Şimdi Ara

MacBook Pro 15'' Touch Bar Safari'de Video Sorunu (Fotoğraf Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Yaklaşık 4 aydır kullandığım MacBook Pro 15" Touch Bar bilgisayarımda dün akşam bir sorun fark ettim. Safari'de YouTube, Netflix gibi video oynatabileceğiniz herhangi bir sitede videoyu tam ekran yaptıktan sonra tam ekrandan çıkarırken video küçük boyutlu haline döndüğü anda ekranda, nasıl tabir edeceğimi bilmediğim, ufak bir parıldamayla karşılaşıyorum. Bu parıldama, video tam ekranken TouchBar'da açılan özellikler kapanıp küçük ekrandaki özelliklere geçtiği anda meydana geliyor.
    Parallels Desktop ile bilgisayarımda sanal makinede Windows kullanırken Internet Explorer'da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Windows tarafında Touch Bar özelliklerini kullanamadığım için sorunun TouchBar geçişleriyle alakalı olabileceğini düşünüyorum.
    Özellikle Touch Bar kullanıcıları YouTube'da herhangi bir videoyu tam ekran yapıp sonra tam ekrandan çıkardıkları anda böyle bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını bildirirlerse çok sevinirim.
    Ek olarak Safari'de videoyu tam ekran yaparken ilk başta videoyu tam ekranda küçük ekranmış gibi gösterip sonra hemen tam ekrana geçiyor. Bu durum hakkında da karşılaştığınız durumu paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

    Ağır çekim video çektiğimde tam ekrandan çıktığım an çok hızlı bir şekilde yukarıdan aşağıya inen beyaz bir görüntüyle karşılaştım. Aşağıya ağır çekimden aldığım ekran görüntülerini ekledim.

    MacBook Pro 15'' Touch Bar Safari'de Video Sorunu (Fotoğraf Eklendi)

    MacBook Pro 15'' Touch Bar Safari'de Video Sorunu (Fotoğraf Eklendi)

    MacBook Pro 15'' Touch Bar Safari'de Video Sorunu (Fotoğraf Eklendi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 17 Ocak 2018; 15:3:12 >







  • Ozel mesajiniza itafen cevabi burda vereyim dedim. Elimde su an bilgisayarim yok (serviste) fakat bu cok acik bir software sorunu. Endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok. High sierra kullaniyorsaniz bundan kaynaklaniyor olabilir, temiz bir kurulumla denemenizi oneririm. Sanal makinede de sorun cikartmamis zaten, cok cok ufak bir olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

    Ozel mesajiniza itafen cevabi burda vereyim dedim. Elimde su an bilgisayarim yok (serviste) fakat bu cok acik bir software sorunu. Endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok. High sierra kullaniyorsaniz bundan kaynaklaniyor olabilir, temiz bir kurulumla denemenizi oneririm. Sanal makinede de sorun cikartmamis zaten, cok cok ufak bir olay.

    Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.