
    Ben de beklemedeyim ama hiçbir yerde net cevap bulamadım. Eylüle kadar bekleyeceğim bakalım zaman ne gösterecek.
  • Zihtumreth Z kullanıcısına yanıt
    Bende de sol shift tuşu artık basmıyor. Servise gideceğim ama sizin gibi benim de bilgisayara ihtiyacım var. Değişim işlemi 20 gün mü sürdü ? Mesajdan öyle anladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kmlgamer K kullanıcısına yanıt
    tam 13 gun surmus benimki. Servise gore degisebilir tabi bu sure. Sormanizda fayda var. Bana 10 gun civari demislerdi verirken.

    Temizleme onerebilirler fakat temizleme ile gecen sorunlar fiziksel sorunlar oluyor genelde (yapiskan tuslar, sesli tuslar vs.). Cift basiyor veya hic basmiyorsa cok buyuk ihtimalle degiserek gecer ancak.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.