Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Uzun süredir İphone kullanıcısıyım ancak Apple'ın diğer ürünleri konusunda pek bir bilgim yok.Yakın bir zaman içerisinde 15 inç MacBook Pro (http://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-pro?product=MGXC2TU/A&step=config) almayı düşünüyorum almak istediğim model verdiğim linkte bulunuyor.Benim sorum ise şu ; Yıllardır windows işletim sistemini kullandığım için bu sistemden kopup macbook ların işletim sistemine alışmam sorun olur mu ? çok karışıkmıdır ? Macbook Pro ların + sı - si nelerdir ? İphone ve İpad için hiç bir sıkıntım yok tamamen benim ihtiyaçlarımı karşılıyorlar ancak bilgisayar için bir bilgim yok maalesef. Sizin de bildiğiniz gibi 9 eylülde tanıtım yapılacak ve yanlış hatırlamıyorsam bir diğer etkinlikte ekimde olması gerekiyor( her sene yaklaşık ekim ayında oluyor diye hatırlıyorum) Bu tanıtımlardan birisinde yeni bir macbook pro tanıtılma ihtimali sizce varmıdır ? Bilgisayarı aldıktan sonra yeni bir modeli tanıtılırsa bu moralimi bozar. Yardımcı olursanız sevinirim
Pro lar için 2015 ten önce güncelleme beklenmiyor ancak bellide olmaz. Air için güncelleme bekleniyor. Onun dışında windows için kullandığın programlar yoksa günlük kullanımda Mac i kullanması daha rahattır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme