Şimdi Ara

MacBook p8600 ... Alınır Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bi notebook alıcam araştırmadığım bi mac kalmıştı onada bulaştım şimdi bi yerden 2.el Macbook buldum da direk size danışmak istediğim sizce bu macbook'a 1000 TL verilir mi?

    http://www.vatanbilgisayar.com/apple-z0jqq-macbook-p8600-2.4ghz--2048mb-13.3-250gb-256mb-320m-dvdrw-cam-bt-snwleopard/productdetails.aspx?I_ID=47454

    Yardım Ederseniz Sevinirim



  • hangi amaçla alıyorsun? oyun ? program ? ya da gündelik işler ? onları soylersen daha iyi fikir verebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dozdoz

    hangi amaçla alıyorsun? oyun ? program ? ya da gündelik işler ? onları soylersen daha iyi fikir verebiliriz.




    yaa aslında ben i7 işlemcili bi notebook alacaktım hem oyun hemde gündelik iş için ama bi arkadşım bunu önerdi 0 'ı 2,500 civarı pil ömrü uzun şekli yeter falan filan bana oyun olarak pes 2011 - 2010 ayrı ayrı görsün yeter
  • gündelik işler için mantıklı ,ancak oyun için şimdilik sana yeter ancak yarın yetmez uzun vade de zorlanabılırsın . Oyun cok oynıyan bırıysen laptop dusunme bence. Bılmıyorum bılgın varmı apple alıp pes yukleyıp oynıyabılmen ıcın boot camp yapıp windows kurman gerekıcek o yuzden ben sureklı oyun oynarım dersen bu makınayı alıp windows kurup o sekılde kullanman mantıksız olucaktır . Gercı her ıkı sıstemıde kullanma sansın var oyun oynıycagın zaman windows kısmına gecersın dıger ıslemlerın ıcın makınanın kendı sıstemıne yanı mac ox s. Ama tabi i7 bir yana i5 dahi alman uzun vade de daha avantajlı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 7 Şubat 2011; 17:09:48 >
  • yaa aslında ben zaten i5 2500k sandy bridge işlemcili bi bilgisayar kurucam şimdiilik bu sandy bridge anakartları sorunlu olduğu için hazirana kadar beklemek istemiyorum o yüzden hem notebook istiyorum hemde böle bi şekili kaçırmak istemiyorum oyun için almıcam dediklerinden sonra
    zaten yaz ' a i5 2500k Saphhire Hd 5870 ikisini aldım duruyor
    anakart ve kasayı alıp oyun bilgisayarı yapıcam

    bu internet ve film izlemeye yararsa yeter bide sonrada ram takkırabiliyormuyuz bu makineye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 7 Şubat 2011; 17:14:49 >
  • Oyun için laptop doğru bir seçim olmaz çünkü, yani benim düşüncem bu. Piysada o kadar konsol varken veya pc varken laptop'u oyun oynayarak kullanmak hem verimli olması açısından hemde performans açısından tatmin etmez ileriye yönelik özellikle.

    Bahsetmiş olduğunuz ürün 2. el alıcaksanız 1000tl gayet iyi fiyat ama genede araştırmak gerek tabi daha uygun varmı yokmu diye. Gündelik işleriniz için rahatlıkla kulanabilirsiniz. Tabi bunu bahsetmiş olduğunuz ürün üstünde konuşarak fikir veriyorum. Yoksa macbook pro 'lar i5 ve i7 işlemler her türlü işlem yapmak için yeterli olucaktır . Bu arada ufak bir bilgi veriyim belki yararlı olur, nisan gibi yeni nesiller gelicek aklınızda bulunsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 7 Şubat 2011; 17:29:11 >
  • yaaa yarbay'ım ben o kdar para vermek istemiyorum bana internetten farm ville i açsa bile yeter ki ona yeter herhalde o ayarlarda oyun oynarım çnkü yeni modellere para bayılmak istemiyorum bunu görmeseydim ben lenovo y560p alıcaktım oda 1,700 falan yani çok para vermek istemiyorum
  • Son mesajda belirttiğiniz gibi sadece gündelik işler ve internet için ise bu bahsettiğiniz macbook tam size göre demektir. Aynı üründen 3 ay önce eşime almıştım o da gündelik işler ve internet için kullanıyor ve çok memnun. Üstelik bahsettiğiniz gibi gündelik işlerde bu macbook sizi hızlandıracak ve takılma, çökme gibi sorunlar ile neredeyse karşılaşmayacaksınız. Üstelik pil süresi 6-10 saat gibi rakamlarda unutmamak lazım.
    Ben 3 ay önce ürünü büyük bir kampanyadan 2000 TL ye almıştım eşime. 1000 Tl bu cihaz için güzel bir fiyat. İkinci el ürünü incelemenizi, sorun yoksa almanızı tavsiye ederim. Hatta almayacaksanız bize bilgi verin biz alalım. :)
  • 1000 tl ye bahsettiginiz macbook degilde 2006-2007 uretimi olan olabilir eger bahsettiginiz urunse bence fiyatı gayet uygun tabi herhangi bir sorunu yoksa(faturası olmasına dikkat edin)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.