Şimdi Ara

Macbook Pro 13' 2012 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    2 yıldır kullandığım macbook pro mu güncellemek istiyorum.Güncelleme amacım ise solid work kullanmam gerektiği için.

    Makine i5 işlemci,4 gb ram,hd 4000 olan modelidir. Sizce üstüne para ekleyip yeni bir makinemi alsam 15' ekran kartlı modellerden falan,yoksa biraz masraf etsem (ssd ve ram güncellemesi gibi) solidworks ü açmaya yeterli olurmu.Bu şekilde çalıştırmayı denedim windows üzerinde çok kasıntı yaptı.Sürekli çalışırken sıkıntı çıkaracak gibi..Benim açımdan eğer olursa bunu donanımsal olarak güncelleyip çalıştırmak çok daha iyi olacak.Yurtdışından gelicek bir arkadaşım var ssd ve ram almayı planlıyorum buraya göre biraz daha ucuza mal edebilme şansım var.Eğer pro 13' modelinde bu tarz programları kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler..



  • arkadaşlar yokmu yardım edebilecek! kısa zamanda karar vermem gerekiyor..
  • O tarz bi program kullanmıyorum ama şöyle bişey var yeni sistemlerin update edilmiş sistemlere göre daha hızlı ve verimli çalıştığını biliyorum. Hem yeni bir bilgisayar almış olursunuz hemde daha iyi olur diye düşünmekteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabikide o şekilde ama ram ve ssd güncellemesiyle bu işi yapabileceksek gerek yok çünkü çok pahalılar o fiyat farkına değermi işte..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.